MOTOR SARSINTILI ÇALIŞIYOR.

Daihatsu'nun, şehir içi kullanım için tasarlanmış, ekonomi profesörü, bücür aracıdır. Daihatsu Cuore, çeşitli ülkelerde Mira, Domino ve Charade adları altında da satılmaktadır.

MOTOR SARSINTILI ÇALIŞIYOR.

Mesajgönderen CAN ANTALYA tarih 05 Ara 2010, 18:39

MERHABA ARKADAŞLAR.BENDE YENİ COURE ALDIM VE ARANIZA KATILDIM.2004 MODEL ARACIMIN MOTORU BİRAZ VURUNTULU ÇALIŞIYOR.VE GAZA BASINCA SANKİ 2000 LİK MOTOR GİBİ SES ÇIKARTIYOR.BU NORMALMİ* BİRDE BENZİN BİTERKEN IŞIK YANIYORMU ÇIKARTAMADIM.BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM.
CAN ANTALYA

Marka: Daihatsu
Model: Cuore

Re: MOTOR SARSINTILI ÇALIŞIYOR.

Mesajgönderen serdarsword tarih 06 Ara 2010, 01:09

MERHABA SANIRIM ARAMIZA YENİ KATIDINIZ ARACINIZ HAYIRLI OLSUN VE ANTALYADASINIZ.
BENDE ANTALYADAYIM 2004 SİRİONUM VAR.ASLINDA SORUNUZUN CAVABINI CUORE Cİ ARKADAŞLAR SANIRIM DAHA İYİ VEREBİLİR AMA ŞÖYLE SÖYLİYİM BENİM ARACIMDA DA MOTOR SOĞUKKEN GÜRÜLTÜ BİRAZ FAZLA OLUYOR AMA ISININCA SES YOK OLUYOR BİR DE EN SON YAĞ DEĞİŞİMİNDE MOTORA BOR POWER EKLEDİM ÇALIŞIRKEN NE VURUNTU NE GÜRÜLTÜ SESİ KALDI TAVSİYE EDEBİLİRİM.
SİZ YİNEDE CUORECİ ARKADAŞLARIN CEVAPLARINI BEKLEYİN YADA SERVİSE GÖSTERİN.
GÖRÜŞMEK ÜZERE.
Kullanıcı avatarı
serdarsword

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen CAN ANTALYA tarih 06 Ara 2010, 10:56

MERHABA EVET BENDE ANTALYADAYIM.CEVABINIZ İÇİN TEŞŞEKKÜRLER.BU ARADA DAİHATSU NUN ANTALYADA SERVİSİ NEREDE.PARÇA SIKINTISI VARMI FORMLARDA OKUDUM.ARKA CAMDAN BAHSETMİŞLER BULUNMASI ZOR YADA BULUNSADA FİYATI 600 CİVARI DİYE PARÇALAR HERHALDE ÇOK PAHALLI.
CAN ANTALYA

Mesajgönderen serdarsword tarih 06 Ara 2010, 16:09

BİZİM ARAÇLARIN 2 SERVİSİ VAR ANTALYA DA.
1.Sİ GÜNLAS OTOMOTİV HAVAALANI YOLU ÜZERİ
2.Sİ AKDENİZ SANAYİ DE DOĞAN MAKİNA
BEN İKİSİNE DE GİTTİM BU ARALAR DOĞAN MAKİNAYA DAHA ÇOK GİDİYORUM TAKSİT YAPABİLİYORLAR.
PARÇA FİYATLARINA GELİNCE ASLINDA ABARTILI DEĞİL HEE BUNDAN ÖNCE ŞAHİN , BROADWAY GİBİ ARAÇLAR KULLANDIYSANIZ PAHALI GELİR . BEN 250 TL YE DAHA ÖNCE KULLANDIĞIM SPRİNG İN KAPISINI YAPTIRMIŞTIM :D
JAPON MALI HATTA İTHAL DİYİM ARTIK UCUZ PARÇALI ÇOK FAZLA ARAÇ YOK PİYASADA BENİM KONUŞTUĞUM BİR PARÇACI AYNEN ŞÖYLE DEDİ ''SEN GİT İSTERSEN BİR DE DİĞER UZAK DOĞU ARAÇLARININ YEDEK PARÇA FİYATLARINI AL O ZAMAN ANLARSIN'' DEMİŞTİ.MARKA VERMİYİM .
ANTALYA DA GÖRÜŞMEK İSTERSENİZ YARDIMCI DA OLURUM.İYİ GÜNLER.
Kullanıcı avatarı
serdarsword

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen CAN ANTALYA tarih 06 Ara 2010, 17:01

PAYLAŞIM İÇİN ÇOK TEŞŞEKKÜRLER.BURDAN GÖRÜŞELİM SIK SIK.
CAN ANTALYA

Mesajgönderen SonCuoreci tarih 07 Ara 2010, 00:38

CAN ANTALYA yazdı:MERHABA ARKADAŞLAR.BENDE YENİ COURE ALDIM VE ARANIZA KATILDIM.2004 MODEL ARACIMIN MOTORU BİRAZ VURUNTULU ÇALIŞIYOR.VE GAZA BASINCA SANKİ 2000 LİK MOTOR GİBİ SES ÇIKARTIYOR.BU NORMALMİ* BİRDE BENZİN BİTERKEN IŞIK YANIYORMU ÇIKARTAMADIM.BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM.

Merhaba, öncelikle aramıza hoşgeldiniz.

2007 model bir Cuore sahibiyim, aracın bütün bakımlarını düzenli olarak yetkili serviste yaptırırım. Motor için şunu söyleyebilirim: Cuore'nin motoru saat gibi değildir, çalışırken hafif bir sarsıntı yapar, fakat ısındıkça bu sarsıntı kesilmemekle birlikte azalır. Motor sesi de ilk çalışmada nispeten gürültülü iken ısındıkça ses de azalır. Ancak tabii böyle sanal bir şekilde cevap yine de sizi aldatmasın, eğer anormal bir durum olduğunu düşünüyorsanız servise mutlaka gösterin aracınızı; zira önceki sahibi bakımlarını aksatmadan ve zamanında yapmamış olabilir.

Benzin ışığı 2006-2007'lerde var fakat 2004 model Cuore'de olup olmadığını bilmiyorum; olmayabilir.

Görüşmek üzere...
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Mesajgönderen cagataykaya tarih 08 Ara 2010, 17:09

merhaba. hayırlı olsun öncelikle. motor sorunun hakkında bilgim yok ama ilk önce bi yağ kontrolü ve değişimi hatta hava filtresi değişimi yap sonra tekrar dinle bakalım değişiklik olacak mı?
bizim tıfıl 2004 hing grade modeli yani devir saati olanlardan ve benzin lambası var. ve yanıyo hala.
depo 37 litre olması gerekiyo. 27 litre bir hafta önceye kadar 100 liraya doluyor. depoyu doldururve 27 litre yi harçarsan hemem tutuncu ışığı görebilirsin.ayrıca bununla ilgili etaylı bilgilerin hepsi sayfada mevcut göz at farkında olmadan oldukça bilgiye sahip olacaksın harika bir site çünkü merak ettiğin herşey var.
ayrıca cam değişimi vs. gibi konular için aracını kasgo yaptırırsan avantaj sağlarsın gerçekten parçaları pahalı.
Kazasız belasız ıyı günlerde kullanman dileğiyle.
cagataykaya

Mesajgönderen SonCuoreci tarih 08 Ara 2010, 17:19

Ufak bir ekleme yapayım:
Cuore'nin deposu 36 lt. İbre kırmızı çizginin biraz üzerindeyken ışık yanmaya başlar ve bu esnada depoda aşağı yukarı 9-10 lt. benzininiz kalmıştır.
Yani ibre kırmızı çizgiye geldiğinde paniklemeyin, o benzin sizi en az 90-100 km. götürür. Ama yine de menzili çok zorlamamakta fayda var.
Benim şimdiye kadarki rekorum depoya 31 litrelik benzin almak oldu. Kontak açınca ibre yerinden oynamıyordu, buna rağmen depoda 5 lt. benzin kalmıştı. Ama dedğim gibi, çok zorlamak uzun vadede zaralı...
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Mesajgönderen CAN ANTALYA tarih 08 Ara 2010, 21:31

SAĞOLUN BENİM ARACIMDA HIGH GRADE DEVİR SAATLİ BİLGİLENDİRME İÇİN TEŞŞEKKÜRLER.Bİ DENEYELİM BAKALIM.
CAN ANTALYA

Dön Cuore

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir