Maltepe Özay Otomotiv'den Daihatsu Aşkına üyelerine özel kampanya!
%10 yedek parça indirimi ve %10 işçilik indirimi birlikte. Telefon: 0 (216) 417 25 24

max. 12000 tl sirion veya cuore

Satılık aracınız veya yedek parçanızı sergileyebileceğiniz alan. İsterseniz ev, arsa vs. farklı ilanlar da verebilirsiniz.

max. 12000 tl sirion veya cuore

Mesajdust, 13 Mar 2010, 13:38

Merhaba arkadaşlar
bir kaç gündür uygun araba ararken siteyle karşılaştım ve bayağı bir aşinalığım oldu. Daihatsu arabaları çok beğendim ve coure veya sirion düşünüyorum öncelikle sizlere bir danışayım dedim. Ben şu anda bursa dayım ve bursa dan araba bakıyorum sahibinden.com da iki tane ilan gördüm bununla ilgili fikirlerinizi öğrenmek istiyorum. şimdiden çok teşekkürler.

http://www.sahibinden.com/daihatsu_cuor ... isplayitem

http://www.sahibinden.com/2006_model_da ... isplayitem
dust

Marka: Daihatsu
Model: Cuore

Re: max. 12000 tl sirion veya cuore

MesajUmut-Gultekin, 13 Mar 2010, 16:26

Selamlar,

Bana kilometreleri biraz fazla geldi. Yani bir sakınca yaratacak değil elbette ama fırsatınız varken neden daha düşük kilometreli olanı tercih etmeyesiniz? Ben sizin yerinizde olsam daha temiz ve düşük km'li bir aracın ilanının çıkmasını beklerdim :)

Aramıza hoşgeldiniz.
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Marka: Diğer Markalardan Herhangi Birisi
Model: Diğer

MesajFaTiH, 13 Mar 2010, 17:39

12000 TL ye ya çok fazla km.li ya da maziisi çok da iyi olmayan bir Sirion denk getirebilirsiniz ancak..
Fakat bu meblağa alabileceğiniz Cuorelerse kesinlikle daha iyi durumda araçlar olacaktır..Umut abinin dediği gibi sözkonusu her iki araç da yüksek km.lerde..Daha düşük km.lilerini de elinizdeki parayla alabilirsiniz bence..! :wink:
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajdust, 13 Mar 2010, 18:13

teşekkürler arkadaşlar ve hoşbulduk.

Doğru diyorsunuz beklemede kalayım şimdilik.

Bu şartlarda denk geldiğinizde paylaşırsanız sevinirim

edit: biraz önce aradım, 115 000 km de olanı, 11 e ineriz dediler.
dust

Mesajuydumarket, 14 Mar 2010, 15:53

tekrar hoşgeldiniz
bu araç alınacak araçtır bilginize....acele edip pazarlık ta yaptınız mı istediğiniz olur...

http://www.sahibinden.com/kazasiz_cok_t ... isplayitem
uydumarket

MesajUmut-Gultekin, 14 Mar 2010, 16:31

Gerçekten çok güzel görünüyor. Fiyatı da harika. Servise göstermek kaydıyla hemen alınacak araç bence de. Uydumarket yakalamışsın yine! 8)
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Mesajuydumarket, 14 Mar 2010, 17:25

Umut-Gultekin yazdı:Gerçekten çok güzel görünüyor. Fiyatı da harika. Servise göstermek kaydıyla hemen alınacak araç bence de. Uydumarket yakalamışsın yine! 8)

bazen düşünüyorum bu bizim araçların fazla bilinmemesi ve tutulmaması bizim gibi daihatsu severlere avantajlar sunuyor. böyle süprizler sayesinde tüketiciler adam gibi araca biniyor.....böyle avantajlı rakamlara sadece bizim araçlarda kısmen rastlanıyor....
uydumarket

Mesajdust, 14 Mar 2010, 21:30

@uydumarket hoşbulduk teşekkür ederim

arkadaşlar çok doğru söylüyorsunuz bende bu ilanı görmüştüm ve içim gitmişti yalnız şehir dışına şu sıralar çıkamayacağım için öyle bakmakla yetinmiştim. Siz şimdi tavsiye edince daha bir dikkate almak gerekiyor diye düşünüyorum. Yalnız kafama bazı sorularda takılmıyor değil mesela niye bu kadar ucuz ve niye oto galeri (eğer arabanın sorunu varsa galerici daha rahat yok der)
dust

Mesajuydumarket, 14 Mar 2010, 22:38

dust yazdı:@uydumarket hoşbulduk teşekkür ederim

arkadaşlar çok doğru söylüyorsunuz bende bu ilanı görmüştüm ve içim gitmişti yalnız şehir dışına şu sıralar çıkamayacağım için öyle bakmakla yetinmiştim. Siz şimdi tavsiye edince daha bir dikkate almak gerekiyor diye düşünüyorum. Yalnız kafama bazı sorularda takılmıyor değil mesela niye bu kadar ucuz ve niye oto galeri (eğer arabanın sorunu varsa galerici daha rahat yok der)

sadece bursaya takılıp kalırsanız paranıza yazık olur. bir kere alıyorsunuz biraz inceleyip zahmet etmek gerekir. en basit olarak şunu yapacaksınız. galerinin elinde boya ölçüm cihazları var kasanın her noktasına bakın boya kalınlığı aynımı okadar. kaza görmemiş 60000 km de bir araç zaten yürüründe bir problem çıkarmaz. dediğim gibi boyasına bakın birde tur atarsınız sizi rahatsız eden ses vs çekiş gibi test edin ve alın derim...lastiklerindende belli olur 60000 de bir aracın lastikleri orj olması gerkir aşınma payından anlarsınız.....
sevgiler
uydumarket

Mesajdust, 14 Mar 2010, 23:22

uydumarket yazdı:sadece bursaya takılıp kalırsanız paranıza yazık olur. bir kere alıyorsunuz biraz inceleyip zahmet etmek gerekir. en basit olarak şunu yapacaksınız. galerinin elinde boya ölçüm cihazları var kasanın her noktasına bakın boya kalınlığı aynımı okadar. kaza görmemiş 60000 km de bir araç zaten yürüründe bir problem çıkarmaz. dediğim gibi boyasına bakın birde tur atarsınız sizi rahatsız eden ses vs çekiş gibi test edin ve alın derim...lastiklerindende belli olur 60000 de bir aracın lastikleri orj olması gerkir aşınma payından anlarsınız.....
sevgiler

üstad teşekkür ederim dikkate alacağım

iyi akşamlar...
dust

MesajUmut-Gultekin, 15 Mar 2010, 14:09

Bence mutlaka hangi araba olursa olsun, servise gösterin. Sonra üzülmekten iyidir.

Ucuzluk olayına gelince, ne arabalar satıldı 10.000-12.000 liraya geçmişte... İhtiyaç olunca hemen satmak için bu fiyatlara verebiliyor insanlar ve gerçekten de hemen satıyorlar.
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

MesajYağmurAdam, 15 Mar 2010, 15:38

Otomatik vites olsaydı ben alırdım. Hayırlısı artık. Gelecek haftadan itibaren oto pazarına gitmeye başlayacağım.
Ayrıca bizim aracı da satılığa çıkartırım artık.
YağmurAdam

Model: YRV Turbo

MesajFaTiH, 16 Mar 2010, 13:13

YağmurAdam yazdı:Otomatik vites olsaydı ben alırdım. Hayırlısı artık. Gelecek haftadan itibaren oto pazarına gitmeye başlayacağım.
Ayrıca bizim aracı da satılığa çıkartırım artık.

Abi hangi araca geçmeyi düşünüyorsun bakalım??
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Model: Sirion 1. Nesil

Mesaje_eylmz, 16 Mar 2010, 13:43

uydumarket yazdı:tekrar hoşgeldiniz
bu araç alınacak araçtır bilginize....acele edip pazarlık ta yaptınız mı istediğiniz olur...

http://www.sahibinden.com/kazasiz_cok_t ... isplayitem

arkadaşlar etmeyin eylemeyin, önermeyin bunu :roll: . bu aracı 2 haftadır takip ediyorum. :cry: üzülürüm kaçırırsam.
bu arada herkese merhaba. 1 haftadır bütün bilgileri aldım sirionla ilgili sayfanızda. ve hatta daihatsu almaya sayenizde karar verdim. iyiki kurulmuş bu site. haftasonu bu araca bakmaya niyetliyim. eğer büyük sorun olmaz ise yakın zamanda almış olurum.

kalın sağlıcakla.
e_eylmz

Model: Sirion 2. Nesil

MesajUmut-Gultekin, 16 Mar 2010, 14:10

e_eylmz yazdı:arkadaşlar etmeyin eylemeyin, önermeyin bunu :roll: . bu aracı 2 haftadır takip ediyorum. :cry: üzülürüm kaçırırsam.
bu arada herkese merhaba. 1 haftadır bütün bilgileri aldım sirionla ilgili sayfanızda. ve hatta daihatsu almaya sayenizde karar verdim. iyiki kurulmuş bu site. haftasonu bu araca bakmaya niyetliyim. eğer büyük sorun olmaz ise yakın zamanda almış olurum.

kalın sağlıcakla.

Kısmet tabii ama şöyle diyeyim: Bence uzatmayın işi, bekledikçe rakipleriniz çoğalıyor :lol:
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Sonraki

Dön İkinci El

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir