ben sırıyon almak uzereyım yanlız bana yardımcı olursanız sevınırım ısın ıcınden cıkamıyorum cunkı
benım bır araba almam gerekıyor otomatık vıtes ve buldumda:
model :2003
otomatık vıtes
60 bınde bıle degıl yanı
ıcınıgorsenız hıc oturulmamıs gıbı
lacıvert rengı
ama zaten bır oretmen kullanıyormus evden ıse ısten eve
fıyatını ıse 15500 anlastık ama karar veremıyoruz
sahıbıne fıyat le ılgılı konustugumuzda cok temız oldugundan bu fıyat bız dedıkkı 2003 bıraz yuksek 16000 den kapıyı acmıstıda:) oda dedıkı sımdı bır araba alacaksınız model 2 3s ene yuksek mısal dıyor km sı 10000 de veya 9000 vs.. cızıgı var kırıgı var bıseyı var alıcan dusuk fıyata gıdıcen 2000 tl masraf yapcan bu arabanın ne cızıgı ne bayası var dıyor al bın gıt onlarda mını copper alcaklarmıs yada her bunu satmak ısteyen mını copper almaya nıyetlenıyo nedense bızdemı bunu alınca alcaz ne aslında mını copperden sonra buna donmelerı lazım ya neyse
ve 2.sormak ıstedıgımde bız arabaya kaporta aksamı yapmıs olsak bunun kaporta aksesuarlarını nereden bulabılırız meselaaa hıhmmm arka fren lambalarının etrafınıkrom ıstıyosam veya camların kenarlarına krom cıta ıstersem bunu nasıl halledebılırım nereden bunların aksesuarlarını bulabılırım.
3.su ıse bu arabaların ıclerı pek sık degıl bunu hal yoluna koymus olsam derı&kumas tavan koltuk yanlar torpıto falan ne kadara maal olur sızce
yanı uzun yazım gozlerı yordumısem affola fakat bana en yakın zamndakardımcı olursanız sevınırım yoksa bsakası alacak arabayı