Materia Modifiye Çalışmalarım :) YARDIM

Daihatsu'nun, Mini-MPV segmentindeki aracıdır. Kübik görünümü ile tam bir göz mıknatısıdır. Japonya pazarında Subaru Dex adı altında da satılmaktadır.

Materia Modifiye Çalışmalarım :) YARDIM

Mesajgönderen goztepeli_TR tarih 14 Kas 2010, 23:45

Mrhaba arkadaşlar;
Aracımın helezonlarını birer bakla on ve arkadan kestirtsem mi diye düşünüyorum sence nasıl olur? bikaç gün içerisinde de 17 jant alabilirim ..almayı düşündüğüm jantların resimleri şunlar.siz hangisini seçerdiniz..aracımın ve jantLARın resmini tekrar koyuyorum.bi bakarmısınız sevgili forumdaş arkadaşlarım.gelin ortak karar verelim;)
Resim
Resim
1)Resim
2)Resim
3)Resim
4)Resim
5)Resim
goztepeli_TR

Marka: Daihatsu
Model: Materia

Re: Materia Modifiye Çalışmalarım :) YARDIM

Mesajgönderen goztepeli_TR tarih 14 Kas 2010, 23:49

Benim gönlüm 5 numaralı janttan yana ( resimlerdeki en sonuncu olanı ).oldukça şık durur gibi. zaten camlar onlerde 3M film var.FARLAR VE SİSLER XENON 12000kw BEYAZ. yapıcagım diger şey eksoz çıkış kafası almak.başka da birşey kalmıyor. :)
goztepeli_TR

Mesajgönderen SonCuoreci tarih 15 Kas 2010, 00:22

Benim fikrimi soracak olursan Materia'ya kesinlikle bir numerodaki jant gider derim...
Ama sana tavsiyem kesinlikle helezonların orijinalliğiyle oynama! Gerekirse değiştir ama mevcut helezolnları sakın kestirme...
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Model: Cuore

Mesajgönderen serdarsword tarih 15 Kas 2010, 01:22

YA 5 NUMARA YADA 1 NUMARA :wink:
Kullanıcı avatarı
serdarsword

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen goztepeli_TR tarih 15 Kas 2010, 04:24

SonCuoreci yazdı:Benim fikrimi soracak olursan Materia'ya kesinlikle bir numerodaki jant gider derim...
Ama sana tavsiyem kesinlikle helezonların orijinalliğiyle oynama! Gerekirse değiştir ama mevcut helezolnları sakın kestirme...

hocam 1 bakla cok fazla sorun teşkil edecegini pek düşünmüyorum.şimdi set almaya kalksam sıfır en az 450tl dir bir helezon seti. :cry: sizce oyle diil mi?
goztepeli_TR

Mesajgönderen cccengiz tarih 15 Kas 2010, 10:26

1 numara jant diyorum.
cccengiz

Mesajgönderen FaTiH tarih 15 Kas 2010, 11:55

1 numara cidden 1 numara! :)

http://daihatsu.de/index.php?seite=b2c_ ... 33&carid=9

Bu linkte orjinal Daihatsu spor yaylar 182,07 Euro olarak göstermiş..Tıkla bak.. :wink: Kestirme olayına bende çok sıcak bakmıyorum...Ne de olsa bir sorun çıksa geri dönüşü yok....
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Mesajgönderen setlerss tarih 15 Kas 2010, 21:42

Ben derimki 3 numaralı Jant yayları ise kestirmek yerine presletmeni tavsiye ederim ama nerelerde nasıl presletilir bilmiyorum ayrıca jant tercihin çok kolludan yana olsun malum arkalar kampana sırıtmasın ama üç numara çok iyi olur;
setlerss

Mesajgönderen goztepeli_TR tarih 15 Kas 2010, 23:12

evet arkadaşlar bayram yogunluğu mapğlum magazayı ancak kapattık.Yorumlaırnızı dikkate alıcam...

Presletme olayını bende duymuştum.Bi araştırayım bakalım kestirmemek daha iyi gibi.

Bugün sabahtan servise soktum aracı 37500km bakımına.hava filtresini de değiştirttim 150tl ye toplam maloldu.130 tl 37500 km bakımı iskonto yaptı hava filtresinde 20TL fiyatı düzledi saolsunlar.normalde hava filtresi 34tl kdv dahil fiyatı.İZMİR AKDEMİR YETKİLİ SERVİSİ...
yağ filtresi + motor yagı + hava filtresi + contası + iç dış araç yıkama temizleme ( oto kuaför) + sabah kahvaltısı nı servis elemanlarıyla yapmış oldum. :lol:
goztepeli_TR

Mesajgönderen goztepeli_TR tarih 15 Kas 2010, 23:17

settlers arka kampanalar aslında çok küçük pek belli bile olmuyor.bugun servis elemanı aracı çalışma garajında sürerken dikkatımı çekti maşallah araçtan tık ses yok giderken.sanki çalışmıyor araç.yağ gibim kayıyor.ne biliyim hiç boyle dikkatli bakamadım aracın karşısından çalışır vaziyette.hoşuma gitti. paylaşıyım istedim :mrgreen:

JANT meselesine gelince aslında buldugum bu jantlar hep izmir de.yarın izinliyim ama bayrma dolayısıyla kapalılar.bayramdan sonra herbirini araca taktırırp deneme fırsatım olursa denemek istiycegimi belirtçem.hergün birine gitçem .kararımı veridkten sonrada alıcam.Servisteki arkadaş geçen gün 17 jant tkamış bir materia geldi dedi yok boyle bir araç dedi.gerçekten çok ykaıştıgını belirtti ancak aracı yorar dedi.gerçi uzun yol yapmıyorum.bu yuzden bile bilerek tüp taktırtmıyorum araca. orjınallıgı daha hoşuma gidiyorda jant olayı bambaşka bişi.en dikkat ettigim şey bu araçta JANT JANT JANT. :oops:
goztepeli_TR

Mesajgönderen FaTiH tarih 16 Kas 2010, 00:10

Yoracağı muhakkak aracı..Ama burada önemli bir seçim kriteri de jantların ağırlıkları..Mümkünse onları da öğren; hafifinden seçmeye çalış.. :wink:
Bu arada artacak yakıt tüketimi ve hızlanma süresini de göze almışsındır umarım negatiflikler olarak... :roll: :wink:
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Mesajgönderen SonCuoreci tarih 16 Kas 2010, 02:01

goztepeli_TR yazdı:
SonCuoreci yazdı:Benim fikrimi soracak olursan Materia'ya kesinlikle bir numerodaki jant gider derim...

hocam 1 bakla cok fazla sorun teşkil edecegini pek düşünmüyorum.şimdi set almaya kalksam sıfır en az 450tl dir bir helezon seti. :cry: sizce oyle diil mi?

çok küçük gibi gelen mevzular gün gelir çok büyük facialara neden olurlar. Yürüyen aksamla ilgili hiç bir parçanın orijinalliğiyle oynama abicim! Git masraf yap, biraz daha sporunu taktır ama orijinal bir yayın ayarıyla otnama, çünkü bu küçük görünen "kurnaz" modifiye sana hiç beklemediğin bir anda rahmet okutabilir (ruhuna)..
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Model: Cuore

Mesajgönderen goztepeli_TR tarih 18 Kas 2010, 00:02

soncoureci uyarılarını dikkate alıcam dostum.tşk ederim bilgilerin için. :wink:

Bu arada arkadaşlar birt tanıdık 400tl ye OFSET JANT bıraktı.sizce nasıl alayım mı? ÖN JANTLAR OFSETİ DAHA DAR.ARKA OLAN JANTLARIN BİRAZ DAHA GENİŞ.sizce Arabaya gider mi..haftaya c.tesi taktırtıp resmini çekicem sizinde fikirlerinizi alıcam.16'' OFSET.Temsili resim koyuyorum bakın bakalım beğenecek misiniz?

Resim
Resim
goztepeli_TR

Mesajgönderen talip tarih 18 Kas 2010, 18:55

Materia tasarımından sanırım kol sayısı az ve ince olanlar pek iyi durmuyor 1 numara kol sayısı çok olduğu için veya 2 numara kalın kollu olduğu için tabiki zevk meselesi tartışmaya acil değil
talip

Mesajgönderen ORKUN KAYKAC tarih 20 Kas 2010, 17:42

GÖZTEPELİ KARDEŞİM SANA TAVSİYEM DOLU Bİ JANT ALMAN,BEN ÇEOK ARAŞTIRDIM..MATERİAYA O BOŞLUĞU DOLDURAN JANTLAR GİDİYOR..BENİM ARABA SAHİBNDENDE VAR BAK BİR.. ADANA CEYHAN..TELEFONLA GÖRÜŞÜRSEK DAHA YARDIMCI OLURUM SANA...
Eklentiler
EMR_6064+.jpg
ORKUN KAYKAC

Sonraki

Dön Materia

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir