gönderen ozgursula tarih 27 May 2011, 11:57
Saçma sapan görüş bildirenleri takmayın kardeşim. Ben Sirion sahibiydim. Daha önce ikinci el aldım. Alan kişinin elinde kalmadığı gibi, ben de rahatlıkla sattım. Zaten satma konusunda en ufak tereddütüm de yoktu. Aracım gerçekten çok düzgündü. Kesinlikle satarken ilan verseydim ve biraz bekletseydim kar bile edebilirdim ama o zihniyet olmadığı için aracımı ekstraları ile uygun bir fiyata verdim diyebilirim.
Siz aracınızı alıp satma maksadıyla alma niyetindeyseniz fiat, reno grubuna bakın. Ama alırım az yakar arıza yapmaz ve keyif almak niyetindeyseniz kesinlikle kullanılası araçlar. Bunu açık bir yüreklilikle söylüyorum. Ve şunu da ilave ediyorum ısrarla bugüne kadar kullandığım en keyifli araba sirion'dur. Eminim terios da öyledir. Nasıl birşeyse japon direk ruhunu yansıtmış bu araçlara.
Siz etrafınızdaki insanları değil kullanıcı görüşlerini dikkate alın. Bir çok 2007-2010 model aralığındaki arabalarda yok şu arıza yaptı yok bu arıza yaptı söylemlerini duyarken. 2004 model sirion'umda en ufak bir arıza dahi görmemiştim. Saygılar.