Maltepe Özay Otomotiv'den Daihatsu Aşkına üyelerine özel kampanya!
%10 yedek parça indirimi ve %10 işçilik indirimi birlikte. Telefon: 0 (216) 417 25 24

Ön Logo Bulamıyorum

Daihatsu'nun, Mini-MPV segmentindeki aracıdır. Kübik görünümü ile tam bir göz mıknatısıdır. Japonya pazarında Subaru Dex adı altında da satılmaktadır.

Ön Logo Bulamıyorum

Mesajalibabalar, 29 Eyl 2009, 19:27

Arkadaşlar 2. el olarak aldığımız Materia mızın ön logosu yok. Yeri oval bir kabarıklık olarak boş duruyor ve arabamızı çok seviyoruz. Öndeki logo serviste var ama 80 tl, acaba daha uygun fiyata bulabilir miyim. Bu arada İstanbuldayım. Aksaray da parçacılarda olabilir mi? Önereceğiniz biryerler var mı? Yardımlarınızı bekliyorum
alibabalar

Marka: Daihatsu
Model: Materia

Re: Ön Logo Bulamıyorum

MesajUmut-Gultekin, 29 Eyl 2009, 19:47

alibabalar yazdı:Arkadaşlar 2. el olarak aldığımız Materia mızın ön logosu yok. Yeri oval bir kabarıklık olarak boş duruyor ve arabamızı çok seviyoruz. Öndeki logo serviste var ama 80 tl, acaba daha uygun fiyata bulabilir miyim. Bu arada İstanbuldayım. Aksaray da parçacılarda olabilir mi? Önereceğiniz biryerler var mı? Yardımlarınızı bekliyorum

Benim tavsiyem aracında logo iptali yapan site üyesi dostumuz varsa, ondan rica etmeniz olabilir. Böyle birisi şu an var mıdır pek emin değilim ama zaman içinde mutlaka olacaktır :)
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Marka: Diğer Markalardan Herhangi Birisi
Model: Diğer

MesajUmut-Gultekin, 29 Eyl 2009, 19:51

Ebay ve benzer sitelerde logolar satılıyor esasında ama Materia için olanı gördüğümü hatırlamıyorum. Belki genel bir Daihatsu logosu bulup, onu yapıştırabilirsiniz. Onun haricinde Almanya'da Daihatsu parçaları satan (logo dahil) bir site bulmuştum. Ucuz değildi gerçi ama en azından bir alternatif yaratmış oluruz. Diğer bilgisayarımda kaldğı için şu an adresi yazamıyorum. Yarın yazarım.
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

MesajUmut-Gultekin, 30 Eyl 2009, 13:15

Alman sitesinde sizin için buldum logoyu ama maalesef daha ucuz değil (29€ + Kargo). Satın alma yoluna gidecekseniz, en mantıklısı yine yetkili servisten almak olacak herhalde.

https://www.ssl-id.de/kiessetz-und-schm ... ateria.php
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Dön Materia

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir