aigle1903tr yazdı:actigim basligin kitlenmesinden dolayi uyeligimin silinmesini rica ediyorum. yeni teriosum var. dedigim degerler dogrudur.
aracimin elektronik yakit gostergesi 7.2 ile 7.6 segir ici. ister inanin ister inanmayin. aracimin plakasi 34dr9725 . vaktim olsa kanitlardim size. bu forumda epeydir yazi yazmiyorum ama takip ediyordum. bu yapilan terbiyesizlik nedeniyle uyelikten cikarilmayi arz ve niyaz ederim. eger bor power la ilgili bir baglantimin oldugunu ispat edene arabami vermeye
hazirim. insanlara iftira atilan yargisiz infaz yapilan forum oldugunu bilseydim hic uye olmazdim.
Burası bir platform. Herkes istediğini yazabiliyor. Ama bir çeşit kontrol mekanizması da olmak zorunda. Her isteyen gelip buraya "ne olduğu belirsiz" bir ürünün reklamını yapamaz. Yaparsa da en azından belge sunmak, iddialarının içinin boş olmadığını kanıtlamakla yükümlüdür. Site yönetimi olarak sitenin nereye gittiğini takip ve gerektiği anlarda müdahale etmek de bizim görevimiz. Şahsınıza düne kadar, başka hiçbir konu için sitemize uğramayıp, sadece adı geçen ürün ile ilgili boş iddialarda bulunmak için sitemize uğruyor olmanıza rağmen uyarı verilmemiştir. Aldığınız uyarıyı neden aldığınız açıkça belirtilmiş ve bu açıklamada sizi herhangi birşeyle itham edilmiş gibi algılamamanız için iddialarınızı kanıt ile desteklemeniz istenmiş ve hatta bu konuda ihtiyacınız varsa yardım dahi teklif edilmiştir. Eğer iddialarınızı kanıtlayamıyorsanız, artık bu iddialarda bulunmaktan vazgeçmeniz rica edilmiştir. Çünkü daha önce de aynı ürünle ilgili iddialarda bulundunuz ama kimse ikna olmadı. Siz şimdi yeni kanıt getirmek yerine aynı iddiaları tekrarlayıp bir nevi ateşi öldürmemeye çalışıyorsunuz ki bu sitedeki içeriğin doğruluğunun korunması açısından müdahale edilmesi gereken sınıra geldi.
Terbiyesizlik olarak nitelediğiniz şey, yaptığınıza karşılık internet dünyasında alabileceğiniz en demokratik ve en saygı dolu tepkidir. Ama işte, kimi bilir bulamaz, kimi bulur bilemez.
Bu kadar emek vererek kurduğumuz bu güzel ortamda, bugüne kadar yazılmış 3000 küsur mesajda hiçbir üyenin hiçbir şeyden şikayeti olmamışsa, sizin burayı "insanlara iftira atilan yargisiz infaz yapilan forum" olarak nitelemeniz reklam amacınızdan mahrum bırakıldığınızda, başka katılımda bulunmak yerine "bari çamur atayım giderayak" demeyi tercih ettiğinizin göstergesidir.
Üyeliğiniz sonlandırılmıştır.