Profiline Fotoğrafını Koy Kampanyası

Forum Kullanımı ve Sitemiz ile İlgili Faydalı Bilgiler (Resim Yükleme, İmza, BBCode, Mesaj Gönderme, Siteye Giriş ve Kayıt Sorunları vs.)

Profiline Fotoğrafını Koy Kampanyası

Mesajgönderen SinanATASOY tarih 25 Kas 2008, 19:47

Topiği tam olarak nereye açacağımı bilemedim ama nasıl olsa doğru yere taşıyacak özverili çalışan bir site sahibi ve yardımcıları var :mrgreen:

Diyorum ki profillerine avatar eklemeyen yada arabasının resmini koyan arkadaşlar kendi resimlerini koysalar, saklanmasalar ekranın arkasına, görsek tanısak aşina olsak, yolda karşılaştığımızda bi ihtimal tanısak selamlaşsak, toplantılarda herkes birbirine fransız olmasa, kim neye benziyor diye önden fikrimiz olsa.. Ne şık olurdu değilmi?

Kendi sitemden örnek vermek gerekirse, orda hemen herkes kendi resmini koymuş durumda, yazın haftalık olarak toplandığımızda yeni katılan biri yanıma gelip "Sinan Atasoy değilmi?" diye sorabiliyor.. Bu hem benim hoşuma gidiyor hemde yeni gelen çok yabancı hissetmiyor..

Profiline fotoğrafını koy kampanyası resmen başlamıştır... (Umutun affına sığınarakdan :) )
Benim için zor yoktur, imkansız ise zaman alır...
Kullanıcı avatarı
SinanATASOY

Marka: Daihatsu
Model: Cuore

Re: Profiline Fotoğrafını Koy Kampanyası

Mesajgönderen ozgur tarih 26 Kas 2008, 11:44

Sinan başlığı açtığın için teşekkür ederim. Bende ne zaman siteye girsem bir foto ekliyim diyorum ama her seferinde hata ile karşılaşıyorum. Henüz başaramadım ama çalışmalarım devam ediyor. :)
Kullanıcı avatarı
ozgur

Model: Copen

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 26 Kas 2008, 11:47

ozgur yazdı:Sinan başlığı açtığın için teşekkür ederim. Bende ne zaman siteye girsem bir foto ekliyim diyorum ama her seferinde hata ile karşılaşıyorum. Henüz başaramadım ama çalışmalarım devam ediyor. :)

Nasıl bir hata alıyorsun?
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Model: YRV Turbo

Mesajgönderen ozgur tarih 28 Kas 2008, 11:41

resim eklemek için resim boyutunu küçült diyor. küçültüyorum küçültüyorum yine aynı şeyi söylüyor. :) resim minnacık kaldı vallahi :)
Kullanıcı avatarı
ozgur

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 28 Kas 2008, 11:49

ozgur yazdı:resim eklemek için resim boyutunu küçült diyor. küçültüyorum küçültüyorum yine aynı şeyi söylüyor. :) resim minnacık kaldı vallahi :)

Ekleyeceğin resim sağ tarafta isminin üstünde yer alacağı için bir boy sınırlaması var (sayfa düzenini bozmaması için). Büyüklüğü en fazla 133x133 pixel olabiliyor :)
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Model: YRV Turbo

Mesajgönderen SonCuoreci tarih 28 Kas 2008, 12:03

ozgur yazdı:resim eklemek için resim boyutunu küçült diyor. küçültüyorum küçültüyorum yine aynı şeyi söylüyor. :) resim minnacık kaldı vallahi :)

Fotoğrafı "Microsoft Office Picture Manager" ile aç;

"Edit Pictures"a gir (Türkçesi'nin Resmi Düzenle olması gerekiyor, benim Windows İngilizce olduğu için komutları bu şekilde söylüyorum yanlış anlaşılmasın :) )

Orada "Resize" butonu var sağda kontrol panelinin en altında; ordan "Custom width x height kısmının ikisini de 133'e getir.
Fotoyu farklı kaydet, oradan da "Daihatsu Aşkına"ya ekle :wink:
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Mesajgönderen ozgur tarih 28 Kas 2008, 14:30

yardımlarınız için teşekkür ederim :)
Kullanıcı avatarı
ozgur

Mesajgönderen SinanATASOY tarih 28 Kas 2008, 15:32

Süper.. sorunu çözdüğümüze göre katılım bekliyoruz...
Benim için zor yoktur, imkansız ise zaman alır...
Kullanıcı avatarı
SinanATASOY

Dön Forum Kullanımı ve Sitemiz ile İlgili

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir