Merhaba Daihatsu Sirion 1.3 Sporty

Daihatsu'nun tutumlu şehir içi aracıdır. Daihatsu Sirion, çeşitli ülkelerde Toyota Passo, Daihatsu Boon, Subaru Justy ve Perodua MyVi adları altında da satılmaktadır.

Merhaba Daihatsu Sirion 1.3 Sporty

Mesajgönderen Spica tarih 26 Nis 2010, 12:35

Merhaba arkadaşlar;

Geçen hafta 2007 model, 20.000 km'de otomatik vites inci rengi Sirion 1.3 almamızla Daihatsu ailesine katılmış oldum :) . İlk defa kullandığım bu araçla ilgili ilk izlenimlerim oldukça olumlu. Dış ve iç hatlarıyla bağımlılık yaratacak bir şirinliğe ve aynı zamanda asi bir duruşa sahip, fonksiyonel ve zevkli bir tasarımı var, donanımı da beklentilerimizi fazlasıyla karşılayacak ölçüde, yakıt tüketimi de olduça makul. Daha ilk günlerden ailemizin efsane aracı olacağı sinyallerini veriyor :)

Fonksiyonları 2006-2008 arasında kullandığım eski dost Toyota Starlet'i anımsattı, ne de olsa kuzenler.. Starlet alışkanlığım yüzünden geçen sene sıfır aldığımız Dacia Sandero'ya geçerken bayağı güçlük yaşamıştım, uzunca bir süre korna için direksiyon simidine bastım, camları açmak için elim kapı kenarına uzandı, benzin istasyonunda anahtarı görevliye vermeye hiç alışamadım vs. eşim düz vites Sandero'yu kullanmakta zorlanınca OV Sirion almaya karar verdik ve böylece Daihatsu'yla birlikte Japon geleneğimize geri dönmüş olduk :)

Paylaşımlarla görüşmek üzere,

Aytaç Demir
Kullanıcı avatarı
Spica

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 2. Nesil

Re: Merhaba Daihatsu Sirion 1.3 Sporty

Mesajgönderen YağmurAdam tarih 26 Nis 2010, 13:21

Hayırlı olsun. 2003'de YRV'mizi aldığımızda biz de eski bir Starlet kullanıcısıydık. Çok çabuk arkası atıyordu fakat güzel arabaydı.

Umarım kazasız belasız rahat rahat yeni aracınızı kullanırsınız.
YağmurAdam

Model: YRV Turbo

Re: Merhaba Daihatsu Sirion 1.3 Sporty

Mesajgönderen ucanalp tarih 26 Nis 2010, 22:48

Hayırlı uğurlu olsun, Daihatsu ailesine hoş geldiniz..
Kullanıcı avatarı
ucanalp

Model: YRV

Dön Sirion (2. nesil)

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir