bailiwick yazdı:Merhaba arkadaşlar 2008 Materia sahibiyim ve arabamdan çok memnunum. Fakat daha önceki arabamda Avt-9333 IM dvd-tv oynatıcım vardı. Satarken ekranı söktüm ve şu an Materiama nasıl monte edeceğimi düşünüyorum. Bildiğiniz gibi cd player yeri gayet büyük araçta ve özel bir çerçeve gerekiyor. Daha önce yaptıran arkadaşlar varsa paylaşabilirler mi acaba?
Başka bir soru internette galiba araba.com da bir test okudum ve resimlerde ki Materia da tavanda çift gözlü bir torpido bu aksesuar olarak mı sunuluyor acaba?
Son sorum ise araca büyük krom ızgara nerden bulabilirim?
Hepinize iyi günler.....
Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Aracınız hayırlı olsun. Materia görünüşü ile gerçekten bambaşka bir otomobil. Ben özellikle Beyaz olanlarını çok seviyorum.
Ekrana yapılacak çerçeveyi sanırım Müzik sistemi yapan yerler halledebilirler. Hazır birşey bulamasanız bile fiber glastan herşeyi yapıp, boyuyorlar. Bunu ve diğer tüm konular için, bkz. aşağıdaki paragraf:
Yukarıdaki torpido ve diğer aksesuarlarla ilgili Daihatsu Türkiye Parça & Aksesuar Koordinatörü Orkan Erhan Bey'in iletişim bilgilerini yazıyorum. Kendisine danışabilirsiniz. Öğrendiklerinizi bizlerle de paylaşırsanız seviniriz:
Orkan Erhan
Daihatsu Türkiye Parça & Aksesuar Koordinatörü
0216 417 91 75
Krom ızgara orjinal aksesuar olarak var mı bilmiyorum. Varsa herhalde yine en iyi Orkan Bey bilir.