OFC-1

OFC-1

MesajFaTiH, 02 Kas 2007, 23:25

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
İşte yeni coupe-cabrio modelimiz!OFC-1 (Open Future Concept) adı verilen yeni roadster, geleceğin spor otomobilleriyle ilgili Daihatsu’nun bakış açısını yansıtıyor. Çekici görünümünün yanı sıra katlanabilir cam tavanı, sürücü ve yolcuya benzersiz sürüş keyfi yaşatıyor. Araçtaki en önemli özellik ise, aracın LCD yapısı sayesinde bir dokunuşla tavanın transparan ya da karartılmış hale getirilebilmesi. OFC-1, kompakt yapısına karşın geniş iç mekana sahip olmasının yanı sıra 7 ileri vitesli olarak kullanılabilen CVT şanzımanı ve elektronik kontrollü süspansiyonuyla eğlenceli sürüşler için tam donanımlı bir otomobil.
Resim
Resim
Resim
Tepeden inecek terletici güneş ışınlarından kaçmak mı;yoksa rüzgarı delicesine içinize çekmek mi;yoksa sadece birkaç santim üstünüzde gökyüzünden inen yağmur damlalarını tüm canlılığıyla hissetmek mi!?OFC ile hiç bir isteğinize gem vurmak zorunda kalmayacaksınız!
Resim
Yolun durumuna göre ve kullanım tarzınıza göre konfor ihtiyacınızın doğal sonucu!Muhteşem bir teknoloji!Dilediğiniz sertliğe süspansiyonunuzu getirebilme özelliği!
Resim
Sürüş sırasında rüzgarı içinde hissetmek isteyenler için tasarlanan OFC-1, Daihatsu’nun geleceğin üstü açık spor otomobillerinin temelini oluşturuyor. 10 saniyede üzeri açılabilen 3 parçalı tavanı, simetrik dış tasarımı, şeffaf görünümlü kokpiti ve kristal güneşlikli cam tavanı OFC-1’in uyandırdığı özgürlük fikrini üst noktaya taşıyor. OFC-1’in kompakt (658 cc) fakat üst düzey teknoloji ile üretilmiş yüksek performanslı turbo motoru ve istenildiğinde 7 ileri vitesli olarak kullanılabilen CVT şanzımanı sürüş keyfini en üst seviyelere taşıyor. 3.4 metrelik bu spor otomobil, 4.6 lt/100 km’lik ortalama yakıt tüketimi ve 100.9 g/km’lik CO2 emisyon değerleriyle hem ekonomik hem de çevreye duyarlı bir otomobil özelliğine sahip..!Bu otomobili hissetmeye doyamayacağımız kesin! =)
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 1. Nesil

MesajUmut-Gultekin, 04 Kas 2007, 15:41

bakalım Daihatsu bu cici konsepti üretip hayata geçirecek mi? gerçekten yenilikçi ve güzel özellikleri var. copen'in yerini tutmaz demiştim, ruhu yok demiştim. ama yanılmışım. birazcık ruhu varmış. biraz makyajla daha da çekici hale getirirler onu zaten. ama birçok yeniliği ve güzel özelliği varmış. üretilip piyasaya çıkmasını isterdim.
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 1. Nesil

Mesajapplause, 09 Kas 2007, 23:59

bence çok güzel bir araç. copen'in veliahtı
applause

Re: OFC-1

MesajUmut-Gultekin, 02 Nis 2008, 21:21

Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin