ön panel, direksiyon...

Daihatsu'nun ülkemize ihtal edilmiş olan tek sedan aracı (sedan gibi gözükmesine rağmen, gerçekte 5 kapı bir liftback'tir)

ön panel, direksiyon...

Mesajgönderen ozann tarih 14 Kas 2009, 05:02

ben bu forumda yeniyim applause var bende babamın bana verdiği 91 model. ön paneli ve direksiyon simidi kırık :( nasıl bulabilirim ?? yardım ederseniz cok sevinirim
ozann

Marka: Daihatsu
Model: Applause

Re: ön panel, direksiyon...

Mesajgönderen Daihard tarih 17 Kas 2009, 03:44

Hangi şehirdesin acaba ? Daha iyi yardımcı olunabilir bu sayede. Çıkmacılara bakmanı önerebilirim çünkü arabanın 0 orjinal parçalarına çok para istiyor servis , ayrıca ön panel bulursan bana da haber ver :))
Daihard

Marka: Diğer Markalardan Herhangi Birisi
Model: Diğer

Mesajgönderen ozann tarih 24 Kas 2009, 18:15

ben istanbulda üniversitedeyim araba izmirde ödemişte tamir ediliyor..bu parcaları bulmak cok zor ikitelli de dolaşmadığım yer kalmadı..
ozann

Mesajgönderen Daihard tarih 24 Kas 2009, 21:22

ön panel gerçekten zor ancak yüksek fiyat cekenler de olacaktır 150 liradan fazla vermeye kalkma ;) ama bizim arabaların parca kalitesi iyi fakat arıza veya zarar gördügünde de bulunması cok zor oluyor malesef. Zaten daihatsunun türkiyedeki pazar payı cok dar bir de bunun yedek parcasını aramaya kalkınca işler arap sacına dönebiliyor zaman zaman :) umarım aradıgın parcaları bulabilirsin. Dediğim gibi hesaplı ve düzgün ön panel bulabilirsen özelden mesajla bilgi ver bana da
Daihard

Mesajgönderen gtuncer68 tarih 07 Ara 2009, 13:08

Ön panel Kaporta gibi tamir edilebiliyor. Japon + boraksla kırık veya çatlak yeri kapatıp kuruyunca zımpara, kaporta macunu yine kuruyunca zımpara ve en son aynı renkte desen efektli boya veya komple vinil kaplama.Direksiyon içinde hiç uğraşma al bir tane spor direksiyon ve toyota direksiyon göbeği,delikleri seninkine uygun açtır tak gitsin.
Günümüzde insanlar her şeyin fiyatını biliyor, fakat hiçbir şeyin değerini bilmiyorlar.
Kullanıcı avatarı
gtuncer68

Mesajgönderen serkan tarih 07 Ara 2009, 23:16

bende orjinal direksiyon var istersen satabilirim.pırıl pırıl duruyo.göbeği de sapasağlam.düşünürsen burdan yada özelden mesaj atabilirsin :wink:
Kullanıcı avatarı
serkan

Mesajgönderen mtasmaci tarih 13 Oca 2010, 21:02

merhaba serkan kardeşim foruma yeni katıldım.45000 km'de 1991 model bir daihatsu applause sahibiyim.aracım çok güzel resimlerini eklicem kısmetse bu araçların çok sorunsuz araçlar olduğunu hem biliyor hemde bir çok kişiden dinliyorum.bu aracımın rot balans ayarı yaptırırken sağolsun elemanlar direksiyon göbeğini kırdı.direksiyon orjinal 45000'de bir arabadaki yeniliğinde sizde bulunan direksiyon halen duruyormu.bunu kaça satarsınız acaba.cevaplarsanız sevinirim.
mtasmaci

Mesajgönderen serkan tarih 14 Oca 2010, 17:06

mtasmaci yazdı:merhaba serkan kardeşim foruma yeni katıldım.45000 km'de 1991 model bir daihatsu applause sahibiyim.aracım çok güzel resimlerini eklicem kısmetse bu araçların çok sorunsuz araçlar olduğunu hem biliyor hemde bir çok kişiden dinliyorum.bu aracımın rot balans ayarı yaptırırken sağolsun elemanlar direksiyon göbeğini kırdı.direksiyon orjinal 45000'de bir arabadaki yeniliğinde sizde bulunan direksiyon halen duruyormu.bunu kaça satarsınız acaba.cevaplarsanız sevinirim.

servisten uygun vereceğim kesin :) özel mesaj attım.ordan görüşebiliriz...
Kullanıcı avatarı
serkan

Mesajgönderen miracbabacan tarih 22 Oca 2010, 23:32

arkadaşlar merhaba bende 91 applause var alalı 2 ay kadar oldu çok memnunum sadece ön panelim kırık (teybin oldugu yer) bunu nerden bulabilirm??çanakkalede ikamet ediyorum
miracbabacan

Mesajgönderen ozann tarih 20 May 2010, 19:07

serkan bayadır giremedim foruma direksiyon hala duruyor mu? duruyorsa bi halledelim su işi...
ozann

Mesajgönderen serkan tarih 25 May 2010, 23:51

ozann yazdı:serkan bayadır giremedim foruma direksiyon hala duruyor mu? duruyorsa bi halledelim su işi...

:mrgreen: malesef hocam.orjinal direksiyonuyla sattım arabayı.sopr direksiyonu ve göbeğide netten daha sonra sattım.bide daihatsu satılmaz parçası para etmez derler arabayı iki günde kalan parçaları da 1 hafta sürmeden sattım..
Kullanıcı avatarı
serkan

Dön Applause

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir