Otomatik vites Coure ya da Sirion Arıyorum

Satılık aracınız veya yedek parçanızı sergileyebileceğiniz alan. İsterseniz ev, arsa vs. farklı ilanlar da verebilirsiniz.

Otomatik vites Coure ya da Sirion Arıyorum

Mesajgönderen enorton tarih 29 Kas 2008, 23:46

Arkadaşlar hepinize merhaba, ben de aranıza katılmak için otomatik vites coure arıyorum. Coure tercih etmemin sebebi sirion a göre fiyat ve yakıt olarak daha avantajlı olması. Fiyat uygun olursa sirion da tercih edebilirim. Hidrolik direksiyon ve klima mutlaka olmalı araçta. İlgi gösterecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
enorton

Marka: Daihatsu
Model: Cuore

Re: Otomatik vites Coure ya da Sirion Arıyorum

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 29 Kas 2008, 23:51

enorton yazdı:Arkadaşlar hepinize merhaba, ben de aranıza katılmak için otomatik vites coure arıyorum. Coure tercih etmemin sebebi sirion a göre fiyat ve yakıt olarak daha avantajlı olması. Fiyat uygun olursa sirion da tercih edebilirim. Hidrolik direksiyon ve klima mutlaka olmalı araçta. İlgi gösterecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

Aramıza hoşgeldiniz :)

Otomatik Cuore genellikle zor bulunur. Kolay gelsin diyorum şimdiden. Bulduğunuzda yetkili serviste ekspertize sokmayı ihmal etmeyiniz. Sizin şuanki arayışınızın aynısını daha birkaç ay önce yaşayan ve en sonunda aracına kavuşan SinanATASOY'un Cuore kısmında paylaştığı tecrübelerinden faydalanabileceğinizi düşünüyorum.

Not: LPG'li Sirion veya YRV'yi de listenize ekleyin derim. LPG ile tüketim seviyeleri Coure'den aşağıya iniyor çünkü :)
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Model: YRV Turbo

Mesajgönderen SinanATASOY tarih 30 Kas 2008, 01:38

Hidrolik direksiyonlu ve otomatik cuore bulma ihtimalin çok çok zor... Her ilanda elektrik destekli der ama git dene klasik direksiyon olduğunu görürsün.. Sadece High Grade'lerde mevcut onları da kimse satmıyor :) Umarım gönlünce bir araç bulursun.. Sahibinden.com'a bak bi kaç tane otomatik Cuore var orda..
Benim için zor yoktur, imkansız ise zaman alır...
Kullanıcı avatarı
SinanATASOY

Mesajgönderen enorton tarih 30 Kas 2008, 02:36

Peki ilandaki fotoğraflardan High Grade olduğunu nasıl anlarım, farkı sadece devir saati olması mıdır? Bir de Coure ların otomatik vitesleri nasıldır genel olarak?
enorton

Mesajgönderen SinanATASOY tarih 30 Kas 2008, 09:48

Genelini bilmem ama ben benimkinden memnunum..
Kullanıcı avatarı
SinanATASOY

Mesajgönderen FaTiH tarih 01 Ara 2008, 00:04

Piyasada High Grade Otomatik vitesliler cidden nadir..Çok tek tük çıkıyor..Buyurun elime geçen size uygun ilan:
http://www.sahibinden.com/2004_model_45 ... isplayitem
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen enorton tarih 01 Ara 2008, 03:08

Sahibinden.com da 2008 model coure var, ben en son 2007 var sanıyordum. 2008 model araçta merkezi kilit ve hidrolik direksiyon nasıl olmaz şaşıyorum :( Galiba Chevrolet Spark'a kayacağım :evil:
enorton

Mesajgönderen FaTiH tarih 01 Ara 2008, 08:34

2008 olarak bahsedilenler genelde bayiinin elinde kalmış olan 2007 lerdir..!Spark bir kore malı iken Cuore bir Japon malıdır!Motoru zaten 800 cc iken Spark ın ürettiği güç de 52 beygirdir!Cuore ise 1,0 motordur!Kesinlikle daha güçlü bir motor sahibidir!Ayrıca benzinliler arasında dünyanın en az yakıt tüketen aracı sıfatını elinde bulunduran Cuore ye Spark motor - kalite konusunda rakip olamaz!! :!:
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Mesajgönderen enorton tarih 01 Ara 2008, 10:46

Ben iki donanım farkının hidrolik direksiyon, devir saati ve merkezi kilit olduğunu sanıyordum. Başka farkları var mı acaba?
enorton

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 01 Ara 2008, 10:50

Aklıma Cuore Broşürü'ne bakmak geldi. Ama orada da sorularınızın yanıtı yok. Broşürde sadece 3 kapı ve 5 kapı olarak ayrım yapılmış. Bu broşür sanırım 2007 senesine ait.
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Mesajgönderen SinanATASOY tarih 01 Ara 2008, 17:50

enorton spark benimde araştırdıklarım arasında vardı.. www.sikayetvar.com a bakman kafi vazgeçmen için.. Sakın bir japona koreliyi tercih etme..
Kullanıcı avatarı
SinanATASOY

Mesajgönderen SonCuoreci tarih 02 Ara 2008, 00:03

FaTiH yazdı:Tüm cuore lerde merkezi kilit bulunmaktadır!2008 olarak bahsedilenler genelde bayiinin elinde kalmış olan 2007 lerdir..!Spark bir kore malı iken Cuore bir Japon malıdır!Motoru zaten 800 cc iken Spark ın ürettiği güç de 52 beygirdir!Cuore ise 1,0 motordur!Kesinlikle daha güçlü bir motor sahibidir!Ayrıca benzinliler arasında dünyanın en az yakıt tüketen aracı sıfatını elinde bulunduran Cuore ye Spark motor - kalite konusunda rakip olamaz!! :!:

Tüm Cuorelerde merkezi kilit yok malesef Fatihciğim... :( En basit örneği bizimkisi... Low Gradelerde merkezi kilit yok, sadece High Gradelerde...
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Mesajgönderen SonCuoreci tarih 02 Ara 2008, 00:11

enorton yazdı:Ben iki donanım farkının hidrolik direksiyon, devir saati ve merkezi kilit olduğunu sanıyordum. Başka farkları var mı acaba?

Bunlara ek olarak "otomatik ön cam" da var...
Benimki de 2007 model düz vites bir Low Grade... Üzerinde ekstradan merkezi kilit, otomatik ön camlar ve alarm var. Yani High Grade'den tek eksiği hidrolik direksiyon ve devir saati...
Yıllardır hep devir saatli ve hidrolik direksiyonlu arabalar kullanmaya alışmış olan bendeniz, bu aracın direksiyonuna oturduktan sonra Cuore'nin bu minik kusurlarına hemen alıştım; zira lastikler ince tabanlı olduğundan dolayı direksiyon çok ağır değil + devir göstergesiz bir araba kullanmaya kısa bir süre sonra adapte oluyor insan...
Arabanın sevimliliği, pratikliği ve kullanım kolaylığı ise sürücüsünü kısa sürede kendisine bağlamaya yetiyor bundan emin olabilirsiniz... Temiz bir adet Cuore bulunca hiç kaçırmayın alın derim, emin olun pişman olmayacaksınız...
Muadilleriyle karşılaştırma bile yapılmayacak kadar üstün bir otomobil Cuore!
Hastasıyım ülen :lol:
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 04 Ara 2008, 10:06

Yeni bir ilan çıkmış. Araba temize benziyor. Gidip yerinde görmek lazım.

http://www.sahibinden.com/2005_sirion_a ... isplayitem

Not: Fotoğrafların çekildiği yer Daihatsu Merkez Binasının önü. Plakasını da camdaki yansımadan okumaya çalıştım ama başaramadım :)
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Mesajgönderen FaTiH tarih 04 Ara 2008, 10:44

Umut abiciğim bu son gösterdiğin ilanda yalnız aracın arka çamurlukları yok..Ve ABS de donanım listesinde işaretlenmemiş..Comfort donanımlı versiyon mu ki acaba?

Low Grade Cuorelerde anahtarı çevirince tüm kapılar açılmıyor mu şimdi yani!??Üzülüm valla..Mesajımı düzelteyim bari yanlış bilgilendirme olmaması açısından...
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Sonraki

Dön İkinci El

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir