ön konsoldan gelen tıkırtılar...

Daihatsu'nun tutumlu ve yüksek performanslı şehir içi aracıdır. Daihatsu Sirion, çeşitli ülkelerde Daihatsu Storia ve Toyota Duet adları altında da satılmıştır.

ön konsoldan gelen tıkırtılar...

Mesajgönderen anzerli tarih 21 Eki 2010, 20:09

merhabalar sevgili sirion kullanıcaları ve daihatsu aşıkları :) siricoperımın orasını burasını söke taka her şeyini öğrendim sayılır. şimdilik ilk hedefim ön konsoldan gelen tıkırtıları en aza indirmek birazda başarılı oldum galiba. bozuk yollarda tıkırtıya sebep olan nedenlerden biride cd çaların arkasında kalan boşlukmuş meğer. araç çukurlara girince tangur tungur edıyodu ama artık etmıyo :) kafama takılmıştı bugun söktüm ve arkasına sünger takvıyesı yaptım ses kesıldı. biryer daha keşfettim aklınızda bulunsun diye soyluyorum orayada mudahale edıcem :) torpidonun kapağından çok ses gelıyo. orayada en yakın zamanda ses izalasyonu yaparak burda sizlerle paylaşmak istiyorum. sevgiler saygılar...
İyiler Daima Kazanır...
Kullanıcı avatarı
anzerli

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 1. Nesil

Re: ön konsoldan gelen tıkırtılar...

Mesajgönderen kepir tarih 22 Eki 2010, 12:25

dostum söke taka yapıyosun,iyi yapıyosun.hiçbir usta senin gösterdiğin özeni gösteremez.ben aracı yeni aldım,ilk boş vaktimde ben de biraz uğraşmaya başlıyacağım.verdiğin ve vereceğin püf noktaları için sağolasın.
bu arada dostum hangi ildesin sen,istanbul.daysan beraber uğraşalım bizim cooper.larla :D
Kullanıcı avatarı
kepir

Mesajgönderen FaTiH tarih 22 Eki 2010, 14:47

Sirionumuzun kaput alti haric hemen heryeri kolay el atilir cinsten!Bir duz bir de yildiz tornavidaniz bir de penseniz varsa heryerini kurcalayabilir, acabilirsiniz..! ;)
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Mesajgönderen anzerli tarih 26 Eki 2010, 20:16

merhabalar keske yakın bır yerde olsakta beraber ugrassak marmarıste oturuyorum. ben bırkac uygulama daha yaptım mesala navıgasoyon montajı yaptım on konsola. cama yapıstırınca guzel durmuyodu. dortlulerın tusunu en alttakı bosyere tasıdım dortlulerı söktüğüm yerede navıgasyonun montaj cubugunu taktım gercekten super oldu. adaptorunude en alta gızledım cakmaklıktan elektırık cektım super duruyo. marmarıse yolun duserse sanada boyle bır uygulama yaparız herturlu teknık destek saglanır :)
İyiler Daima Kazanır...
Kullanıcı avatarı
anzerli

Mesajgönderen anzerli tarih 26 Eki 2010, 22:08

unutmadan çakmaklıktan elektırık cektım derken ön konsolun altından döşedim kabloyu kesinlikle kablo gözükme derdi yok saygılar sevgiler
İyiler Daima Kazanır...
Kullanıcı avatarı
anzerli

Mesajgönderen FaTiH tarih 26 Eki 2010, 22:39

Bu yaz Sirionumla Marmaris-Karaincir-Datca ucgeninde tatildeydim..Seneye yine gelme niyetindeyim muhakkak...Gelince elbetteki aramak isterim..!Ayrica navigasyon uygulamasi cidden kulaga guzel geliyor.Birkac da fotograf paylassaniz iyi olur konuyla ilgili..
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Mesajgönderen anzerli tarih 26 Eki 2010, 23:33

fatih kardesım nedemek gel beklerım. gezdırırım senı bıldıgım kadar :) resımlerı en yakın zamanda eklıcem ama o kadar guzel olduki her binişimde bakıp bakıp ne işçilik yapmışım diyorum :) elimizden geldiğince bişeler yapıyoruz hafta sonu izinliyken arabanın yanına inip napsam dıye kara kara düşünüyorum :) sen gelince sendende öğrenceklerimiz olcak yanılmıyorsam sende uzun zamandır sirion kullanıyosun. mesela bizim arabaların çoğunda var, direksiyonun altındaki kapak bi kere söküldükten sonra bir daha dikiş tutmuyo vidayı söktükten sonra tutması gereken dişler zora gelmediğinden oturmuyo açıklık oluyo yanlarda rahatsız edıyo ınsanı onuda basıt bır sekılde hallettım. aklında kalan böyle ufak tefek işler varsa geldiğinde hallederız :) unutmadan benım ailemde izmitte oturuyo ben de izmitteydim tayin oldum marmarise ara sıra izmite geliyoruz izmitede beklerim ben oralardayken...
İyiler Daima Kazanır...
Kullanıcı avatarı
anzerli

Mesajgönderen FaTiH tarih 26 Eki 2010, 23:39

insaallah diyelim dostum,sagolasin..Bende yolun duserse Ank.a beklerim muhakkak..
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Mesajgönderen anzerli tarih 27 Eki 2010, 19:26

ankarada 2 yıl gorev yaptım tekrar gelmeyı ısterım inşallah gelirsem haber ederim.
İyiler Daima Kazanır...
Kullanıcı avatarı
anzerli

Dön Sirion (1. nesil)

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir