Maltepe Özay Otomotiv'den Daihatsu Aşkına üyelerine özel kampanya!
%10 yedek parça indirimi ve %10 işçilik indirimi birlikte. Telefon: 0 (216) 417 25 24

Polemik

Forum Kullanımı ve Sitemiz ile İlgili Faydalı Bilgiler (Resim Yükleme, İmza, BBCode, Mesaj Gönderme, Siteye Giriş ve Kayıt Sorunları vs.)

Polemik

Mesajaigle1903tr, 09 Tem 2008, 10:10

actigim basligin kitlenmesinden dolayi uyeligimin silinmesini rica ediyorum. yeni teriosum var. dedigim degerler dogrudur.
aracimin elektronik yakit gostergesi 7.2 ile 7.6 segir ici. ister inanin ister inanmayin. aracimin plakasi 34dr9725 . vaktim olsa kanitlardim size. bu forumda epeydir yazi yazmiyorum ama takip ediyordum. bu yapilan terbiyesizlik nedeniyle uyelikten cikarilmayi arz ve niyaz ederim. eger bor power la ilgili bir baglantimin oldugunu ispat edene arabami vermeye
hazirim. insanlara iftira atilan yargisiz infaz yapilan forum oldugunu bilseydim hic uye olmazdim.
aigle1903tr

Re: Polemik

MesajUmut-Gultekin, 09 Tem 2008, 10:26

aigle1903tr yazdı:actigim basligin kitlenmesinden dolayi uyeligimin silinmesini rica ediyorum. yeni teriosum var. dedigim degerler dogrudur.
aracimin elektronik yakit gostergesi 7.2 ile 7.6 segir ici. ister inanin ister inanmayin. aracimin plakasi 34dr9725 . vaktim olsa kanitlardim size. bu forumda epeydir yazi yazmiyorum ama takip ediyordum. bu yapilan terbiyesizlik nedeniyle uyelikten cikarilmayi arz ve niyaz ederim. eger bor power la ilgili bir baglantimin oldugunu ispat edene arabami vermeye
hazirim. insanlara iftira atilan yargisiz infaz yapilan forum oldugunu bilseydim hic uye olmazdim.

Burası bir platform. Herkes istediğini yazabiliyor. Ama bir çeşit kontrol mekanizması da olmak zorunda. Her isteyen gelip buraya "ne olduğu belirsiz" bir ürünün reklamını yapamaz. Yaparsa da en azından belge sunmak, iddialarının içinin boş olmadığını kanıtlamakla yükümlüdür. Site yönetimi olarak sitenin nereye gittiğini takip ve gerektiği anlarda müdahale etmek de bizim görevimiz. Şahsınıza düne kadar, başka hiçbir konu için sitemize uğramayıp, sadece adı geçen ürün ile ilgili boş iddialarda bulunmak için sitemize uğruyor olmanıza rağmen uyarı verilmemiştir. Aldığınız uyarıyı neden aldığınız açıkça belirtilmiş ve bu açıklamada sizi herhangi birşeyle itham edilmiş gibi algılamamanız için iddialarınızı kanıt ile desteklemeniz istenmiş ve hatta bu konuda ihtiyacınız varsa yardım dahi teklif edilmiştir. Eğer iddialarınızı kanıtlayamıyorsanız, artık bu iddialarda bulunmaktan vazgeçmeniz rica edilmiştir. Çünkü daha önce de aynı ürünle ilgili iddialarda bulundunuz ama kimse ikna olmadı. Siz şimdi yeni kanıt getirmek yerine aynı iddiaları tekrarlayıp bir nevi ateşi öldürmemeye çalışıyorsunuz ki bu sitedeki içeriğin doğruluğunun korunması açısından müdahale edilmesi gereken sınıra geldi.

Terbiyesizlik olarak nitelediğiniz şey, yaptığınıza karşılık internet dünyasında alabileceğiniz en demokratik ve en saygı dolu tepkidir. Ama işte, kimi bilir bulamaz, kimi bulur bilemez.

Bu kadar emek vererek kurduğumuz bu güzel ortamda, bugüne kadar yazılmış 3000 küsur mesajda hiçbir üyenin hiçbir şeyden şikayeti olmamışsa, sizin burayı "insanlara iftira atilan yargisiz infaz yapilan forum" olarak nitelemeniz reklam amacınızdan mahrum bırakıldığınızda, başka katılımda bulunmak yerine "bari çamur atayım giderayak" demeyi tercih ettiğinizin göstergesidir.

Üyeliğiniz sonlandırılmıştır.
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Marka: Diğer Markalardan Herhangi Birisi
Model: Diğer

Re: sirion1 ve sirion 2 için yay buldum ama nasıl alırız bir ilg

Mesajilker, 12 Eyl 2008, 13:08

Bu konuyla ilgili olarak son defa yazıyorum..." Senin beğenin dışında olabilir ama yanlış olduğu söylenemez " ifadesine cevaben ; ben beğenmiyorum demedim ki :) ben yanlıştır bu uygulama da demedim :) sadece merak ettim bu farkı hissedecek hangi yolda otomobil kullanıyorsunuz ? .... Türkçe yazıyorum ve aslında gayet anlaşılır bir dil kullanarak yazdığımı düşünüyorum ki Umut anlıyor ne demek istediğimi... Demek ki bende problem yok bu beni rahatlattı...

Yazdıklarım içinde " dediğim dedik " gibi muhalefet yapan tarzda bir içerik bulan olursa , söz veriyorum bir daha buraya her hangi bir yazı yazmayacağım herkes müsterih olsun.

Marka ve modelleri örneklenen otomobiller cadde kullanımı için sertleştirilerek alçaltılmış otomobillerdir doğru... Yazdığım yazıdaki ayrıntılar atlanıyor galiba... Ben Türkiyedeki yolları ralli parkurundaki şartlara daha yakın buluyorum dedim...Bu benim fikrimdir... Ankara böyle en azından...Belki Bursa veya İstanbul Monza Pisti gibidir bilmiyorum...% 100 KESİNLİKTEDİR diye her hangi bir şey için yorum yapmam..Şimdiye kadar da pek yapmadım... Bu otomobiller avrupa yollarında gayet sorunsuz ve yüksek performanslı olarak kullanılabiliyor ama Fiat ve Renault gibi bazı üreticiler sadece Türkiye' ye ihrac edeceği modellerin süspansiyon ayarlarında değişiklik yaparak bunları biraz daha yumuşak ve yüksek hale getiriyorlar.. Sadece bir anekdot.....
Kullanıcı avatarı
ilker
Sirionoloji Ana Bilim Dalı Başkanı

Re: sirion1 ve sirion 2 için yay buldum ama nasıl alırız bir ilg

Mesajtwona, 12 Eyl 2008, 18:05

ewet ilker şimdi gelelim senin yazdıklarınave cvp larıma;

1-Türkçe yazıyorum ve aslında gayet anlaşılır bir dil kullanarak yazdığımı düşünüyorum ki Umut anlıyor ne demek istediğimi... Demek ki bende problem yok bu beni rahatlattı...
1 e cvp: türkçe yazdığını bende anlayabiliyorum ilker! bende rahatım, bendede problem yok... bu tarz ucuz polemiğe seninle girmem, bana türkçe bilmiyor yada anlayamıyor muamelesi yapman çok ayıptı!!!

2-"Yazdıklarım içinde " dediğim dedik " gibi muhalefet yapan tarzda bir içerik bulan olursa , söz veriyorum bir daha buraya her hangi bir yazı yazmayacağım herkes müsterih olsun.
2 ye cvp: muhalefet olduğun bir kaç cümleyi ve o bilmiş tavırlarla yazdığın cümlelerden bir kaçını hatırlatmak istedim..."
"Paranıza yazık arkadaşlar. Hatta ülke olarak paramıza yazık. Şimdi Siriona bu yayları taktığınızdaki beklentiniz nedir ? 90 derece virajı 120 km/h ile dönmek mi... Hadi o zaman siz takın yaylarınızı ben de standart yaylarla döneyim aynı virajı aynı hızda. Bakalım fark görebilecek misiniz ? Demek istediğim şu ki, eğer tekniğini bilmiyorsanız yay da taksanız kuş da kondursanız değişen bir şey olmayacak. Ha " tekniğim de var " mı diyorsunuz ? OK... İki Sirion kalkış yaparak her bir virajda ( şöförlerin eş kabiliyette olması şartıyla ) diğerine 25 salise fark atmak mı amaç ?"
"Not : Küçük bir düzeltme , bütün spor arabalar yere yakın ve sert süspansiyonlu değildir...Bunlar pistte yarışan spor otomobillerdir."
yukarıda yazdıkların senin yorumların ve kesin bir dille bilmişlik yapmanın ta kendisidir. ben kimseye yaylarımla virajlarda fark atarım yada hadi 2 sirion kalkalım gibi ucuz polimik yaratmadım ama sen kendi kendine 2 arabayı kaldırıp, sürüş tekniğini kullanıp yarışa başladın bile! hiç br şey eklemeden ekledim yorum sizin... notunda yazdığın gibi bir şey söz konusuda değildir! bahsettiğim araçlar sert süspansiyonlu ve yere yakın araçlardır. bana tersi olan bir kaç otomobil söylemeni istedim onuda söyleyemedin. artık herşeye muhalefet olma lütfen ve ilgini çekmeyen bir konu değilsede yorum yazma! özelliklede benim açtığım konulara. çünkü ben burada, yaptığım bazı şeyleri arkadaşlarımla paylaşmaya çalışyorum topicin düzenini bozma lütfen...

3-"Marka ve modelleri örneklenen otomobiller cadde kullanımı için sertleştirilerek alçaltılmış otomobillerdir doğru... Yazdığım yazıdaki ayrıntılar atlanıyor galiba... Ben Türkiyedeki yolları ralli parkurundaki şartlara daha yakın buluyorum dedim...Bu benim fikrimdir... Ankara böyle en azından...Belki Bursa veya İstanbul Monza Pisti gibidir bilmiyorum...% 100 KESİNLİKTEDİR diye her hangi bir şey için yorum yapmam..Şimdiye kadar da pek yapmadım... Bu otomobiller avrupa yollarında gayet sorunsuz ve yüksek performanslı olarak kullanılabiliyor ama Fiat ve Renault gibi bazı üreticiler sadece Türkiye' ye ihrac edeceği modellerin süspansiyon ayarlarında değişiklik yaparak bunları biraz daha yumuşak ve yüksek hale getiriyorlar.. Sadece bir anekdot"
3 e cvp: demekki spor arabalar dediğim gibi oluyormuş ilker! bana yerden yüksek yumuşak süspansiyonlu bir kaç araba örnek verirmisin dedim renault ve tofaşı örnek vermişsin! ben renault ve tofaş otomobillerden bahsetmedim! tr de sadece bu araçlar satılmıyor, yazdığım otomobillerin hepsini tr yollarında görebilirsin... yani ben sadece spor arabalardan bahsediyordum bunları nerden çıkardın anlamadım konuyu saptırmamalısın. tabiyki monzada araç kullanmıyoruzbunun hepimiz farkındayız insanlara aptalmış gibi davranmaktan vazgeç sürekli iğneli şeylerde yazma!!!
ilker demekki araçlarını modifiye eden bu kadar otomobil tutkunu ve firma boşuna para harcamış ve senin kadar düşünememiş çok yazık. eğer bizi aydınltamasan ne yapardık bilmiyorum. bu karşı çıktığın şeyleri başka bir otomobil sitesinde yazma yada savunma sana gülerler arkadaşım. eğer standart bir arabaya sahip olmak istiyorsanda ilgini çekmeyen şeylere yorum yazma bence...
Kullanıcı avatarı
twona

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 2. Nesil

MesajDoorman, 12 Eyl 2008, 22:50

Bu yay mevzusu ile ilgili, sadece yayların değiştirilmesi sonucu bazı sorunların cıkabilecegi düsüncesiyle konuyu ortaya atan bendim, suanda gelinen noktada yazılan cümlelerin birazda kızgınlıkla yazıldıgı düsüncesindeyim ve acıkcası bu yuzden soruyu sorduguma pişman oldum.
Ben sadece bu forumun üyesi olarak 2 arkadaşımızdanda daha sakin yazmalarını rica ediyorum. Bu platformda kimsenin fazladan sağladıgı bir kazanç yok aksine her birimiz buraya zaman ayırıyoruz sadece okumak için olsa bile. Ben kimsenin, bir başkasının kötülüğünü isterek hareket ettiğine inanmıyorum. Lütfen sagduyumuzu kaybetmeyelim.
Doğustan Fanatik ama arabasına
Kullanıcı avatarı
Doorman

Model: Sirion 1. Nesil

MesajUmut-Gultekin, 13 Eyl 2008, 10:10

Doorman yazdı:Bu yay mevzusu ile ilgili, sadece yayların değiştirilmesi sonucu bazı sorunların cıkabilecegi düsüncesiyle konuyu ortaya atan bendim, suanda gelinen noktada yazılan cümlelerin birazda kızgınlıkla yazıldıgı düsüncesindeyim ve acıkcası bu yuzden soruyu sorduguma pişman oldum.
Ben sadece bu forumun üyesi olarak 2 arkadaşımızdanda daha sakin yazmalarını rica ediyorum. Bu platformda kimsenin fazladan sağladıgı bir kazanç yok aksine her birimiz buraya zaman ayırıyoruz sadece okumak için olsa bile. Ben kimsenin, bir başkasının kötülüğünü isterek hareket ettiğine inanmıyorum. Lütfen sagduyumuzu kaybetmeyelim.

+1
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Mesajtwona, 13 Eyl 2008, 10:22

sevgili doorman. ben kesinlikle polemik yaratmadım. yukarıda herşeyi gayet açık bir şekilde yazdım eklediğim hiç bir cümle yoktur. ilkerin bu yazıları beni sabır etmeme rağmen sinirlendirdi hemde çok! hayatımda en sevmediğim şey bilmişlik yapan insanlardır. karşısındaki insanı hiç tanımadan onu iğnelemek, akıl satmak, herşeyi ben bilirim tavırları sergilemek hiçde doğru bir davranış değildir. bu sitede herkes birşeyler paylaşmak için var. yapılanlara, emeklere saygı gösterelim lütfen. sitde sivrilmiş bazı arkadaşlarımzın bu tavırları bana sökmez bunu bilmelerini isterim!!! sirion çıktığında ilk alan ve bu arabaya emek harcayan insanlardan biriyim ve a dan z ye herşeyini bilen biriyim. sitde bir çok arkadaşımız ilk arabalarını kullanırken ben 3. sirionumu kullanıyorum totalda 29 aracım ve bir çok konuda daha tecrübeli olduğuma inanıyorum ama kimseyede bilmişlik taslamıyorum. son olarak ilker demişki bilmiş ve kesin tavırlarım varsa bu siteyi terk ederim. o zaman yukarıda eklediğim cümlelerini okusun ve siteyi terk etsin liütfen. çünkü bunlar bilmişlik yapmanın, insanlara akıl satmanın, kesin cümleler kurmanın ta kendisidir!!!
Kullanıcı avatarı
twona

MesajUmut-Gultekin, 13 Eyl 2008, 10:31

twona yazdı:sevgili doorman. ben kesinlikle polemik yaratmadım. yukarıda herşeyi gayet açık bir şekilde yazdım eklediğim hiç bir cümle yoktur. ilkerin bu yazıları beni sabır etmeme rağmen sinirlendirdi hemde çok! hayatımda en sevmediğim şey bilmişlik yapan insanlardır. karşısındaki insanı hiç tanımadan onu iğnelemek, akıl satmak, herşeyi ben bilirim tavırları sergilemek hiçde doğru bir davranış değildir. bu sitede herkes birşeyler paylaşmak için var. yapılanlara, emeklere saygı gösterelim lütfen. sitde sivrilmiş bazı arkadaşlarımzın bu tavırları bana sökmez bunu bilmelerini isterim!!! sirion çıktığında ilk alan ve bu arabaya emek harcayan insanlardan biriyim ve a dan z ye herşeyini bilen biriyim. sitde bir çok arkadaşımız ilk arabalarını kullanırken ben 3. sirionumu kullanıyorum totalda 29 aracım ve bir çok konuda daha tecrübeli olduğuma inanıyorum ama kimseyede bilmişlik taslamıyorum. son olarak ilker demişki bilmiş ve kesin tavırlarım varsa bu siteyi terk ederim. o zaman yukarıda eklediğim cümlelerini okusun ve siteyi terk etsin liütfen. çünkü bunlar bilmişlik yapmanın, insanlara akıl satmanın, kesin cümleler kurmanın ta kendisidir!!!

Twona mesajlaşmaya polemik sayfası altından devam edebilirsiniz demiştim ama olayı daha da fazla büyütmeyin lütfen. Burada hepimiz arkadaşız. Yok eğer toplum içindeki bir kişiden hoşlanmıyorsanız, yapmanız gereken şey o kişi ile konuşmamaktır. Hatta kendisini isterseniz düşman listenize eklersiniz, yazılarını bile görmezsiniz ama burada hepimiz Daihatsu Aşkı için buluşmuş insanlarız ve bir üyemizi siteden kovma hakkı müsade ederseniz sadece bana aittir. Herkes siteyi terk ederim diyebilir çünkü bu kişinin kendi hakkıdır ama hiç kimse bir diğer üyeye siteyi terk et diyemez. Olayı kızıştırmayın lütfen ve eğer birbirinize katlanamayaksanız birbirinizi aşağıdaki adrese tıklayıp düşman listenize ekleyin ve gelecekteki yazılarınızı görmeyin. Her ikiniz de bilginizi paylaşmak istiyorsunuz ve her ikinizin kaybı da herkesi üzecektir o yüzden konu daha fazla büyümesin.

ucp.php?i=zebra&mode=foes
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Mesajtwona, 13 Eyl 2008, 14:43

ben kimseyi kovmadım umut. arkadaşımızın yazdığı şeye karşılık cvp verdim, laf ağızdan çıkar bizde....msj ımı okursan sende göreceksinne demek istediğimi. kendi siteyi terk ederim demiş laf ağızdan çıkar bizde! bende onun yazdıklarıyla ona cvp verdim. konunun en başından beri polemik yaratan iğneli cümleler kuran herşeyi bilmiş tavırlar sergileyen ilkerdir. ilker ne hakla beni aptal yerine koyar sorarım size? türkçe konuşuyormuşta içi rahatmış umut anlamış, ben salakmıyım? herkesin bir sınır noktası vardır benimde sınırım budur. karşınızda çocuk yok! ünv mezunu 32 yaşında otomobil konsundada gayet tecrübeli birisi var. saygı gösterdiğim kadar saygıda görmek isterim. 4 tane otomobil sitesine üyeyim ilk kez böyle bir şey başıma geliyor. daihatsum.com dan beri üyeyim ben bu siteye yani çok eskidendir daihatsu tutkusu taşıyan biriyim ama anladımki siteninde eski tadı kalmamış! sitede şu an 1.5 sporty si olan tek üye benim ve size elimden geldiği kadar bilgi aktarmaya çışıyordum ve paylaşımlarda bulunuyordum ama rahatsız olan kişilerin olması beni gerçekten üzdü. yapılan işlere saygı gösterileceğine muhalefet olmakla pirim yapan zihniyete eyvallah edemem arkadaşlar!!!

umut sanırım admin sensin üyeliğimi iptal edersen sevinirim... burda birşeyler paylaşıcam diye sinirlerimi daha fazla bozamam.(sözüm tüm site üyeleri için değildir bir kaç üye içindir(bu ifade SuperSonic tarafından tartışmanın gereksiz yere daha da fazla sertleşmesini engellemek için değiştirilmiştir)) herkese kazasız sürüşler...
Kullanıcı avatarı
twona

Mesajtwona, 13 Eyl 2008, 14:43

.............................................
Kullanıcı avatarı
twona

MesajUmut-Gultekin, 13 Eyl 2008, 15:05

Twona, yanlış yapıyorsun.

Bir kulübe üye oldun burada 230+ kişiyiz. Sen kalkıp 1 kişi ile tartıştın diye üyeliğini iptal etmekten bahsediyorsun. Bu mantıklı bir hareket mi? Ne yani, geriye kalan 229 kişi ile dostluk etmek istemiyor musun? Sitedeki herkesin yazılarını ya da üslubunu beğenmediği ve muhattap olmak istemediği insanları ekleyebilecekleri birer düşman listeleri mevcut. Geri kalanımızla birlikte olmaya devam etmek, yazmak, okumak, öğrenmek, bir şeylerin parçası olmak, paylaşmak istersen bu listeyi kullanırsın ve bu tartışma biter. Ne seni ne de ilker'i kayırıyorum. Ortam demokratik, her ne kadar hiçbir Daihatsu kullanıcısını kaybetmek istemesek de ortamı ya da yapılanları beğenmeyen gitmekte elbette ki özgürdür. Ama kişiler ve sitenin kendisi birbirinden farklı şeyler. Sen diyelim ki beşiktaşlısın. Sevmediğin bir adam da beşiktaşlı diye gidip "beni beşiktaşlılıktan çıkarın" demek gibi birşey senin bu yaptığın. Yok diyorsan ki ben 1 kişi için topunuzu yakarım; benim dediğim olmazsa ben bu siteden çıkarım, o zaman bana bunu söyle, üyeliğini iptal edeyim. Aksi taktirde üstteki mesajını görmemezlikten geleceğim. Yüzlerce kişinin abone olduğu bu tip platformlarda benzer olaylar hep olur ama biz bu sitede ne kimseyi kayırırız ne de dostlarımızdan kolay vazgeçeriz.

Yanıtını bekliyorum.
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

MesajYağmurAdam, 16 Eyl 2008, 14:04

Böyle tartışmalar yaşamasak ne güzel olur. Herkes farkında böyle olacağını ama yine de yaşanıyor forumlarda. Düşman listesi işi hakikaten güzel bir uygulama. Bunu kullanıp forumda bilgi paylaşına devam etmek herkes için daha faydalı olacaktır kanaatindeyim.
YağmurAdam

Model: YRV Turbo

MesajFaTiH, 16 Eyl 2008, 15:39

Amacı dışına çıkmış olan bu muhabbetin bitmesinden son derece mutlu olduğumu belirtmek isterim..Hem ilker abime hem de Tuna abime saygım sonsuz şahsım adına..İkisi de benim için kıymetli insanlar forumumuzda..Dilerim her ikisi için de forumla aralarında bir soğukluk peydah olmamıştır..Mutlu günler...
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Model: Sirion 1. Nesil

Re: Daihatsu Akyıldız: Periyodik Bakım

Mesajdaihatsum, 24 Eyl 2010, 13:19

Sayin site yoneticisi veya sahibi sizin objektif olmaniz gerekiyor neden bir ticarethane hakkinda olumsuz yorumlar yapiyorsunuz yonlendirmeyin insanlari sizin probleminiz varsa telefon acarsiniz paylasirsiniz sikayetinizi,birakin herkez edep cercevesinde yorumunu yazsin.ben firmanin yerinde olsam sizi mahkemeye verirdim.yorumumuda silmezseniz sevinirim.
daihatsum

Re: Daihatsu Akyıldız: Periyodik Bakım

MesajUmut-Gultekin, 24 Eyl 2010, 13:55

daihatsum yazdı:Sayin site yoneticisi veya sahibi sizin objektif olmaniz gerekiyor neden bir ticarethane hakkinda olumsuz yorumlar yapiyorsunuz yonlendirmeyin insanlari sizin probleminiz varsa telefon acarsiniz paylasirsiniz sikayetinizi,birakin herkez edep cercevesinde yorumunu yazsin.ben firmanin yerinde olsam sizi mahkemeye verirdim.yorumumuda silmezseniz sevinirim.

1. Gayet objektif bir insanımdır. Burada yapılmaya çalışılan da zaten puanlama sistemi ve açıklamalarla, geçmiş tecrübelerin üyeler tarafından paylaşılmasına olanak tanımaktır. Objektivite zaten, tek başıma benim değil, herkesin yorumlarının burada toplanmasından gelmektedir.
  2. Herhangi bir ticarethaneyi özel olarak olumsuz niteleyen bir yaklaşımım olmadığı gibi, aksine bugüne kadar yazılmış yorumların neredeyse hepsinin pozitif ve müşterilerin Daihatsu servislerinden son derece memnun olduğu araştırma sonucu olarak ortaya çıkmıştır. Servislerin aldıkları puanların yüksekliğine bakarsanız bu çalışmanın ne kadar yerinde bir çalışma olduğunu daha kolay kavrayabilirsiniz.
  3. Kimseyi yönlendirdiğim yok. Herkesin yeteri kadar aklı var. Ayrıca söz uçar, yazı kalır. Burada paylaşılan olumlu ya da olumsuz deneyimler o servisleri daha sonra kullanacak müştere yol göstermesi maiyetinde önem taşımaktadır. Amaç yönlendirme değil, hem bilgi edinme hakkına hizmet etme, hem de servis seçimi konusunda Daihatsu müşterilerine yardımcı olmaktır.
  4. Ne probleminden veya şikayetinden bahsettiğinizi anlamış değilim. Aksine Akyıldız 10 üzerinden 8.4 puan almış bir servistir. Takdir edersiniz ki oldukça yüksek bir puan. Geçmişte sitenin kopyasını yapıp da içeriğimizi çalma faaliyetlerini kastediyorsanız, kimseye telefon falan açıp sorun halletmeme gerek yok. Benim kimseyle bir sorunum olmadığı gibi, geçmişte bu siteyi ilgilendiren böylesi bir ayıplarından dolayı kendi sitemde iki satır yazı yazarken de kimseden izin alacak değilim. Hatasını telafi etmek isteyen buraya gelir, herkese açık biçimde özür diler içeriğini çaldığı, yazılarını kopyaladığı insanlardan. Hatasının arkasında durup özür dileyebilmek de bir erdemdir.
  5. Firmanın yerinde olsanız beni mahkemeye verirmişsiniz, öyle yazmışsınız. Hemen verin, hiç vakit kaybetmeyin. Tüm Daihatsu Camiası, hep beraber düşeceğiniz hale bakıp bakıp güleriz.
  6. Bugüne kadar kimsenin mesajını silmedim (küfür, hakaret vs içermedikçe), sizinkini ise silmeye hiç niyetim yok. Aksine, kalması faydalıdır.
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Sonraki

Dön Forum Kullanımı ve Sitemiz ile İlgili

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir