Maltepe Özay Otomotiv'den Daihatsu Aşkına üyelerine özel kampanya!
%10 yedek parça indirimi ve %10 işçilik indirimi birlikte. Telefon: 0 (216) 417 25 24

Osram Night Breaker

Osram Night Breaker

Mesajmustafa, 28 Şub 2008, 14:59

Cuore'min farları yeterince aydınlatmıyordu. Araştırdım ne yapabilirim diye, en ekonomik çözümün ampul değişikliği olduğuna karar verdim. Kasım ayında piyasaya yeni çıkan Osram night breaker bilux H4. Ampul taktım tek kelimeyle harika dün yine aldım yarı fiyatına inmiş. Herkese tavsiyemdir.
mustafa

Marka: Daihatsu
Model: Cuore

Re: Osram Night Breaker

MesajDoorman, 28 Şub 2008, 15:11

mustafa yazdı:Cuore'min farları yeterince aydınlatmıyordu. Araştırdım ne yapabilirim diye, en ekonomik çözümün ampul değişikliği olduğuna karar verdim. Kasım ayında piyasaya yeni çıkan Osram night breaker bilux H4. Ampul taktım tek kelimeyle harika dün yine aldım yarı fiyatına inmiş. Herkese tavsiyemdir.

Mustafa hocam, Night Breaker'ları bende kullanıyorum. Hem farlarda hem sislerde. Ondan öncede silverstar kullanıyordum Osram'ın o yüzden bana o kadar farklı gelmedi henüz. birde hiç uzun yola gidemedim daha ancak o zaman anlaşılıyor ama normal ampullerden iyi olduğunu tartışılmaz.
Yalnız courelerde eğer far yükseklik ayarı yok ise bir miktar farları aşağı indirtmek size değilsede karşınızdan gelene faydalı olacaktır. :D Çok göz alıyorlar. Uzun yolda kısa far ve sis farı hemde silverstar ile adam sağa çekmek zorunda kaldı. Başka birisi sağa değil sola çekmeye çalışabilir :mrgreen:

Bakalım uygun bir xenon bulursam farları xenon yaptırmayı düşünüyorum artık :mrgreen:
Doğustan Fanatik ama arabasına
Kullanıcı avatarı
Doorman

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajargyle, 27 Oca 2012, 01:54

Arkadaşlar,
bizim duylar H4 mü? Tüm forumu aradım, bir iki kişi Osram NB takmış ama H4 mü, H kaç söylememiş. "H4'tü sanırım" gibi ifadeler var iki adet. Nedir, yok mu bilen?
Bir de, sadece kısalara mı, yoksa kısa, uzun ve sisler olmak üzere tümüne mi tavsiye edersiniz güzel bir aydınlatma için? Valla, sokak lambası olmayan yollarda görüşüm 5 m'yi geçmiyor, korkuyorum.
argyle

Mesajmustafa, 27 Oca 2012, 11:53

H4 evet tek ampül hem kısa hem uzun oluyor. park ve sinyallere gerek yok. amaç daha iyi görüş.
mustafa

Model: Cuore

Mesajargyle, 27 Oca 2012, 18:54

Mustafa Abi teşekkürler. Sirion'un da H4'tür diyorsun yani, Cuore ile aynıdır?
argyle

Dön Aydınlatma

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir