muayenede kaldım

Daihatsu'nun ülkemize ihtal edilmiş olan tek sedan aracı (sedan gibi gözükmesine rağmen, gerçekte 5 kapı bir liftback'tir)

muayenede kaldım

Mesajgönderen thetaner tarih 22 Mar 2011, 23:16

AGIR KUSURLAR
İTME ROT KOLLARI EMNİYETSIZ
FREN LANBALARI FRENLE ILISKISI OLMAYAN DIYER LANBALARIN YANMASINA SEBEB OLUYOR
ON ARKA KEMERLER KEMER KILITLERI BOZUK
DİREKSIYON HIDROLIK YAG KACAKLARI VAR

İSTNABULDA SAGLAM USTA TANIYAN VARMI AMA GERCEKTEN BIZIM ARABALRIN DILINDEN ANLAYAN BIR USTA AVRUPA YAKASINDA
YORUMLARINIZI RICA EDIYORUM
thetaner

Marka: Daihatsu
Model: Applause

Re: muayenede kaldım

Mesajgönderen gtuncer68 tarih 31 Mar 2011, 11:47

Dostum hangi semttesin? Ben muayeneden geçtim daha önce sana emniyet kemeri için söyleyebileceğim tek şey applause ların ancak ani sarsıntı ile emniyet kemerlerinin kilitlediğidir.Orjinali böyle... Elle çektiğinde kilitlenmez ilginç bir hacıyatmaz sistem mekeniği var ve bu sistem esasında ultra lüx araçlarda kullanılıyor ve muayene istasyonları bu araçların bir listesini tutuyor.Esenyurt ta ki muayene istasyonunda listeye applausu merkez servisin destek ve kefareti ile kaydettirdim.Aracının diğer arızalarına da gelince netice de bu da bir otomobil ve applausa özel bir tamirci aramana gerek yok bu araçta herkesin yapamayacağı tek sistem vakum sistemidir.Bu aracın karbüratörüne giren çıkan bir sürü hortum var bunlar doğru bağlanmaz ise araç sersem oluyor...Parça problemi yok Aksaray da kıyamet gibi parça var sıkıntı yapma...
Günümüzde insanlar her şeyin fiyatını biliyor, fakat hiçbir şeyin değerini bilmiyorlar.
Kullanıcı avatarı
gtuncer68

Marka: Daihatsu
Model: Applause

Dön Applause

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir