Meguiars boya koruma

Forum kuralları
Lütfen bu alana açacağınız konu başlığının genel bir konu olduğundan emin olunuz. Eğer tek bir modele hitap eden bir konudan bahsediyorsak, örn: "Sirion fren sistemi güçlendirmesi" gibi, bunun Sirion'a ait kategoride yazılması, bilgiye kolay ulaşılabilirlik açısından daha uygun düşecektir.

Meguiars boya koruma

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 11 May 2008, 17:46

Boya koruma konusunda en iyi marka olarak görülen Meguiars'da aracıma boya korumayı çok iyi bir fiyata yaptırmakla kalmadım, sitemizin aboneleri için bir anlaşma da yaptım. Fiyatı buradan açık olarak yazmıyorum çünkü yaptırdığım Meguiars bayisinin başı belaya girebilir merkezle. Ama şu kadar söyleyeyim; boya koruma yapan ciddi şirketleri araştırın, fiyatlarını öğrenin. Sonra bana bir mesaj atıp fiyat ve adres bilgisi isteyin. Çok şaşıracağınıza garanti veriyorum :wink:

Bu konuda bahsi geçen hizmetlerden sadece İstanbul'da ikamet eden üyelerimiz faydalanabilmektedir çünkü anlaşmamızın olduğu işletme İstanbul'da. İşlem 5-6 saat kadar sürüyor.

Daihatsu'larımıza Meguiars yakışır.

Arabamın boya koruma sonrası resmi (Araba 5 yaşında):
IMG_5296.jpg

Diğer resimler:
kalbi-olan-bakmasin-yrv-turbo-fotograflari-t335.html

Yine aynı yerde yaptırdığım motor temizliğinden sonra motorun resimleri:
motor-yikama-motor-temizlik-sistemleri-t327.html
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Marka: Daihatsu
Model: YRV Turbo

Re: Meguiars boya koruma

Mesajgönderen sirion gti 2 tarih 12 May 2008, 11:40

arac gercekten cok guzel olmus kazasız belasız surus dılegı ıle...
bılalle bırlıkte yaptırmayı dusunuyoduk ama o bıraz acele edıp bugun gıtmıs bıle :D fakat benım aklıma takılan motor temızlıgı cunku sırıonların kaputu actıgınızda ıcı dar ve akü,sıgorta kutusu falan tum öenmlı yerler orada zamanla sorun cıkartırmı acaba :oops:
Kullanıcı avatarı
sirion gti 2

Model: Sirion 1. Nesil

Re: Meguiars boya koruma

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 12 Eki 2008, 16:31

Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Model: YRV Turbo

Dön Kaporta