otomatik sirion 2 arıyorum

Satılık aracınız veya yedek parçanızı sergileyebileceğiniz alan. İsterseniz ev, arsa vs. farklı ilanlar da verebilirsiniz.

otomatik sirion 2 arıyorum

Mesajgönderen radyocu tarih 21 Kas 2011, 21:16

tekrar tekrar selamlar 2 ay oldu ne bulunmaz araçmış benim corrolladan daha efsane olmuşta bizim haberimiz yok sirion 2 otomatik istyiorum makul fiyatlarla ederi kadar yani ..2007 model 25 bin fiyata bakın 22 den aşağı yok 70 80 binde max arıyorum ...istde tüm oto pazarlarını gezdim abartmıyorum tüm pazarlar oto center ..istoç oto centerda dahil :) km uygun fiyat uygun oluyo haydaa manuel çıkıyo karşıma ..2 aydır bulunmuyor araç ayrıca dikkatimi çeken sirion 2 en fazla izmirde var :)istden git izmire araç bak ...inanın bu arabaları begenmeyen sözde çok bilmiş cahiller var ciloya binerler bu araçlar için 2.eli yok paranı çöpe atma derler yaaa cehaletten koşuşuyorlar bizzat oto centerdakilere bunu söyledim o aracı ne yapcan diyorlar alaycı bir tavırla tam kırolar 3 kağıtçılar dolmuş kazıklayacak kek bekliyolar orda buyuk çoğunluğu sahtekar bedava verseler galeriden araç alınmayacağımı çok çok iyi bilirm.... 2 .eli yokmuş sirionun :))2 ayı geçti bulamıyorum
radyocu

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 2. Nesil

Re: otomatik sirion 2 arıyorum

Mesajgönderen argyle tarih 22 Kas 2011, 16:29

Bir adamın ne olduğu suratından belli oluyor abi; içinin pisliği suratına da sirayet ediyor insanların. Ben ararken düşük km galeride buldum bir tane, Eskişehir'de ama, aradım çok temiz şöyle böyle dedi (herif teknik servis de aynı zamanda), bir tanıdığa gidip baksana dedim ben yola çıkmadan, önden kazalıymış, o yüzden fiyat uygunmuş meğer. Bunların bir kelimesine bile inanılmaz. Dikkat!
Billy goat butt in a pepper patch
Resim
Kullanıcı avatarı
argyle

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen radyocu tarih 23 Kas 2011, 23:09

Aynen dediğin gibi katılıyorum
radyocu

Mesajgönderen teriossx tarih 23 Kas 2011, 23:16

argyle yazdı:Bir adamın ne olduğu suratından belli oluyor abi; içinin pisliği suratına da sirayet ediyor insanların. Ben ararken düşük km galeride buldum bir tane, Eskişehir'de ama, aradım çok temiz şöyle böyle dedi (herif teknik servis de aynı zamanda), bir tanıdığa gidip baksana dedim ben yola çıkmadan, önden kazalıymış, o yüzden fiyat uygunmuş meğer. Bunların bir kelimesine bile inanılmaz. Dikkat!

Bu teknik servisin adını hatırlıyormusunuz?
Kullanıcı avatarı
teriossx

Model: Terios 1. Nesil

Mesajgönderen argyle tarih 24 Kas 2011, 16:35

Niye lazım?
Resim
Kullanıcı avatarı
argyle

Mesajgönderen radyocu tarih 12 Ara 2011, 20:03

sevgili sirioncular sonunda buldum bugun satısıda aldım..toyotacı artık sirioncu oldu:)2007 model otomatik 1.3 ls 60 binde değişeni yok teferruatlı baktırdım 3-4 parçada boya var darbesiz çiziklerden 17.200 e aldım fiyat nasıl arkadaşlar ?lpg yi düşünüyorum bakalım tavsiyesi olan varmı corollamda atiker var ama çok uğraştırmıştı beni ..gerci ne yakar daha onuda bilmiyorum benzinde depoyu fulleyip denemek gerek
radyocu

Mesajgönderen enorton tarih 12 Ara 2011, 20:35

Bence iyi fiyat radyocu çok sevindim. Darısı benim başıma artık. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
enorton

Model: Cuore

Mesajgönderen SonCuoreci tarih 12 Ara 2011, 21:51

radyocu yazdı:sevgili sirioncular sonunda buldum bugun satısıda aldım..toyotacı artık sirioncu oldu:)2007 model otomatik 1.3 ls 60 binde değişeni yok teferruatlı baktırdım 3-4 parçada boya var darbesiz çiziklerden 17.200 e aldım fiyat nasıl arkadaşlar ?lpg yi düşünüyorum bakalım tavsiyesi olan varmı corollamda atiker var ama çok uğraştırmıştı beni ..gerci ne yakar daha onuda bilmiyorum benzinde depoyu fulleyip denemek gerek

Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz diye boşuna dememişler :)
Hayırlı uğurlu olsun, iyi günlerde kullanın inşallah. Fiyat da gayet iyi bence...
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Model: Cuore

Mesajgönderen teriossx tarih 12 Ara 2011, 22:33

argyle yazdı:Niye lazım?

Benim gittiğim servis mi acaba?Onun için merak ettim...
Kullanıcı avatarı
teriossx

Mesajgönderen teriossx tarih 12 Ara 2011, 22:36

radyocu yazdı:sevgili sirioncular sonunda buldum bugun satısıda aldım..toyotacı artık sirioncu oldu:)2007 model otomatik 1.3 ls 60 binde değişeni yok teferruatlı baktırdım 3-4 parçada boya var darbesiz çiziklerden 17.200 e aldım fiyat nasıl arkadaşlar ?lpg yi düşünüyorum bakalım tavsiyesi olan varmı corollamda atiker var ama çok uğraştırmıştı beni ..gerci ne yakar daha onuda bilmiyorum benzinde depoyu fulleyip denemek
gerek

Hayırlı olsun,corollayı sattınızmı?
Kullanıcı avatarı
teriossx

Mesajgönderen radyocu tarih 13 Ara 2011, 00:22

corolla hurdaya çıkana kadar kalacak o ayrı bir zevk satmadım ..bu arada sagolun arkadaslar inanın bugun 3 saat kullandım tek kelime muhteşem şaşırdım kaldım bu aracı çok çok ust sınıflardaki araclarla kıyaslayabiliriz bile yuksek bir hız yapdım gerci ama cok guven verdi max 120 yi gordum malum trafik biraz zorlanmadım değil pedallar çok yumusak alışmışsın corllaya:)yag konusunda 10 40 castrol uygun diye dusundum tecrubeli arkadaslardan yorum bekliyorum araba çok yatmış yag bozulmuştur degistireyim dedim ...almayı düşünenlere tek demek istediğim hiçç düşünmeyim konforu donanımı çok çok yeterli bu araya bu keyif ne ala...düşünmeyin 17200 e aldım emin olun 1*2 bile fazlası verilir değişeni yoksa biraz yol yapalım yine paylaşcmm sevgilerr
radyocu

Mesajgönderen FaTiH tarih 13 Ara 2011, 01:28

Radyocu aracın için önerilen viskozite 5W-30 bilgin olsun.. :wink:
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Mesajgönderen radyocu tarih 13 Ara 2011, 14:04

sagol fatih 5 30 castrol atıcam baska marka bir tavsiyen varmı?casrtolu yıllardır alışkanlık gibi alıyorum
175 65 r14 var araçta lastik iyice aşınmış lastikler benim corlladada aynı lastikler var orjinalı bu sanırım
radyocu

Mesajgönderen argyle tarih 15 Ara 2011, 17:19

Abi n'aptın yaaa, 2. el piyasası yok o Kore arabalarının, dandik araba o, binilmez ona! Ben değil 17200 TL'ye, 1720 TL'ye verseler almazdım, paramı sokağa mı atacağım? Son sahibi oldun, bilgin olsun.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Hayırlı olsun Radyocu. Enorton darısı başına.
Söylemeden edemeyeceğim; benim dediğime geldiniz mi? 1-2 fazla bile verilebilir demişsin. O zaman ne diye kaç mesajdır fiyat tartışması yaptınız :) ? Değer diyorum abi, temiz ise, 1-2 fazla bile ver, kaçırmadan al, budur.

Ne renk? LS diye birşey yok abi, bu arada.

Evet orijinali o lastik ebatının.

Edge 112 TL gibi, magnatec 78 TL gibi. Nette arat fiyatları, en ucuz nerde bulursan al. Yağa bir bak ama, kararmamışsa fazla idare eder bir müddet daha. 10w/40 da uygun ama çalışma sıcaklık aralığı daha dar onun. 5w/30 geniş sıcaklık aralığına sahip.
Resim
Kullanıcı avatarı
argyle

Mesajgönderen radyocu tarih 19 Ara 2011, 01:58

sagol kardeşim birkaç günlük kullanımdan sonra şunu söylemek isterim çok çok kyifli zevkli bir araç ....depoyu fulledim 205 km yol yapıp birdaha fulledim 82.78 tl :))kadoilden aldım 4.10 benzin yani 1.3 otomatik 40 kuruş yakmış oldu ama hiç uzun yol gitmedim hep şehir içi ve dur kalk ötesi ...gaz düşünüyorum brc ...tercubesi olan arkadaşların fikirlerini beklyirum atiker corllaya atmıştım .çok gittim geldim sıkıntı yaşatmıştı
radyocu

Sonraki

Dön İkinci El

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir