Maltepe Özay Otomotiv'den Daihatsu Aşkına üyelerine özel kampanya!
%10 yedek parça indirimi ve %10 işçilik indirimi birlikte. Telefon: 0 (216) 417 25 24

Modifiye Materia Görüntüleri

Daihatsu'nun, Mini-MPV segmentindeki aracıdır. Kübik görünümü ile tam bir göz mıknatısıdır. Japonya pazarında Subaru Dex adı altında da satılmaktadır.

Re: Modifiye Materia Görüntüleri

MesajFaTiH, 13 Nis 2008, 18:23

Ufak bir Materia resmî geçidine ne dersiniz!??

Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 1. Nesil

Mesajerdem, 06 Oca 2009, 21:41

on numara arabalar ya :D
erdem

Model: Diğer

Mesajbailiwick, 07 Oca 2009, 06:18

Ben de egzos çıkışını bu haftasonu değiştireceğim. Ama en büyük hedef lastikler bitince koyu renk jantlara geçmek. Umut abi sen bilirsin 17 inç kullanabilirmiyim Materia da?
bailiwick

Model: Materia

MesajUmut-Gultekin, 07 Oca 2009, 09:23

bailiwick yazdı:Ben de egzos çıkışını bu haftasonu değiştireceğim. Ama en büyük hedef lastikler bitince koyu renk jantlara geçmek. Umut abi sen bilirsin 17 inç kullanabilirmiyim Materia da?

Bu Materia'ların üstündeki jantlar kaç inç?

Bence 17" süper olur. Tabii sığar mı sığmaz mı bilmiyorum ama Materia fotoğrafları kısmını incelersen oradaki pek çok arabanın jantı 17". Yani o kadar araba sığdırdıysa, ya direk sığıyordur, ya da ufak bir işlemle halloluyordur diye düşünüyorum.
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Marka: Diğer Markalardan Herhangi Birisi

MesajSonCuoreci, 07 Oca 2009, 14:36

bailiwick yazdı:Ben de egzos çıkışını bu haftasonu değiştireceğim. Ama en büyük hedef lastikler bitince koyu renk jantlara geçmek. Umut abi sen bilirsin 17 inç kullanabilirmiyim Materia da?

Geçtiğimiz haftalarda tesadüf eseri son model bir Materia'nın yanına park ettim. Jantları çok güzeldi, dediğine yakın şekilde siyah ve gümüş karışık bir janttı. Çok hoş görünüyordu, bakmadım ama 15'' ti sanırım jant ebatı, çok büyük görünmüyordu çünkü. Camına kart bıraktım.
Sonra dönüşte arabaya bindim, tam arabayı çalıştıracakken bir de baktım Materia'nın sahibi de gelmiş arabasına biniyor; tesadüf işte :)
Kartı cama benim bırakmış olduğumu söyledim, siteden falan bahsettim, gelip kaydolacağına dair ümitliydim, lakin bugüne kadar ses seda çıkmadı, herhalde kâle almadı...
17'' eğer taktırırsan süper durur Atalay... Ama uyup uymayacağına dair küçük bir araştırma yapmak gerek elbette...
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Model: Cuore

Mesajbailiwick, 07 Oca 2009, 22:53

SonCuoreci yazdı:

Geçtiğimiz haftalarda tesadüf eseri son model bir Materia'nın yanına park ettim. Jantları çok güzeldi, dediğine yakın şekilde siyah ve gümüş karışık bir janttı. Çok hoş görünüyordu, bakmadım ama 15'' ti sanırım jant ebatı, çok büyük görünmüyordu çünkü. Camına kart bıraktım.
Sonra dönüşte arabaya bindim, tam arabayı çalıştıracakken bir de baktım Materia'nın sahibi de gelmiş arabasına biniyor; tesadüf işte :)
Kartı cama benim bırakmış olduğumu söyledim, siteden falan bahsettim, gelip kaydolacağına dair ümitliydim, lakin bugüne kadar ses seda çıkmadı, herhalde kâle almadı...
17'' eğer taktırırsan süper durur Atalay... Ama uyup uymayacağına dair küçük bir araştırma yapmak gerek elbette...

Abi 17 sanki bana da zorlar gibi geliyor ama hazır almışken en azından 16 alma taraftarıyım. Ama dediğin gibi koyu renk sanki çok güzel olacakmış gibi geliyor. Bakalım hele lastikleri eskitelim de. :D
bailiwick

Re:Modifiye Materia görüntüleri

Mesajconer29, 30 Ara 2009, 16:27

Aşağıdaki linkde mükemmel görseller sizi bekliyor....
http://www.modified-materia.com
Kullanıcı avatarı
coner29

MesajUmut-Gultekin, 01 Oca 2010, 11:39

Bu arabayı biliyordum ama siteyi bilmiyordum. Harikaymış gerçekten :) Teşekkürler.
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Marka: Diğer Markalardan Herhangi Birisi

Önceki

Dön Materia

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir