SAĞ KAPI MERKEZİ KİLİT OTOMATİĞİ

Daihatsu'nun, şehir içi kullanım için tasarlanmış, ekonomi profesörü, bücür aracıdır. Daihatsu Cuore, çeşitli ülkelerde Mira, Domino ve Charade adları altında da satılmaktadır.

SAĞ KAPI MERKEZİ KİLİT OTOMATİĞİ

Mesajgönderen alper tarih 25 Nis 2010, 22:45

SELAM..
dostlar 2004 model Coure hıgh grade aracımın sağ merkezi kilit çalışmıyor.. Buna nasıl bir çözüm bulabilirim.. Tamircide kapının iç korumasını açtık ve yapılacak gibi bir parça değil yaylı değişik bir merkezi kilit sistemi var.. Diğer üç kapı çalışıyor sadece sağ ön kapı kiliti açılmıyor elektrik gelmesine rağmen.. Bu parçayı nasıl temi edebilirim bilginiz varsa bana yardımcı olur musunuz?
alper

Marka: Daihatsu
Model: Cuore

Re: SAĞ KAPI MERKEZİ KİLİT OTOMATİĞİ

Mesajgönderen uydumarket tarih 26 Nis 2010, 00:14

alper yazdı:SELAM..
dostlar 2004 model Coure hıgh grade aracımın sağ merkezi kilit çalışmıyor.. Buna nasıl bir çözüm bulabilirim.. Tamircide kapının iç korumasını açtık ve yapılacak gibi bir parça değil yaylı değişik bir merkezi kilit sistemi var.. Diğer üç kapı çalışıyor sadece sağ ön kapı kiliti açılmıyor elektrik gelmesine rağmen.. Bu parçayı nasıl temi edebilirim bilginiz varsa bana yardımcı olur musunuz?

servise sordunuzmu çok mu pahalı ?.
eğer fiyatı yüksekse tofaşlar ve diğer sonradan takılan araçlar için satılan merkezi kilit motoru alıp bir elektrikçiye taktırın derim. fiyatı 10 tl dir 10 tl de elektrikçi alsa 20 tl ye iş biter...12 volt elektrik geliyorsa zaten herkes takar.....
uydumarket

Mesajgönderen alper tarih 26 Nis 2010, 20:42

haklısınız ama ben ürünün eşdeğerini bulamadım tofaş ta olmuyormuş sordum.. teşekkür ederim...piyasa değeri 150 lira dediler...
alper

Mesajgönderen uydumarket tarih 26 Nis 2010, 23:21

alper yazdı:haklısınız ama ben ürünün eşdeğerini bulamadım tofaş ta olmuyormuş sordum.. teşekkür ederim...piyasa değeri 150 lira dediler...

mutlaka tofaş tipini uydururlar. çünkü bizim araçlarda hiç merkezi kilit yokken taktıkları bunlar. hatta benim araçta yedeğini bile taşıyorum. telli bir mekanizma sonuçta .çok sorun olursa şöför arkasındakini alıp sağ ön tarafa takabilirsiniz bence
uydumarket

Mesajgönderen alper tarih 28 Nis 2010, 09:16

haklı olabilirsin... ancak ben bir ustaya götürmüştüm, bunun telli bir sistem olduğunu orjinalının takılması gerektiğini söyledi.. servis değildi götürdüğüm usta.. servise de parçayı sormuştum bana 15 tl olduğunu söylediler.. elbette şok geçirdim... uygun bir parça arıyorum...
alper

Dön Cuore

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir