Resim-Foto Yükleme: Imageshack kullanmayalım

Forum Kullanımı ve Sitemiz ile İlgili Faydalı Bilgiler (Resim Yükleme, İmza, BBCode, Mesaj Gönderme, Siteye Giriş ve Kayıt Sorunları vs.)

Resim-Foto Yükleme: Imageshack kullanmayalım

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 28 May 2008, 09:22

Merhaba arkadaşlar,

Sitemize resim ve her türlü dosyanın yüklenebilmesi mümkün. Üstelik de çok kolay. Mesaj yazdığınız pencerenin altında yer alan "Eklenti Yüklemesi" tab'ının içinden resimlerinizi ve eklemek istediğiniz dosyaları kolaylıkla ekleyebilirsiniz.

Imageshack gibi sitelerle uğraşmanıza gerek yok.

Ayrıca benim Imageshack kullanımından memnun olmadığım başka bir nokta daha var. Imageshack oraya resim yükleyenlere yüklenen resmin silinmeyeceğine dair hiçbir garanti vermiyor. Hatta peşinen söylüyor: Resminiz X gün görüntülenmezse sileceğim diye. Dolayısıyla imageshack kullanılarak siteye gönderilmiş resimler bugün görüntülenebilse bile, bundan 3-4 ay sonra Imageshack'den silindiği için sitemizde de gözükmemeye başlıyor ve sonuç olarak elimizde şu tip mesajlar kalıyor.

"x resimde görebilirsiniz" ama resim yok. ya da "y resim ne kadar güzelmiş, ben de öyle yaptırayım tamponu" ama resim yok...

Bu yüzden lütfen sitemize resim ve eklenti yüklerken sitemizin kendi altyapısını kullanalım. Böylece girdiğimiz bilgilerin, yarattığımız değerli içeriğin kontrolsüz olarak silinmesini engellemiş oluruz.

Hassasiyetiniz için teşekkür ederim.

Umut
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Marka: Daihatsu
Model: YRV Turbo

Re: Resim-Foto Yükleme: Imageshack kullanmayalım

Mesajgönderen argyle tarih 17 Oca 2012, 14:41

Umut,
affına sığınarak başlığı biraz değiştirdim, çok soruluyor bu aralar resim yükleme konusu.
Billy goat butt in a pepper patch
Resim
Kullanıcı avatarı
argyle

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 1. Nesil

Re: Resim-Foto Yükleme: Imageshack kullanmayalım

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 18 Oca 2012, 17:44

Eline sağlık.
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin