argyle yazdı:Bir adamın ne olduğu suratından belli oluyor abi; içinin pisliği suratına da sirayet ediyor insanların. Ben ararken düşük km galeride buldum bir tane, Eskişehir'de ama, aradım çok temiz şöyle böyle dedi (herif teknik servis de aynı zamanda), bir tanıdığa gidip baksana dedim ben yola çıkmadan, önden kazalıymış, o yüzden fiyat uygunmuş meğer. Bunların bir kelimesine bile inanılmaz. Dikkat!
radyocu yazdı:sevgili sirioncular sonunda buldum bugun satısıda aldım..toyotacı artık sirioncu oldu:)2007 model otomatik 1.3 ls 60 binde değişeni yok teferruatlı baktırdım 3-4 parçada boya var darbesiz çiziklerden 17.200 e aldım fiyat nasıl arkadaşlar ?lpg yi düşünüyorum bakalım tavsiyesi olan varmı corollamda atiker var ama çok uğraştırmıştı beni ..gerci ne yakar daha onuda bilmiyorum benzinde depoyu fulleyip denemek gerek
argyle yazdı:Niye lazım?
radyocu yazdı:sevgili sirioncular sonunda buldum bugun satısıda aldım..toyotacı artık sirioncu oldu:)2007 model otomatik 1.3 ls 60 binde değişeni yok teferruatlı baktırdım 3-4 parçada boya var darbesiz çiziklerden 17.200 e aldım fiyat nasıl arkadaşlar ?lpg yi düşünüyorum bakalım tavsiyesi olan varmı corollamda atiker var ama çok uğraştırmıştı beni ..gerci ne yakar daha onuda bilmiyorum benzinde depoyu fulleyip denemek
gerek

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir