Merhaba

Sohbet ve tanışma forumu.

Merhaba

Mesajgönderen M.T.T tarih 25 Eyl 2010, 16:07

Herkese merhaba,

Uzun süredir siteyi takip ediyorum. Hatta facebook sayfasında da katıldım. Gerçekten sıcak bir ortam.

Daihatsu'ya olan ilgim Materia'yı Türkiye yollarında görmemle başladı; ki zaten koyu bir Japoncuyum :) Daha sonra aracın bakım,yedek parça v.s gibi verilerini de araştırdım ve piyasada bu fiyata aynı özellikleri taşıyan bir araç olmadığını düşünmeye başladım. 2-3 yıllık süreç içerisinde Materia alma hayallerim hep son anda direkten döndü :? . Bir ara aklım Fiat Fiorino'ya gitti. fakat 1. köprüden geçemediği için ondan vazgeçtim.

Sonunda dün Aykon'dan Türkiye'de kalan son 3 Materia'dan birinin siparişini ben verdim. Kısmetse çarşamba günü gri Materiamı teslim alacağım. Çok heyecanlıyım, çarşamba gününü iple çekiyorum.

Yeniden herkese merhaba diyorum. Umarım güzel paylaşımlar yaparız.
M.T.T

Marka: Daihatsu
Model: Materia

Re: Merhaba

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 25 Eyl 2010, 19:45

Aramıza hoşgeldiniz. Son 3 Materia'dan biri ha? Nick SonMateriacı olmalıymış :)
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Model: YRV Turbo

Mesajgönderen materialist tarih 27 Eyl 2010, 00:59

Çok iyi yapmışsın. Materi'anı iyi günlerde, kazasız belasız kullanmanı dilerim. Arabanı çok seveceksin, çok ilgi çekeceksin, hazırlıklı ol. :wink:
materialist

Mesajgönderen M.T.T tarih 27 Eyl 2010, 02:22

Umut-Gultekin yazdı:Aramıza hoşgeldiniz. Son 3 Materia'dan biri ha? Nick SonMateriacı olmalıymış :)

Last mohican gibi :lol:
M.T.T

Mesajgönderen M.T.T tarih 27 Eyl 2010, 02:23

materialist yazdı:Çok iyi yapmışsın. Materi'anı iyi günlerde, kazasız belasız kullanmanı dilerim. Arabanı çok seveceksin, çok ilgi çekeceksin, hazırlıklı ol. :wink:

Teşekkür ederim. Bundan o kadar eminim ki, aracı yakından görmeden ve test sürüşüne çıkmadan aldım diyebilirim. Ama internetten çok araştırdım ve sezgilerime güvendim :)
M.T.T

Mesajgönderen ozgursula tarih 27 Eyl 2010, 09:59

Bu daihatsu'cular hep mi böyle oluyor yaa :D ben de arabamı almadan önce uzaktan görmüş ve hayran kalmıştım. Hiç sürmeden içine dahi binmeden aldım. :D İyi ki de almışım.
ozgursula

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen M.T.T tarih 29 Eyl 2010, 14:09

Bugün aracımı teslim aldım. Gerçekten çok memnunum. SAdece tek beğenmediğim noktası aküsünün küçük oluşu. Aracın tanıtımını yaparken, araç çalışmıyorken fazla elektrik sarfiyatı yapmamamı söylediler :)
M.T.T

Mesajgönderen ozgursula tarih 29 Eyl 2010, 14:57

Evet bizim aküler de normal arabalara göre küçük ancak (boyut önemli değil) :D hala orjinal aküsü ve hala bir problemle karşılaşmadım.
ozgursula

Model: Sirion 1. Nesil

Dön Sohbet & Tanışma

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir