Materia Kampanya

Daihatsu'nun, Mini-MPV segmentindeki aracıdır. Kübik görünümü ile tam bir göz mıknatısıdır. Japonya pazarında Subaru Dex adı altında da satılmaktadır.

Materia Kampanya

Mesajgönderen Sirion gti tarih 11 Oca 2009, 16:12

Materia’ya otomobil severler şimdi daha uygun fiyatla sahip olabilecekler.

Daihatsu Türkiye, trafikte dikkatleri üzerine çekmek ve otomobilinin kişiliğini yansıtmasını isteyenler için Materia’nın Silver modelinin fiyatını 30 bin TL’den 26.250 TL’ye indirdi. Bu fiyatıyla Daihatsu Materia, kullanıcıları tarafından, kendisi için yapılmış “uygun fiyatlı gösterişli otomobil” tanımlamasını haklı çıkartıyor.

Tasarımıyla, donanım özellikleriyle ve fiyatıyla benzersiz olan Daihatsu Materia, Haziran 2007 yılından bu yana otomotiv basınında ve otomobil severlerin otomobiller ile ilgili yaptıkları paylaşımlarda yer alan yorumlar ve betimlemelerde de benzersiz bir yere sahip. Kübik dış dizaynı, akıllı ve fonsiyonel iç tasarımı sayesinde övgüye layık yorumlar alan Materia, genel olarak hayatında farklılık arayanların otomobili olarak yorumlanıyor.

İşte Materia için yapılmış güzel ve bir o kadar enterasan betimlemelerden bazıları; karizmatik, mini limuzin, yürüyen küp, içi dışından büyük alışılmadık bir otomobil, Japon Hot Rod’ı, küp şeker, geçmişe dönüş, nostaljik, akıl küpü....

Daihatsu Materia, ingilizce “Material” kelimesinden gelmektedir. Araç – gereç anlamına gelen bu kelime Materia’nın, kullanıcının kişiliği ve yaşam tarzı ile bağdaştırdığı, vazgeçemediği bir araç olduğunu vurgulamaktadır.

Materia’ya olan hayranlık sadece farklı tasarımından değil yüksek donanım seviyesinden de kaynaklanmaktadır. Silver adı verilen baz versiyonunda EBD destekli ABS, 4 hava yastığı, yolcu hava yastığı iptali, radyo-CD-MP3 çalar, 6 hoparlör, uzaktan kumandalı merkezi kilit, klima, elektrikli ön-arka camlar, sürücü koltuğu yükseklik ayarı, gövde rengi elektrikli yan aynalar, tamamen katlanabilen ön-arka koltuklar standart olarak sunulurken, biraz daha farklılık arayanlar için Gold versiyonunda bu donanımlara ilave olarak ön sis farları, 15” aluminyum jant, göstergeli park sensörü ve aydınlatmalı kapı kolları ile aydınlatmalı ön hoparlörler bulunuyor.
Yolların ustasıyız daihatsunun hastasıyız..
Kullanıcı avatarı
Sirion gti
 
Mesajlar: 816
Kayıt: 31 Ara 2007, 15:02
Marka: Daihatsu
Model: Sirion 1. Nesil

Re: MAteria Kampanya

Mesajgönderen bailiwick tarih 11 Oca 2009, 18:14

Gold versiyonda ayrıca öne arkaya kaydırılabilen arka koltukta bulunuyor...
bailiwick
 
Mesajlar: 179
Kayıt: 20 Haz 2008, 03:02
Marka: Daihatsu
Model: Materia

Re: MAteria Kampanya

Mesajgönderen FaTiH tarih 20 Mar 2009, 13:02

Son ÖTV indirimleriyle ciddi anlamda uygun fiyatlı bir seçenek haline geldi Materia: http://www.daihatsu.com.tr/fiyatlar_materia.htm
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist
 
Mesajlar: 1221
Kayıt: 03 Nis 2007, 16:42
Konum: Ankara
Marka: Daihatsu
Model: Sirion 1. Nesil


Dön Materia

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir