otomatik Cuore almak istiyorum

Daihatsu'nun, şehir içi kullanım için tasarlanmış, ekonomi profesörü, bücür aracıdır. Daihatsu Cuore, çeşitli ülkelerde Mira, Domino ve Charade adları altında da satılmaktadır.

otomatik Cuore almak istiyorum

Mesajgönderen nazmipars tarih 10 Eki 2011, 21:56

Selamlar, aranıza yeni katıldım, kızıma otomatik vites cuore arıyoruz ancak İzmir'de bulamıyoruz, İstanbul ya da Ankarada da güzel fırsatlar çıkarsa gidip alabiliriz imkanlarım şöyle : otomatik vites olacak, sahibinden.com da uzun süredir araştırıyoruz 2003 - 2006 arası araçları karşılıyabiliriz araştırmalarımıza göre. bu siteyi de arama motorunda bulduk kızımla, sahibinden.com dışında belki aracını satmak isteyen çıkabilir burda diye düşündük, özellikle daihatsu cuore arıyoruz. yardımlarınızı bekliyoruz özellikle İzmirde bulabilirsek çok seviniriz ya da İzmirde otomatik cuore bulabilceğimiz galeriler varsa bilgi vrerirseniz de cok iyi olur, şimdiden teşekkürler...
nazmipars

Marka: Daihatsu
Model: Cuore

Re: otomatik Cuore almak istiyorum

Mesajgönderen mcolgecen tarih 10 Eki 2011, 23:32

ya abi hala couremi diyorsun suzuki vs başka araçlar bakmanı tavsiye ederim 93 model coure aracım var bırak yedek parçayı silindir kapak contası bile yok yüksek modelerin ise parçası dünyaaa para ..
mcolgecen

Mesajgönderen SonCuoreci tarih 11 Eki 2011, 12:57

Sayın mcolgecen,

Sizin 18 yaşında ve önceki sahipleri tarafından nasıl kullanıldığını bilmediğiniz bir araba alarak problem yaşıyor olmanız bu araçların kötü ve kalitesiz olduğu anlamına gelmez! Ki nazmipars bey kızına 2003 ve üzeri bir model bakıyor. Yani sizin sahip olduğunuzdan daha yeni bir kasa!

Ben 2007 yılında aracımı sıfır teslim aldım ve 4 yıldan fazladır bakımlarını hiç aksatmaksızın kullanıyorum aracımı. Çok memnununum. Fazladan tek kuruş masraf çıkartmadı bana. Aracıma ekstrem bir durum çıkmadığı sürece uzun yıllar daha binmeyi düşünüyorum. Hatta ekonomik durumum uygun olursa, yeni araç alacağım zaman Cuoremi de elden çıkartmayı düşünmüyorum. Aracımdan bu derece memnunum ve herkese de gözüm kapalı tavsiye ederim!

Sayın nazmipars,
Kızınıza alacağınız Cuore'ye ekspertiz raporu alın ve sonrasında da gönül rahatlığıyla uzun yıllar kullanın. Saygılar...
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Mesajgönderen Cornelius tarih 12 Eki 2011, 01:45

Bende eşime otomatik düşük km li tavan hariç boyalı olabilir..coure arıyorum..

daihatsou nun 2013 de türkiyeyi terkedeceğine dair internette haberler var..bu yedek parçasıkıntısı yaratırmı..

ANkarada coure ustası varmı..varsa kimlerdir acaba
Cornelius

Mesajgönderen SonCuoreci tarih 12 Eki 2011, 10:25

Cornelius yazdı:Bende eşime otomatik düşük km li tavan hariç boyalı olabilir..coure arıyorum..

daihatsou nun 2013 de türkiyeyi terkedeceğine dair internette haberler var..bu yedek parçasıkıntısı yaratırmı..

ANkarada coure ustası varmı..varsa kimlerdir acaba

Merhaba,

Öncelikle, aramıza hoşgeldiniz.

Daihatsu 2013'te yalnız Türkiye değil bütün Avrupa piyasasından çekilecek. Fakat firma bu tarihin sonrasında servis ve yedek parça hizmetlerinin ayben devam edeceğini taahhüt etti. Yani 2013'ten sonra da Daihatsu'nuza bugün olduğu gibi yetkili hizmet almaya devam edeceksiniz, içiniz bu anlamda rahat olsun.
Cuore gerçekten çok sağlam ve sorunsuz bir arabadır. Ankara'ya ilişkin sorularınızı da Ankara'da ikamet eden arkadaşlar yanıtlayacaktır. Şimdiden hayırlı olsun diyelim.
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Mesajgönderen mcolgecen tarih 13 Eki 2011, 00:04

Lütfen lafı çarpıtmayalım ben bu araçlara kalitesiz demedim yedek parçasında ciddi anlamda sıkıntı olduğunu hatta benim yedek parçasını bulamayıp kapının önünde duran kullanamadığım modellerin hiç bir parçasının olmadığğını iddaettim zaten söylediğimin aksi olsaydı daihatsu satış rekorları kırar tr ve diğer avrupa ülkelerinden çekilmezdi benim canım yandı kardeşim 4.500 lira param vardı eşim dostum doğan şahin al bu arabanın markasının ne olduğu belli değil satamazsın dediler ben yok ya japon arabası sorunsuz olur hemde az yakar dedim dinlemedim 4000 liraya aldım devirdaim çalışmamış hararet yaptı silindir kapağı çatladı piston segmanları zarar gördü 2300 tl masrafı var silindir kapağı tr'de yok suriyede buldum sedece silindir kapağı 1200 lira yaw ben 2300 liraya yerli bir araca komple motor ve dıştan boya yapardım ben aracımı feda ettim gerekirse parçalıycam olmadı koltukları söker tavuk beslerim benim canım yandı başkasının yanmasın bu aracı alacağına yerli araç demiyorum suzuki alsın oda japon arabası oldukca sağlam ve yedek parçası bol ve ucuz burası paylaşım sitesiyse benim paylaşımlarım bunlar olacaktır herkeze iyi forumlar..
mcolgecen

Mesajgönderen argyle tarih 14 Eki 2011, 16:55

Arkadaşım üzücü olmuş tabii de, 4000 TL'ye 18 yaşında araba alınırsa bir ton arızanın da çıkabileceği muhakkaktır.

Onur,

"daihatsou nun 2013 de türkiyeyi terkedeceğine dair internette haberler var..bu yedek parçasıkıntısı yaratırmı.."

1678. kez mi oldu artık ne, cevap vermeyelim abi bu sorulara. Yahu, internet kullanmak, sadece Gugılda aratmak değildir. Adrese bakarsanız; http://www.daihatsuaskina.com/forum yazar, yani ne demek; http://www.daihatsuaskina.com diye bir site var, bu mesaj yazdığınız yer de o sitenin kullanıcı forumu demek. "Neymiş ulan şu http://www.daihatsuaskina.com sitesi?" deyip bir girin de bakın yahu, anasayfada nal gibi yazıyor!

Şimdi hemen "Burası paylaşım için değil mi?" gibi sitem dolu şeyler de yazmayın lütfen, şöyle düşünün; günde 10 kere bu sorular gelse ne olur halimiz?! O anasayfadaki yazı boşuna konmamış herhalde!

Markanın adını doğru yazın, yazım hatası da değil, "o" ile "u" yanyana değil zira klavyede.
Billy goat butt in a pepper patch
Resim
Kullanıcı avatarı
argyle

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen mcolgecen tarih 14 Eki 2011, 23:34

ya hoca bu site varolduğu sürece benim bu yazdıklarım silinmesin beni siteden atsanızda olur önemli değil siz hala bana aracın kalitesinden yaşından dolayı yapmış olduğu arızasından bahsediyorsunuz benim canımı yakan derdim sıkıntım bu değil kardeşim ben bu aracın bu modelin parçasının olmadığından bahsediyorummm 18 yaşındaki bir suzuki swiftin - altonun -marutinin her şehirde heryerde parçası mevcut fiyatlarıda oldukca uygun ismini yalnış yazdığımdan bahsetmişiniz bizde insanız yanlış yazabiliriz şayet bende böyle bir araç olmadığı halde bu marka ve modeli karalama amacıyla yaptığımı düşünüyorsanız ismim mehmet çölgeçen aracımın plakasıda 34 sys 48 edevletten böyle bir aracın olup olmadığını sorgulayabilirsiniz bu ilk aracım değil şu sıralar işlerim yolunda değil ihtiyaçdan dolayı bu aracı satınaldım hiç bir şeyi abartıp art niyetli yazmadım mevcut olanı yazdım herkeze iyi forumlar ...
mcolgecen

Mesajgönderen SonCuoreci tarih 15 Eki 2011, 00:27

argyle rumuzlu arkadaşımızın markanın yanlış yazılması doğrultusunda yaptığı uyarı size değildi, boşuna üzerinize alınmayın lütfen.
Yazdıklarınız elbette ki silinmeyecek, neden silinsin, siz de burada bir kullanıcı olarak görüşlerinizi belirtmişsiniz. Ayrıca siteden neden atalım sizi durup dururken?..
Sıkıntılarınız konusunda haklısınız, bu araçların parçası maalesef yan sanayi olarak bulunmuyor. ama keşke aracınızı almadan önce iyice bir kontrol ettirip öyle alsaydınız, paranız boşa gitmezdi en azından.
Daihatsu'nun yan sanayii Türkiye'de yok, parçalarınızı hep orijinal kullanmanız gerekiyor bu yüzden.
Ucuza, iş görsün diye alınmış bir aracın böyle sıkıntılar çıkarması bütçeyi sarsar elbette, ama almadan önce aracı servise soksaydınız en azından problemlerini görür ona göre hareket ederdiniz.
Üzgünüm ama bu durumda da markanın bir suçu yok.
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Mesajgönderen FaTiH tarih 15 Eki 2011, 02:23

Sayin Colgecen yetkili servise gittiniz mi peki acaba?Size yardimci olmadilar mi merak ettim dogrusu!??
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Mesajgönderen argyle tarih 15 Eki 2011, 18:23

Mehmet Bey,

öncelikle memnun olduk.

Küfür, hakaret etmedikçe kimse atılmaz, reklam kokmadıkça da mesajları silinmez. Kimse karalama yaptınız demedi. Kimse Daihatsu'nun avukatı da değil.

Denen şu:
18 yaşında bir araç, 180 bin ila 360 bin arası km yapmıştır muhtemelen. İlla ki masrafı olacaktır. Hiçbirşeyi olmasa, orasında burasında paslanma bile olabilir inceden. O araca kasko bile yapmazlar. İhtiyaçtan onu almışsınız ama arkadaşların da dediği gibi önce bir serviste tetkik ettirip masrafını öğrenmek iyi olurdu. O yaştaki bir Maruti'nin de bir ton masrafı çıkar muhtemelen. Günümüzde otomobil üreticileri 10 yıl ömür biçerler. Her ürün için üreticisi bir ömür biçer. Mesela televizyonlar ve pekçok beyaz eşya için 7 yıl ömür biçer üreticiler. Ve ülkemizin kanunları gereği 10 yıl yedek parça temin etmekle mükelleftirler. Yani, servise dahi gitseniz sizin aracınızın çok elzem bir parçasının artık üretilmediğini söylerlerse şaşırmayın. Ama yine de gösterin derim, üretilen bir parça ya da yeni araçların uyumlu bir parçası ise bulabilirsiniz.
http://www.daihatsu.com.tr/bayi-agi.asp

NOT 1: 2300 TL'ye sizin de dedidiğiniz gibi sıfır motor yapılabilir yahu, bir yanlış olmasın?
NOT 2: Lütfen "w" kullanmayalım.
NOT 3: Lütfen, yanlış anlamamak için, yazılanları birkez daha okuyup iyice anladıktan sonra cevap yazalım. Bizim milletimiz her nedense böyle; iyice okuyup anlamadan alınganlık gösterip ya da eleştiriye açık olmayıp cevap yazıyor, veriyor veriştiriyor. Örneğin; markanın ismini yanlış yazan siz değilsiniz, bir önceki mesajım size değildi.
Billy goat butt in a pepper patch
Resim
Kullanıcı avatarı
argyle

Mesajgönderen Cornelius tarih 23 Eki 2011, 03:17

cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim,

93 bilememde 2005 model coure yi serviste yaptırma şartlarıyla kabul ederek alacağım,ama sabırla bekliyorum,eşime ve bütçeme uygun araç almak için,muhtemelen aldığım courenin son kullanıcısı olurum,çünkü eşim bir severse bir daha bırakmaz sorun çıkarmadıkça satmama sanırım.hayırlısı diyelim forumu takibe devam..
Cornelius

Mesajgönderen FaTiH tarih 15 Ara 2011, 10:33

Otomatik vites High Grade hiç görmemiştim (bir iki defa görmüşsem de hiç hafızamda kalmayacak kadar az görmüşüm demekki)! :) Otomatik vites Cuore arayanlar varsa ne kadar temizdir bilmiyorum ama; muhtemelen türünün nadir örneklerinden olan bu aracı da bir değerlendirsinler derim:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 3130/detay
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Mesajgönderen SonCuoreci tarih 15 Ara 2011, 12:56

FaTiH yazdı:Otomatik vites High Grade hiç görmemiştim (bir iki defa görmüşsem de hiç hafızamda kalmayacak kadar az görmüşüm demekki)! :) Otomatik vites Cuore arayanlar varsa ne kadar temizdir bilmiyorum ama; muhtemelen türünün nadir örneklerinden olan bu aracı da bir değerlendirsinler derim:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 3130/detay

Ama bu çok ilginç!
Dıştan baktığında bu bir Low Grade; zira krom panjuru gövde rengi kapı kolları, gövde rengi aynalar ve arka tampon paçalıkları yok! Ama içine bakınca High Grade! Üstelik 2006 model! Benim bildiğim kadarıyla 2006 model High Grade Türkiye'de yok. Özel sipariş falan olmalı bu...
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Mesajgönderen enorton tarih 15 Ara 2011, 13:18

Ya da araba kaza yaptı ve bu şekilde toplandı. Sanki ön tamponla kaporta arasında renk ton farkı var ya da fotoğraftan bana öyle geldi.
Eklentiler
Adsız.png
enorton

Sonraki

Dön Cuore

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir