Merhaba

Sohbet ve tanışma forumu.

Re: Merhaba

Mesajgönderen SonCuoreci tarih 15 Tem 2011, 10:21

koray1983 yazdı:walla hocam dikkat etmemişim, bizim paşa daha iki aylık yeni yeni öğreniyoruz çocuk arabası nedir, nasıl katlanır, nasıl açılır, kafa yorduruyor bana :)
keşke tanışsaydık, konuşsaydık.
Ama bir daha geldiğinizde bekleriz, misafirimiz olursunuz :)

Allah bağışlasın, hepsini öğrenirsin zaman içinde hiç merak etme :)
Aslında yanına gelmek istedim ama siteyle alakan olup olmadığından emin olamadım, o yüzden uzaktan baktım. :)
Bu haftasonu yine Ereğli'deyim ama o taraflara yolum düşer mi düşmez mi, emin değilim. Ama eğer oralardan geçersem mutlaka uğrarım, tanışırız inşallah :)
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Marka: Daihatsu
Model: Cuore

Mesajgönderen koray1983 tarih 15 Tem 2011, 12:22

Teşekkür ederiz, saolasın.
Siteye fırsat buldukca giriyorum ama yazı anlamında aktif degilim sizlerin yazdıklarınızı okuyorum.
Haftasonu çalışacam, birde taşınma durumları var gideceğimiz evde tadilat boya filan var onlarla ilgilenecem ama denk gelirsek tanışırız bende özellikle siyah coure lara dikkat ederim :)
koray1983

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen SonCuoreci tarih 15 Tem 2011, 13:07

koray1983 yazdı:Teşekkür ederiz, saolasın.
Siteye fırsat buldukca giriyorum ama yazı anlamında aktif degilim sizlerin yazdıklarınızı okuyorum.
Haftasonu çalışacam, birde taşınma durumları var gideceğimiz evde tadilat boya filan var onlarla ilgilenecem ama denk gelirsek tanışırız bende özellikle siyah coure lara dikkat ederim :)

Kolay gelsin, taşınma işleri zor işler valla, telefonunu kaydettim, yolum düşerse mutlaka arayacağım. Görüşmek üzere...
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Model: Cuore

Mesajgönderen koray1983 tarih 20 Tem 2011, 23:25

ewt...Ereğliye 7. sirion u da kazandırdık :) hatta bu sitedeki bir arkadaşın arabasıydı :)
Herkes gibi arkadaşımızda Sirion u çok beğendi en sonunda dayanamadı o da aldı.. Ereğlideki Sirion un çoğalmasında sanırım etkin rol oynadık :) Biz arabayı alana kadar ereğlide tek mavi rengi vardı birde misafir gidip gelen bir kırmızı vardı.. Biz aldıktan sonra çok gezip dikkat çektik sanırım arabanın piyasasını arttırdık :))) İnsanların arabamıza bakışını hala unutamıyoruz :) ama artık 4 kırmızı olduk :))
koray1983

Model: Sirion 1. Nesil

Önceki

Dön Sohbet & Tanışma

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir