NAVİGASYON CİHAZI

Otomobillerle ilgili her türlü teknik konuya dair paylaşımların adresi.

NAVİGASYON CİHAZI

Mesajgönderen cumhur tarih 04 Oca 2009, 15:58

Merhaba Arkadaşlar,

Aranızda navigasyon cihazı kullanan veya tavsiye edebileceği marka-model olan var mı ?
Kullanıcı avatarı
cumhur

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 1. Nesil

Re: NAVİGASYON CİHAZI

Mesajgönderen bailiwick tarih 04 Oca 2009, 23:10

Ben kullanıyorum. Cihaz mio C720. Teknosa dan almıstım ve gayet memnunum. Bu cihazda Avrupa haritaları da yüklü olduğu için biraz tuzlu fiyatı. Fakat aynı markanın c520 ve kodunu hatırlamadığım başka bir modeli daha var. Bunun dışında garmin kullanan arkadaşlarım var onlarda gayet memnunlar. Fakat şu supermarketlerden bile alabileceğiniz bir cihaz yalnış markasını bilmiyorum. Navtech galiba. Bir tanıdığımda vardı hiç memnun değildi.
bailiwick

Model: Materia

Mesajgönderen ozgursula tarih 06 Oca 2009, 10:52

Mio 136 kullanıyorum ilk çıktığında 1000 YTL'ye yakın para vermiştim. Tabi artık eskidi bizimki ama yine de canavar gibi iş görüyor. Biraz da hataları düzeltseler yeni haritada daha güzel olacak.
ozgursula

Mesajgönderen ozgursula tarih 06 Oca 2009, 10:54

Üstelik İstanbul'u hiç bilmeme rağmen girdiğim adrese ankara'dan hareketle direk götürdü. Arabadaki ve adresi bilen yakınlarım hiç yardım etmedi, kapıya teslim yaptım. Çok yararlı bir cihaz.
ozgursula

Mesajgönderen bailiwick tarih 07 Oca 2009, 06:20

Aynısını ben de İstanbuldan Ankaraya gittim. Gideceğim adresi girdim. Direk kapının önündeyim.
bailiwick

Model: Materia

Mesajgönderen cumhur tarih 09 Oca 2009, 19:02

Araştırmalarım sonucu navia 1020 almaya karar verdim,
Fiyat/performans açısından bana yeteceğini düşünüyorum.
İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
cumhur

Mesajgönderen FaTiH tarih 09 Oca 2009, 19:14

Hayırlı olsun inşaallah diyelim..Bahsettiğiniz cihaz içinde gelen yazılımla fena değil..Bir ara sık güncellenme noktasında sıkıntılıydı yazılımı..Fakat şu sıralar fena değil bildiğim kadarıyla!!Fakat bundan da önemlisi,cihazda biraz uğraşarak,kendi içinde getirdiği yazılımı beğenmezseniz yeni,farklı, beğendiğiniz bir yazılımı yükleyebilmeniz!!!!
Unutmamak gerekiyor ki bu navigasyon cihazlarında kullanıcı şikayetleri genelde hep yazılımsal sorunlardan kaynaklanıyor..Haritanın geç güncellenmesi, ses komutlarının geç verilmesi v.s. şeklinde..Bu noktada yazılım olarak özgürlüğün olması çok güzel ve önemli bir özellik!!! :wink:
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Mesajgönderen cumhur tarih 10 Oca 2009, 01:57

FaTiH yazdı:cihazda biraz uğraşarak,kendi içinde getirdiği yazılımı beğenmezseniz yeni,farklı, beğendiğiniz bir yazılımı yükleyebilmeniz!!!!

bunu öğrendiğim iyi oldu, o zaman hemen siparişi veriyorum..
Kullanıcı avatarı
cumhur

Mesajgönderen SonCuoreci tarih 10 Oca 2009, 15:16

cumhur yazdı:
FaTiH yazdı:cihazda biraz uğraşarak,kendi içinde getirdiği yazılımı beğenmezseniz yeni,farklı, beğendiğiniz bir yazılımı yükleyebilmeniz!!!!

bunu öğrendiğim iyi oldu, o zaman hemen siparişi veriyorum..

aldığın fiyatı da sakıncası yoksa belirtebilirsen çok iyi olur Cumhur
İlgilenen arkadaşlar için kolaylık olacaktır...
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Model: Cuore

Mesajgönderen cumhur tarih 25 Oca 2009, 00:32

Geçen gün 4.levent'den Etiler'e arkadaşımı bırakmaya gittim,dönüşte iki defa yolu kaybedince maddi sebepler yüzünden ertelemek zorunda kaldığım navigasyon cihazını artık almam gerektiğine karar verdim. Daha önce almaya karar verdiğim navia modelinden şirketin ürerimi durdurmasından dolayı vazgeçtim.Kısa bir araştırmadan sonra NEXT YE-G 708 modelini almaya karar verip siparişi verdim.Fiyat/performans olarak beklentilerimi karşılayacak bir ürün sanırım.Fiyat konusuna gelince; Next'in yetkili satıcısını arayıp fiyat aldım 560 tl fiyat verdi.Hepsiburada.com'dan 428 tl'ye aldım.Cihaz elime ulaştıktan sonra hemen bir inceleme yapıp sizlerle paylaşırım.
Kullanıcı avatarı
cumhur

Dön Motor, Şanzıman, Elektrik, Lastik, Yakıt, Katkı ve Teknik Konular

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir