İnternette araştırma yaparken rastladığım bir yazı sonrasında sararan farların nasıl temizleneceği öğrendim ve uyguladım sonuç mükemmel arkadaşlar. Eğer farınızın dış kısmında bir sararma solma varsa kesinlikle far cilası veya pastası olarak geçen ürünlerden kullanmanızı öneririm. Benim farlarımda çok çizik olmadığı için zımpara kullanmadım sadece cilası bile mükemmel diyebilirim. Sanki yeni far takmış gibi oluyor aracınız.
Geçenlerde arabamı yıkatırken aynı yerde bir de subaru impreza vardı. Arabası maaşallah çok bakımlıydı ama tek sorunu farının teki sapsarı kesilmiş diğeri beyaz

far temizleme cilası da arabamın bagajındaydı. Ona bir güzellik yapayım dedim ve farını öyle bir temizledim ki parlak olan far, sarı olup da düzelenden daha mat kaldı. Çocuk sevincinden üzerime atlayacaktı. Neyse öbürünü de parlattık

duanın haddi hesabı yok inanın. Yanlız dikkat etmeniz gereken konu eğer farlarınızda çok çizik varsa kesinlikle çok ince zımpara kullanmalı ve kullanılacak zımparanın su ile birlikte uygulanması şartmış.
Kullanılcak zımpara kesinlikle 1500-2000-2500-3000 gibi uygulanmalı bunu unutmayın. Mümkün olan en büyük rakamlı olan zımparalar en ince olanları. Yine solan arka stoplarada uygulanabiliyormuş. Ben denemedim. Eğer farınızda çok çizik yoksa zımpara kullanmadan sadece far cilasını kullanın ben öyle yaptım ve pırıl pırıl oldu. Şimdi aşağıdaki link'ten de inceleyebilirsiniz. Normalde dışarıda bir far için 35-50 lira fiyat istenirken bu cilaları 25-30 liraya alıp dilediğiniz kadar kullanın derim.Hepinize kolay gelsin.
http://www.modpark.com/forum/kendi-modi ... leme-1832/