Maltepe Özay Otomotiv'den Daihatsu Aşkına üyelerine özel kampanya!
%10 yedek parça indirimi ve %10 işçilik indirimi birlikte. Telefon: 0 (216) 417 25 24

otomatik materia kullanan arkadaşlar araçlarınız ile ilgili

Daihatsu'nun, Mini-MPV segmentindeki aracıdır. Kübik görünümü ile tam bir göz mıknatısıdır. Japonya pazarında Subaru Dex adı altında da satılmaktadır.

otomatik materia kullanan arkadaşlar araçlarınız ile ilgili

Mesajtalip, 12 Eki 2009, 20:49

otomatik kullanan arkadaşlar materia nın otomatiği ile manueli arasında ne gibi farklar var kullanımda yakıt tüketimi konfor vsvs gibi ben şahsen manuel istiyordum ama otomatiği de tavsiye eden bir kaç yazı okudum ama yakıt tüketiminden korkuyorum hoş lpg li kullanacağım ama yinede manuel daha cazip geliyor otomatik yorumlarınızı alabilirsem ona göre karar vereceğim teşekkürler
talip

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 1. Nesil

Re: otomatik materia kullanan arkadaşlar araçlarınız ile ilgili

Mesajgrungeman, 13 Eki 2009, 09:50

5500 km'deki otomatik materiamla gectigimiz ay istanbul-mersin yaptim. 100 km'de 6,6 lt yaktı. ortalama hızım 120 idi ve klima yolun üçte birinde açıktı.
gelir gelmez 7500 bakımına girdim. 7500 bakımından sonra tüketim %5-%10 azaldı. Demek ki bugun uzun yola çıksam aynı şartlarda 6,2 filan yakarım.
Kullanıcı avatarı
grungeman

Model: Materia

Mesajtalip, 15 Eki 2009, 17:23

peki otomatiğin konforu nasıl araç sizde ilk bindiğinizden itibaren beğenmediğiniz bir etki bıraktı mı araç ile ilgili hoşunuza giden veya gitmeyen yönleri alabilirmiyiz sizin araç yorumlarınız bizim için belirleyici olabilir
talip

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajfmatak, 08 Kas 2009, 20:38

Merhaba,

yaklaşık 10,000 km dir otomatik Materia gold kullanıyorum. Bundan sonra kesinlikle düz vites araç düşünmem. Trafikte kullanması kesinlikle çok çok rahat. Park ederken, yokuş yukarı kalkarken vs durumlarda da çok rahat. Kesinlikle tavsiye ederim.
fmatak

Model: Materia

Dön Materia

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir