Maltepe Özay Otomotiv'den Daihatsu Aşkına üyelerine özel kampanya!
%10 yedek parça indirimi ve %10 işçilik indirimi birlikte. Telefon: 0 (216) 417 25 24

max. 12000 tl sirion veya cuore

Satılık aracınız veya yedek parçanızı sergileyebileceğiniz alan. İsterseniz ev, arsa vs. farklı ilanlar da verebilirsiniz.

Re: max. 12000 tl sirion veya cuore

Mesaje_eylmz, 16 Mar 2010, 14:15

Umut-Gultekin yazdı:
e_eylmz yazdı:arkadaşlar etmeyin eylemeyin, önermeyin bunu :roll: . bu aracı 2 haftadır takip ediyorum. :cry: üzülürüm kaçırırsam.
bu arada herkese merhaba. 1 haftadır bütün bilgileri aldım sirionla ilgili sayfanızda. ve hatta daihatsu almaya sayenizde karar verdim. iyiki kurulmuş bu site. haftasonu bu araca bakmaya niyetliyim. eğer büyük sorun olmaz ise yakın zamanda almış olurum.

kalın sağlıcakla.

Kısmet tabii ama şöyle diyeyim: Bence uzatmayın işi, bekledikçe rakipleriniz çoğalıyor :lol:

aslında yakın olsa hemen bakmaya giderdim ama istanbulun diğer ucunda. kısmetimiz varsa olur ne diyelim. :)
e_eylmz

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 2. Nesil

MesajFaTiH, 16 Mar 2010, 14:19

Umut-Gultekin yazdı:Kısmet tabii ama şöyle diyeyim: Bence uzatmayın işi, bekledikçe rakipleriniz çoğalıyor :lol:

Katılıyorum sonuna kadar; öyle miydi böyle miydi derken bir anda bambaşka biri alıverir; üzülünür sonra! :wink:
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Model: Sirion 1. Nesil

MesajYağmurAdam, 16 Mar 2010, 14:26

Daha karar vermedim ama bakınmaya devam ediyorum. Genel olarak araç fiyatları çok artmış onu biliyorum.

FaTiH yazdı:
YağmurAdam yazdı:Otomatik vites olsaydı ben alırdım. Hayırlısı artık. Gelecek haftadan itibaren oto pazarına gitmeye başlayacağım.
Ayrıca bizim aracı da satılığa çıkartırım artık.

Abi hangi araca geçmeyi düşünüyorsun bakalım??
YağmurAdam

Model: YRV Turbo

MesajFaTiH, 16 Mar 2010, 14:29

Daihatsu lar için konuşmak gerekirse değer artmasından ziyade değerlerini koruyorlar bence uzun zamandır.. Bayağıdır takip ettiğim kadarıyla bunu rahatlıkla söyleyebilirim.. :wink:
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

MesajYağmurAdam, 16 Mar 2010, 14:36

Bizim araçlarda değerler konuyor ben de satarken aldığım rakama yakın gider diye düşünüyorum. Diğer araçlarda fiyat artmış.
Bu arada alım masrafının azalması süper oldu.
Otomatik yeni kasa sirion bile işimi görebilir. Bakalım artık. Hergün ufak ufak bakıyorum internetten.
Pazar günü fırsat olursa bir oto pazarına uğrarım artık.
YağmurAdam

MesajFaTiH, 16 Mar 2010, 14:40

Evet alım-satımda noter masrafı eğer aynı şehirde ikamet eden birine satılıyorsa 45 TL iken; farklı şehirde ikamet eden birine satılıyorsa 47 TL den ibaret..Marka-model fark etmiyor..Standart fiyatlandırma bu şekilde.. :wink:
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

MesajUmut-Gultekin, 16 Mar 2010, 18:00

Ne kadar güzel. Son iki yüz küsur lirayı ben ödedim demek ki...
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Marka: Diğer Markalardan Herhangi Birisi
Model: Diğer

Mesajtalip, 16 Mar 2010, 18:10

lacivert sirionu ben gördüm acemi bayan kullanmış biraz da hor kullnamış türkcell e mesaj attım 1 kazası var görünüyor.sol kapı kaput ve sol arka çamurluk boyalı ön cam çatlak sağ dikiz aynası kırık ayrıca muayeneyede 1 ay var almak isteyenler için duyurulur
talip

Mesaje_eylmz, 16 Mar 2010, 18:54

talip yazdı:lacivert sirionu ben gördüm acemi bayan kullanmış biraz da hor kullnamış türkcell e mesaj attım 1 kazası var görünüyor.sol kapı kaput ve sol arka çamurluk boyalı ön cam çatlak sağ dikiz aynası kırık ayrıca muayeneyede 1 ay var almak isteyenler için duyurulur

bilgiler için teşekkürler.
e_eylmz

Model: Sirion 2. Nesil

Mesajdust, 16 Mar 2010, 22:51

e_eylmz yazdı:
arkadaşlar etmeyin eylemeyin, önermeyin bunu :roll: . bu aracı 2 haftadır takip ediyorum. :cry: üzülürüm kaçırırsam.
bu arada herkese merhaba. 1 haftadır bütün bilgileri aldım sirionla ilgili sayfanızda. ve hatta daihatsu almaya sayenizde karar verdim. iyiki kurulmuş bu site. haftasonu bu araca bakmaya niyetliyim. eğer büyük sorun olmaz ise yakın zamanda almış olurum.

kalın sağlıcakla.

Teessüf ederim yabancıya mı gidiyor :wink: doğrusu ben de bir taraftan korkuyordum biraz başkasına kaptırmaya :wink:

Şu bir kaç gündür daihatsular hakkında bayağı bir araştırdım wikipedialar da dahil olmak üzere çok şey de öğrendim diyebilirim tabi burdaki arkadaşların da yorumlarının büyük faydası oldu . Karar daihatsu. Ama sabırlı olacağım ve fırsat kollayacağım. Daha bugün konya da 10700 e bir sirion sattı biri. sabah ilan çıktı akşam kaldırılmış heralde sattı ki kaldırdı. bilmem belkide satmadı keşke arasaydım

bu arada tercihimi yrv veya sirion olarak revize ediyorum
pardon sirion veya yrv olacaktı :)
dust

Model: Cuore

Mesajcamoka, 17 Mar 2010, 10:56

dust yazdı:Şu bir kaç gündür daihatsular hakkında bayağı bir araştırdım wikipedialar da dahil olmak üzere çok şey de öğrendim diyebilirim tabi burdaki arkadaşların da yorumlarının büyük faydası oldu . Karar daihatsu. Ama sabırlı olacağım ve fırsat kollayacağım. Daha bugün konya da 10700 e bir sirion sattı biri. sabah ilan çıktı akşam kaldırılmış heralde sattı ki kaldırdı. bilmem belkide satmadı keşke arasaydım

bu arada tercihimi yrv veya sirion olarak revize ediyorum
pardon sirion veya yrv olacaktı :)

son revizeyi de ben yapayım; yrv turbo veya sirion
SiriOne
Kullanıcı avatarı
camoka

Mesajmustafa, 17 Mar 2010, 14:15

sn. dust, bende bursa da oturuyorum. 2006 siyah renk 46000 km. bakımlı orj. cuorem var. sizinle tanışıp görüşelim. beğenirseniz satabilirim. araç hakkındaki bilgilerimi ve tecrübelerimi aktarmış olurum.
bursa gözdeler servise gidip mustafa beyi siyah cuoresi nasıl diye sorabilirsiniz.
nilüfer de oturuyorum tel. 542 2869576
mustafa

Mesajdust, 17 Mar 2010, 14:37

mustafa yazdı:sn. dust, bende bursa da oturuyorum. 2006 siyah renk 46000 km. bakımlı orj. cuorem var. sizinle tanışıp görüşelim. beğenirseniz satabilirim. araç hakkındaki bilgilerimi ve tecrübelerimi aktarmış olurum.
bursa gözdeler servise gidip mustafa beyi siyah cuoresi nasıl diye sorabilirsiniz.
nilüfer de oturuyorum tel. 542 2869576

Merhaba Mustafa Bey ben de Osmangazi deyim. Numaranızı aldım en kısa zamanda ararım sizi...
dust

MesajYağmurAdam, 19 Mar 2010, 14:34

Selam Hocam,

Sen arabayı gördün sanırım, almaya dğmez mi? Ayrıca fiyat olarak en son kaça bıraktılar? Bir arkadaş ilgileniyor da..

talip yazdı:lacivert sirionu ben gördüm acemi bayan kullanmış biraz da hor kullnamış türkcell e mesaj attım 1 kazası var görünüyor.sol kapı kaput ve sol arka çamurluk boyalı ön cam çatlak sağ dikiz aynası kırık ayrıca muayeneyede 1 ay var almak isteyenler için duyurulur
YağmurAdam

Mesajtalip, 20 Mar 2010, 20:43

almaya değer benden duymuş olmayın 12000 civarı alınabilir ama ben kaportayı gösterdim yukarıda dediğim sorunlr var lastikler yeni benim kaportacı arkadaşım var beğenmedi.yürüyen aksaam ve motorun servise muhakkak göstermek lazım çünki bu arabayı hiç bir tamirci tavsiye etmez enazından sanayi piyasasında nedenleri uzun bu ayrı r konu olur.ama bence yürüyende problem yok ise alınabilir.dikiz aynası ve ön camın fiyatına bakıp gidin
talip

ÖncekiSonraki

Dön İkinci El

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir