Ufak bir Materia resmî geçidine ne dersiniz!??
bailiwick yazdı:Ben de egzos çıkışını bu haftasonu değiştireceğim. Ama en büyük hedef lastikler bitince koyu renk jantlara geçmek. Umut abi sen bilirsin 17 inç kullanabilirmiyim Materia da?
bailiwick yazdı:Ben de egzos çıkışını bu haftasonu değiştireceğim. Ama en büyük hedef lastikler bitince koyu renk jantlara geçmek. Umut abi sen bilirsin 17 inç kullanabilirmiyim Materia da?
SonCuoreci yazdı:bailiwick yazdı:Ben de egzos çıkışını bu haftasonu değiştireceğim. Ama en büyük hedef lastikler bitince koyu renk jantlara geçmek. Umut abi sen bilirsin 17 inç kullanabilirmiyim Materia da?
Geçtiğimiz haftalarda tesadüf eseri son model bir Materia'nın yanına park ettim. Jantları çok güzeldi, dediğine yakın şekilde siyah ve gümüş karışık bir janttı. Çok hoş görünüyordu, bakmadım ama 15'' ti sanırım jant ebatı, çok büyük görünmüyordu çünkü. Camına kart bıraktım.
Sonra dönüşte arabaya bindim, tam arabayı çalıştıracakken bir de baktım Materia'nın sahibi de gelmiş arabasına biniyor; tesadüf işte![]()
Kartı cama benim bırakmış olduğumu söyledim, siteden falan bahsettim, gelip kaydolacağına dair ümitliydim, lakin bugüne kadar ses seda çıkmadı, herhalde kâle almadı...
17'' eğer taktırırsan süper durur Atalay... Ama uyup uymayacağına dair küçük bir araştırma yapmak gerek elbette...
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir