Umut-Gultekin yazdı:Geçmiş olsun Onur'cum. Umarım bitmiştir sıkıntılar. Bu kadar büyük çukura düşme hadisesinde başka arızalar çıkması da olası. Bence kaskonun ödeme ihtimalini araştır. Beyanla falan masrafların karşılanabilir diye düşünüyorum. Böyle birşey duymuştum geçmişte. Sonra sigorta şirketi de belediyeye dava açıyormuş galiba.
serdarsword yazdı:Onur geçmiş olsun umarım araç da bir şey yoktur.Bir ara benim de başıma geldi aynı olay emanet bir araçla o yüzden seni çok iyi anlıyorum hatta ettiğimiz küfürler bile aynıdır herhalde
FaTiH yazdı:Sevindim birşey çıkmadığına; geçmiş olsun tekrardan!Kumho bir de orjinal ebatsa tadından yenmez olmuştur hani!
serdarsword yazdı:Bu Hasan ustanın methi ni çok duydum bi kere telefon da görüştüm kendisiyle çok kafa adama benziyo
Hatta bi konu hakkın da görüşünü sorduğum da aynen şöyle dedi ''yav anlamıyodur ordakiler (Antalyada ki ustalar)arabadan getir aracı bana,getiremiyosan at kamyonun sırtına ben hallderim''
YağmurAdam yazdı:Çok geçmiş olsun Onur. Geçen öğlen sizin oralardaydım. Heryerde bir çalışma var.
Bizim evin alt sokağını da 2 ay önce açtılar kala öyle. Gelen geçen altını dokunduruyor..

argyle yazdı:Beni de çağırın, iki elim kanda olsa gelirim.
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir