HBT34 yazdı:Arkadaşlar ben geçen hafta aladım ikinci el 2005 model sirion bu araçla ilgili sormak istediğim bir şey var otomatik sirion kullananlar özellikler sizinde aracınız 1-2 arası vites geçişinde bariz hissedilir bir şekilde sarsıntılı mı yapıyor çünkü diğer vites geçişleri çok sarsıntısız sadece 1-2 sarsıntılı açıkcası bozuk olsa hepsi sarsıntılı geçer. Triptonikde ve otomatikde ikisinde de denedim 1-2 sarsıntılı geçiyor, servise baktırmıştım alırken arabayı sorun yok demişlerdi ama yine de içim rahat etmedi. Gaz pedalında ayağını kaldırarak vites atışlarında sarsıntısız 1 den 2 ye değiştirebiliyorum ama kendi değiştirdiği zaman sarsıntılı değiştiriyor. Fikirlerinizi bekliyorum...
FaTiH yazdı:Yetkili servis şanzuman yapımı için Ankara`da 400 küsür liralık bir işçilik istemişti mesela bir vakit önce..Buradan varın anlayın siz meselenin boyutunu!
FaTiH yazdı:Otomatik şanzumanlar manuele göre çok daha başarılı bence Sirion larda..!Her ikisini de kullanmış biri olarak bunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim! Şanzumanı açmak konusundaysa korkulu olmakdan ziyade masraflı bir işlem olması hasebiyle açmaktan çekiniyorlar! Ve ne yazık ki çoğunlukla arıza sebebi şanzuman açılmadan belli olmuyor..!!
Şahsi tavsiyem önce şanzumanı açmak ve arıza tespiti yapmak için gerek yetkili servislerin; gerekse de dışarıdaki otomatik şanzuman özel servislerin ne kadar işçilik isteyeceğine dair bir ön araştırma yapın muhakkak!! Sonra üzülebilirsiniz..! Yetkili servis şanzuman yapımı için Ankara`da 400 küsür liralık bir işçilik istemişti mesela bir vakit önce..Buradan varın anlayın siz meselenin boyutunu!
FaTiH yazdı:Otomatik şanzumanlar manuele göre çok daha başarılı bence Sirion larda..!Her ikisini de kullanmış biri olarak bunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim! Şanzumanı açmak konusundaysa korkulu olmakdan ziyade masraflı bir işlem olması hasebiyle açmaktan çekiniyorlar! Ve ne yazık ki çoğunlukla arıza sebebi şanzuman açılmadan belli olmuyor..!!
Şahsi tavsiyem önce şanzumanı açmak ve arıza tespiti yapmak için gerek yetkili servislerin; gerekse de dışarıdaki otomatik şanzuman özel servislerin ne kadar işçilik isteyeceğine dair bir ön araştırma yapın muhakkak!! Sonra üzülebilirsiniz..! Yetkili servis şanzuman yapımı için Ankara`da 400 küsür liralık bir işçilik istemişti mesela bir vakit önce..Buradan varın anlayın siz meselenin boyutunu!
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir