Materia Modifiye Çalışmalarım :) YARDIM

Daihatsu'nun, Mini-MPV segmentindeki aracıdır. Kübik görünümü ile tam bir göz mıknatısıdır. Japonya pazarında Subaru Dex adı altında da satılmaktadır.

Re: Materia Modifiye Çalışmalarım :) YARDIM

Mesajgönderen goztepeli_TR tarih 21 Kas 2010, 01:56

ORKNCUM MSJIN İÇİN TŞK EDERİM. ya birşey sorcaktım sana şu cam rüzgarlıkları nerden temin ettin.servisi aradım sadece ön camlar için vamrış ve fiyatı 164tl dedi..acaba terios ile aynı cam rüzgarlıgımı kullanıyor materia.ona göre hepsi burada.com da buldum da 90tl ye 4 lü takım.onu alıyım dicektim.egerki terios ile aynı cam rüzgarlıgı kullanıyorsa.
goztepeli_TR

Marka: Daihatsu
Model: Materia

Mesajgönderen setlerss tarih 21 Kas 2010, 21:12

ORKUN KAYKAC yazdı:GÖZTEPELİ KARDEŞİM SANA TAVSİYEM DOLU Bİ JANT ALMAN,BEN ÇEOK ARAŞTIRDIM..MATERİAYA O BOŞLUĞU DOLDURAN JANTLAR GİDİYOR..BENİM ARABA SAHİBNDENDE VAR BAK BİR.. ADANA CEYHAN..TELEFONLA GÖRÜŞÜRSEK DAHA YARDIMCI OLURUM SANA...

Dostum merhaba senin arabayı sahibindende gördüm gerçekten mükemmel özenle üstünde çalışmış uğraşmışsın sana sormak istediğim bişey var bu double dın için teyp çerçevesi yaptırmışsın çok güzel duruyor bunu ben nasıl temin edebilirim yardımcı olabilirmisin?
setlerss

Mesajgönderen ozgursula tarih 23 Kas 2010, 00:08

Bu materia'ya da ne yapsan yakışıyor. Bisiklet jantı taksan yine 10 numara olur.
ozgursula

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen goztepeli_TR tarih 23 Kas 2010, 09:09

ozgursula yazdı:Bu materia'ya da ne yapsan yakışıyor. Bisiklet jantı taksan yine 10 numara olur.

aynen özgur kardeşim. :mrgreen:
goztepeli_TR

EREN

Mesajgönderen eren cenk tarih 31 Ağu 2011, 15:29

GÖZTEPE TR KARDEŞ ŞU OFSETLİ OLAN JANTLARIN MARKASINI ARIYORUM BANA ULASTIRABİLİRMİSİN ALACAGIM AMA BULAMADIM MARKASINI MÜMKÜNSE BANA Bİ İŞARET Bİ MESAJ AT NUMARAMI VEREYİM ONLER 8 OFSET ARKALAR 9 OFSET OLMALI ALACAGIM JANTIN TELEFON NUMARAM 05068327778 BU NUMARAYA JANTIN MARKASINI YOLLARSN SEVİNİRİM ALLAHA EMANET OL
eren cenk

Marka: Henüz Arabam Yok

EREN

Mesajgönderen eren cenk tarih 31 Ağu 2011, 15:31

RESMİNİ KOYDUGUN JANT DN ARIYORUM SAHİBİNDEN DE VARDI AMA MARKASINI BULAMADIM ONU DA KACIRDIM Bİ YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM
eren cenk

Marka: Henüz Arabam Yok

Mesajgönderen goztepeli_TR tarih 01 Eyl 2011, 08:57

VALLA DOSTUM BENDE BAKTIM AAM BULAMADIM :mrgreen:
goztepeli_TR

Önceki

Dön Materia

Kimler çevrimiçi