navigasyon uygulaması

Daihatsu'nun tutumlu ve yüksek performanslı şehir içi aracıdır. Daihatsu Sirion, çeşitli ülkelerde Daihatsu Storia ve Toyota Duet adları altında da satılmıştır.

navigasyon uygulaması

Mesajgönderen anzerli tarih 29 Eki 2010, 02:37

evet daihatsu aşıkları sizlerle montajın tamamını kendı başıma yaptığım navigasyon cihazının görüntülerini paylaşmak istiyorum. bu iş tam 2 saatimi aldı. zor oldu ama başardım dörtlülerin ddüğmesini en altaki boş düğme yerine taşımak en zoruydu. ama uğraştığıma değdi ne kablo derdim var nede görüntü kirliliği kontağı çevirince başlıyor şarz olmaya :) . umarım yenı projelerle sizlerde yaptığınız uygulamaları paylaşırsınız.
DSC05479.JPG
DSC05480.JPG
DSC05482.JPG
DSC05483.JPG
DSC05488.JPG
İyiler Daima Kazanır...
Kullanıcı avatarı
anzerli

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 1. Nesil

Re: navigasyon uygulaması

Mesajgönderen FaTiH tarih 29 Eki 2010, 07:19

Hos bi uygulama olmus dostum eline saglik.yalniz havalandirma izgaralarinin onunu biraz kapamis..soguk uflettirdiginde belki cok sorun olmaz ama kaloriferi actiginda sorun olmasin!?
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Mesajgönderen anzerli tarih 29 Eki 2010, 12:33

saolasın dostum herhangibir sıkıntı olmuyo cama üfleyince araba zaten ısınıyo hemde camda buğulanma olmuyo :)
İyiler Daima Kazanır...
Kullanıcı avatarı
anzerli

Mesajgönderen AYDİNY tarih 02 Kas 2010, 12:00

çok güzel olmuş elinize sağlık.Güle güle kullanın.Bu bulbul marka navigasyon nasıl bir şey kullanışlı bir ürünmüdür.
AYDİNY

Mesajgönderen anzerli tarih 02 Kas 2010, 21:52

1 yıldır kullanıyorum. yabancı bir firma tarafından canım TÜRKİYEM için üretilmiş ondan dolayı adı bulbul. komik ama cihazın markasının türkçe olması bize verilen değerin bir simgesi. özellikleri boyundan büyük. bluetoth, fm transmitter multımedya özellikleriyle muadillerine taş çıkartır fiyatıylada tabiki. gayet memnunum araştırın tavsiye ederim modeli bulbul n500 b. arkadaslar bazen alay ediyo bu neya bulbul neyi buluyo diye. bizlerde vardır yaa yabancı bir markanın isim takıntısı navigo tomtom vs. halbuki hepsinin yaptığı iş aynı :) bir ara sizin de bu navigasyon uygulamasını yapmanız lazım. uzun yolda kullanım kolaylığı sunuyor dikkatinizide dağıtmıyor. cama yapışıkken inanın cok dıkkat dağıtıyor her tarafta kablolar falan. ilginize teşekkür ederim saygılar...
İyiler Daima Kazanır...
Kullanıcı avatarı
anzerli

Mesajgönderen yvz slm ylmz tarih 03 Kas 2010, 22:16

güzzel bi uygulama olmuş eline koluna sağlık...
GÜLÜMSE :)
yvz slm ylmz

Mesajgönderen SonCuoreci tarih 04 Kas 2010, 12:27

Tebrik ederim çok hoş duruyor. Ocak ayında Yapı Kredi'nin MTV ödeme kampanyasında %40 indirim sağladığı Navking Navigasyonlardan almıştım. Bildiğim yollarda bile beni yanlış yönlendiren bir cihaz olduğundan dolayı güvenimi çok sarstı ve ürünün iadesiyle birlikte paramı geri aldım.
Navking'den sonra navigasyon cihazlarına olan güvenim çok sarsıldı. Bu açıdan "Bülbül"den memnun olmanıza sevindim :) İyi günlerde kullanın...
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Model: Cuore

Mesajgönderen anzerli tarih 04 Kas 2010, 22:33

öncelikle bütün daihatsu aşıklarına beğenileri için ben teşekkür ederim. son coure ci tavsiyem bir bülbül al yolda şakırdasın dursun markalara aldanmamak lazım. benim bülbülle 4-5 defa uzun yol yaptım bır kez olsun şaşmadı abi nere gidelim nereyi bulmamı istersin susmakta bilmiyo :)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bu navigasyon uygulaması bulunduğum ilçedeki bir diğer sirion kullanıcısı olan yvz slm ylmz la ortak fikrimizdi cama yapıştır çıkardan bıkmışıtık. ama benimki daha iyi oldu ortalıkta görüntü kirliliği yapacak kablo yok :) çünkü ön konsolun altında hepsi. geçenlerde gördüm kendisini benim resimleri görünce kıskandı tabi hani benimde fikrimdi hesabı :) şaka bi yana oda olmasa buralarda bilgi alışverişi yapabileceğimiz kimseler yok. bir gün inşallah hep beraber buluşuruzda gırgır şamata eğleniriz. buluşmalarda kimseler bu taraflara gelmiyo. herkeze saygılar sevgiler...
İyiler Daima Kazanır...
Kullanıcı avatarı
anzerli

Dön Sirion (1. nesil)

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir