sabaha kadar uyumadım valla

Daihatsu'nun tutumlu ve yüksek performanslı şehir içi aracıdır. Daihatsu Sirion, çeşitli ülkelerde Daihatsu Storia ve Toyota Duet adları altında da satılmıştır.

sabaha kadar uyumadım valla

Mesajgönderen sedaoncu tarih 11 Ağu 2011, 06:23

slmm oncelıkle bu sıtenın basından sonuna kadar okudum yanı yıl yıl kac gunum aldı neredeyse
ben sırıyon almak uzereyım yanlız bana yardımcı olursanız sevınırım ısın ıcınden cıkamıyorum cunkı
benım bır araba almam gerekıyor otomatık vıtes ve buldumda:
model :2003
otomatık vıtes
60 bınde bıle degıl yanı
ıcınıgorsenız hıc oturulmamıs gıbı
lacıvert rengı
ama zaten bır oretmen kullanıyormus evden ıse ısten eve
fıyatını ıse 15500 anlastık ama karar veremıyoruz
sahıbıne fıyat le ılgılı konustugumuzda cok temız oldugundan bu fıyat bız dedıkkı 2003 bıraz yuksek 16000 den kapıyı acmıstıda:) oda dedıkı sımdı bır araba alacaksınız model 2 3s ene yuksek mısal dıyor km sı 10000 de veya 9000 vs.. cızıgı var kırıgı var bıseyı var alıcan dusuk fıyata gıdıcen 2000 tl masraf yapcan bu arabanın ne cızıgı ne bayası var dıyor al bın gıt onlarda mını copper alcaklarmıs yada her bunu satmak ısteyen mını copper almaya nıyetlenıyo nedense bızdemı bunu alınca alcaz ne aslında mını copperden sonra buna donmelerı lazım ya neyse :lol: :?: yanı arabaya ıcımız ısındı derken bısıy duydum daha yenı daıhatsu 2013 ocak meselesı bunu herkez bılıyordur benden baska :) pekı ben bu otomatıktertemız arabayı alsam 15500 e 2 sene sonra satmaya calıssam bu 2013 davası yuzunden cokmu zarar ederım acaba yazık da etmek ısstemıyorum cunku cok uzun yıllardır bırıktırdıgım bı param yanı daha ılerde 2 sene sonra sıfır araba almayı planlıyoruz ozamn sırıonu sattarsam ne kadara satabılırım bunu en cok sızler bılebılırsınız takıp ettınız ıcın.

ve 2.sormak ıstedıgımde bız arabaya kaporta aksamı yapmıs olsak bunun kaporta aksesuarlarını nereden bulabılırız meselaaa hıhmmm arka fren lambalarının etrafınıkrom ıstıyosam veya camların kenarlarına krom cıta ıstersem bunu nasıl halledebılırım nereden bunların aksesuarlarını bulabılırım.

3.su ıse bu arabaların ıclerı pek sık degıl bunu hal yoluna koymus olsam derı&kumas tavan koltuk yanlar torpıto falan ne kadara maal olur sızce

yanı uzun yazım gozlerı yordumısem affola fakat bana en yakın zamndakardımcı olursanız sevınırım yoksa bsakası alacak arabayı
sedaoncu

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 1. Nesil

Re: sabaha kadar uyumadım valla

Mesajgönderen emanet tarih 11 Ağu 2011, 12:31

bu kadar soru varken aklınızda saglıklı karar veremez gibi görünüyor..yedek parçaları pahalı,ustası az ve 2. eli düşük bi araba denilebilir bence..2013ten sonrası da büyük handikap zannımca
emanet

Mesajgönderen feylesof tarih 11 Ağu 2011, 19:46

2013 benim için çok erken 4 senedir bende ama daha uzun yıllar bende kalacak galiba artık 2. yi alsamda bunu satmayı düşünmüyorum.

Bulduğun araba temizse 15.000 de verilir 16.000 de sonuçta sıfır alanların ettği zararı hesaplarsanız çok daha fazla. Ayrıca sirion düşük yakıt tüketimi düşük vergisi bakım maliyetleri ve arıza çıkartmamasıyla ikinci eli zayıf handikapını rahatlıkla kapatıyor. Benimkini şu anda 4 sene önceki aldığım fiyattan rahatlıkla satabilirim mesela. sirion hiç bir konuda zarar ettirmedi bu günekadar.
feylesof

Mesajgönderen camoka tarih 12 Ağu 2011, 11:51

size bir faydası dokunur mu bilmem ama,
ben sirion'umu 3 sene kullandım, bu 3 sene zarfında hiçbir zaman parça ve servis problemi yaşamadım (Bursa ve Ankara). ve sirion'u 1 günde sattım, zarar da etmedim. şu anda i-shift jazz kullanıyorum, sirion'dan aldığım keyfi hiçbir zaman vermedi namussuz.
son olarak 15.500'e aldığınız arabaya sadece 2 yıl kullanmak için 1.000 TL masraf yapmak bana çok akıllıca gelmiyor, tabi zevk meselesi. ama emin olun, sirion'un atikliğini ve manevra kabiliyetini gördükten sonra ailenizde nüfus artışı yaşamazsanız sirion'u 2 yıl sonunda satmazsınız. ha sen niye sattın diye sorarsanız, sirion'um manuel vitesti, otomatiğini de bulamadığımdan jazz aldım.
saygılarımla.
SiriOne
Kullanıcı avatarı
camoka

Mesajgönderen sedaoncu tarih 13 Ağu 2011, 03:38

evet kısı ıle anlastık artık ne olursa olsun dedık salı arabayı alıyorz kısmetse eger.
evetttt sımdı azcık guzellestırme zamanını dusunmek
bu arabaların modıfıye parcaları modıfıye derken kromaksamlarını falan oele arabayı cıkıntılar polısetler degıl yanı bı cam fılmı bı beyaz tavan lastık jantları oldu bu ıs amaaa bısıy var onu arıyoruz aslında ama nerden bulabılecegımızı bılmıyoruz bu arka fıren lambalarının cevresıne krom cıta ıstıyoruz yanı far kısmını cevrelesın kapak gıbı bısıy bır onu bırde krom cam cıtası ıstıyoruz bu ıkı ıstedıgım seyı nereden bulabılırımm

bunları bıldıgınıze sevındım cok ısıme yaradı fıkırlerınızzzthanksss :mrgreen:
sedaoncu

Mesajgönderen sedaoncu tarih 22 Ağu 2011, 01:09

adamla konustuk anlastık tam gıdıyoduk kı bılet almaya kutahya yolcusu olarak karısı baskasına soz vermıs nedımm sınır oldum
sedaoncu

Dön Sirion (1. nesil)

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir