Konuya yazan 3. Serdar olarak araya gireyim (3. Serdar da padişah ismi gibi oldu, düşündüm de, lan keşke padişah olsaymışım, ne güzel olurdu lan

):
Serdar, yanlış anlaşılma olmuş sanırım, riogrande sana birşey dememiş.
Sen bir teknisyen olarak benim şu sorunuma ne diyorsun abi, sorun çözüldü ama nedenini hala bilmiyorum:
gonderi16888.html?hilit=lpg#p168882. sayfada baştan 3. mesaj sorunu özetliyor, sonrası da servis maceram. Müsait bir olduğun zaman, linkini verdiğim konuya yazarak görüşünü belirtirsen sevinirim.
NOT: Servisin üzerinden yaklaşık 2 ay geçti. Bu sürede 2-3 kez stop etme olayı yaşadım durmalarda. Ama çok şükür seyir esnasında arıza ışığı yanıp sönmesi olmadı. Stop etmeler için bir arıza kodu kaydediliyor mu beyinde? Servisin dediği gibi BRC servisine gitmedim ayar yapılması için çünkü o günden beri LPG tüketimimi ölçüyorum, bir artış falan olmadı. Sadece, 1. ve 2. viteslerde devir çok düşünce kesik kesiklik var biraz LPG ile giderken. Vites geçişlerim 1'den 2'ye ve 2'den 3'e hissediliyor, sonraki viteslerde hissedilmiyor, bu benden kaynaklanıyor olabilir ama benzin ile kullanırken bu geçişlerin hissedilmesi daha az, enteresandır. Önce, Fatih'in bulduğu özel servise götüreceğim, bir hata kodlarına baktırtayım bakayım, hem de adamlarla tanışmış olurum. Sonra da BRC servisine gidip bakım makım yaptırtacağım. Bakalım ne olacak. Bir arkadaşın Sirion'unu kullanmayı da çok isterim aradaki farkları görmek açısından.