kurt17 yazdı:argyle kardeşim arabayı yeni aldığım için bosch servisine gittim yağını suyunu ve diğer bakımlarını yaptırdım tabi ustaya arıza ışığının yandığını söyledim gaz ayarı yaptı ve sonra ben daha çok iyi bilemiyorum arabanın içinden beynine girmek için bir soket varmış oraya bir cihaz bağladı bunu arıza lambasının neden yandığını ve arızayı silmek için yapmış fakat arabanın beynine girmek için kendi cihazını taktığı sokete elektrik gelmiyormuş arabanın beyninden gelen sokete elektrik gelmediği için ustanın arıza tesbiti yada arızayı silmek için taktığı cihazda çalışmadı.tabi o cihaz çalışmayınca arıza tesbiti yani arıza lambasının neden yandığı ve arabanın beynindeki arızayı silmekte mümkün olmadı.usta şimdi arabanın beyninden gelen sokete neden elektrik gelmediğini çözecek sonra inşaallah arıza lambasının neden yandığı ve beyindeki arıza silme durumu sözenebi konusu olabilecek anladığım kadarıyla.bu günde şanssızlık bosch sevris çok yoğundu ustada bana müsait bir zamanda buna bakalım aceleye getirmeyelim biraz uzun bir iş olacak dedi.diğer yapılan işlemler:
1-yağ değişimi 10/40 : 60 tl
2-bir adet dualup motor koruyucu: 10 tl
3-bir adet silgi suyu :fiyatını unuttum
4-bir litre antifiriz : 7 tl
5-gaz ayarı : 20 tl
TOPLAM : 102 tl tuttu hepsi kardeşim

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir