Maltepe Özay Otomotiv'den Daihatsu Aşkına üyelerine özel kampanya!
%10 yedek parça indirimi ve %10 işçilik indirimi birlikte. Telefon: 0 (216) 417 25 24

SATIN ALINACAK SİRİON ARIYORUM YARDIM

Daihatsu'nun tutumlu ve yüksek performanslı şehir içi aracıdır. Daihatsu Sirion, çeşitli ülkelerde Daihatsu Storia ve Toyota Duet adları altında da satılmıştır.

Re: SATIN ALINACAK SİRİON ARIYORUM YARDIM

MesajUmut-Gultekin, 02 Mar 2010, 13:39

HBT34 yazdı:
Umut-Gultekin yazdı:Ben arabayı satalı 3-4 ay oluyor. Geçen gün gördüm, şu an yine satılık.

slm umut bey ben size veya başkasına özel mesaj gönderemiyorum. Kayıt olalı 2 hafta filan da oldu acaba belli bir süre geçince mi oluyor.

Genellikle özellikle isteyince oluyor :) Aktive ettim. Artık mesaj gönderebilirsiniz.
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Marka: Diğer Markalardan Herhangi Birisi
Model: Diğer

MesajHBT34, 02 Mar 2010, 14:09

Umut-Gultekin yazdı:
HBT34 yazdı:
Umut-Gultekin yazdı:Ben arabayı satalı 3-4 ay oluyor. Geçen gün gördüm, şu an yine satılık.

slm umut bey ben size veya başkasına özel mesaj gönderemiyorum. Kayıt olalı 2 hafta filan da oldu acaba belli bir süre geçince mi oluyor.

Genellikle özellikle isteyince oluyor :) Aktive ettim. Artık mesaj gönderebilirsiniz.

teşekkürler
2005 Sirion Otomatik Touring
Kullanıcı avatarı
HBT34

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 1. Nesil

Mesajbfd, 03 Mar 2010, 02:05

HBT34 yazdı:slm, Bu gün arabayı hanım ilk defa kullandı yolda kalmış telefonla anlattığı kadarı ile akü bitmiş ama tuaf olan alarm takılı kalmış devamlı ötüyormuş devre dışı bırakmak için kumanda düğmeleri işe yaramıyormuş bir tek frene basınca susuyormuş açıkcası ilk defa başıma geldi genelde akü bitince bu alarm devre dışı kalmıyormu hadi kalmadı niye kendi kumandasında sessize geçmiyor ilginç neyse kutup başlarını söktürüp bıraktırdım akşam eve gidince bakacam. Sanırım üzerindeki orjinal aküsü 5 yıl için bitmesi normal de ilk kullanımda olması ise komik:) Mecburen değiştireceğiz üzerindeki 12 volt 45 amper sizce amperi yüksek bir akümü yoksa üzerinden çıkan mı ne dersiniz hangisini alayım. Bir de bu alarm akü değişince problem yaratıyor mu ? Kodlamak veya tekrar şifre filan girmek.

/// akü olarak yuasa orjinal değerlerinde tavsiye ederim.. /// alarm için bir şey diyemiyeceğim fakat akü değiştiğinde sunroof un kodlanması gerekiyor bende öyle olmuştu..
sirionSporty103
Kullanıcı avatarı
bfd

MesajHBT34, 03 Mar 2010, 11:19

bfd yazdı:
HBT34 yazdı:slm, Bu gün arabayı hanım ilk defa kullandı yolda kalmış telefonla anlattığı kadarı ile akü bitmiş ama tuaf olan alarm takılı kalmış devamlı ötüyormuş devre dışı bırakmak için kumanda düğmeleri işe yaramıyormuş bir tek frene basınca susuyormuş açıkcası ilk defa başıma geldi genelde akü bitince bu alarm devre dışı kalmıyormu hadi kalmadı niye kendi kumandasında sessize geçmiyor ilginç neyse kutup başlarını söktürüp bıraktırdım akşam eve gidince bakacam. Sanırım üzerindeki orjinal aküsü 5 yıl için bitmesi normal de ilk kullanımda olması ise komik:) Mecburen değiştireceğiz üzerindeki 12 volt 45 amper sizce amperi yüksek bir akümü yoksa üzerinden çıkan mı ne dersiniz hangisini alayım. Bir de bu alarm akü değişince problem yaratıyor mu ? Kodlamak veya tekrar şifre filan girmek.

/// akü olarak yuasa orjinal değerlerinde tavsiye ederim.. /// alarm için bir şey diyemiyeceğim fakat akü değiştiğinde sunroof un kodlanması gerekiyor bende öyle olmuştu..

Teşekkürler,
Sanruf un kodlanması mı açıkcası ilk defa duydum alarmdan kapatma özelliğinin mi kodlanması gerekiyor?
2005 Sirion Otomatik Touring
Kullanıcı avatarı
HBT34

Mesajoguzkirer, 19 Mar 2010, 13:52

Ben satiyorum Sİrion'umu. Dusunenler beni arayabilir. 2004 MTAC.
5058759583 aksam 5:30'dan sonra...
Kullanıcı avatarı
oguzkirer

Mesajbfd, 21 Mar 2010, 04:39

HBT34 yazdı:
bfd yazdı:

Teşekkürler,
Sanruf un kodlanması mı açıkcası ilk defa duydum alarmdan kapatma özelliğinin mi kodlanması gerekiyor?

arabamda alarm yok, akü değişiminde sunroof un 1-2 ileri, geri ve clear tuşlarının setup ayarları akü değişiminde(aracın ceryansız bekleme süresi ile alakalı sanırım) değişti.. yani 1 tuşu sadece arkayı kaldırırken tam açmaya başladı.. ayarlarda, bir tuşa belli sayıda ve belli uzunlukta bip sesi duyana kadardı sanırım basarak yapılıyordu Bursa Gözdelerdeki İsmail bey ayarlamıştı, yuasada ısrar edince yarım saat akünün gelmesini beklemiştik..
sirionSporty103
Kullanıcı avatarı
bfd

MesajUmut-Gultekin, 21 Mar 2010, 11:41

1 ve 2 programlanabilir düğmeler şöyle programlanıyor: Ok tuşları ile sunroof'u istediğiniz konuma getirdikten sonra 1 veye 2 ye basılı tutuyoruz. Böylece o konumu o düğmeye programlamış oluyoruz. Ben farklı kombinasyonlar denedim ama 1 sadece arkayı kaldırma, 2 tam açıktan daha pratik birşey bulamadım :)
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Marka: Diğer Markalardan Herhangi Birisi
Model: Diğer

Mesajfeylesof, 21 Mar 2010, 14:51

Bazen çok yağmur yağdığında sunroofun kumanda düğmelerinin iç tarafının olduğu yere su doluyor(izalasyon yapmadan önce) ilk başlarda elektirikli ve elektronik devreler olduğu için bozulmasından korkmuştum, ve bozulmamasına şaşırdım, sunroof firması su alacağını bildiği için galiba suya dayanıklı yapmış cihazı :D yani bir şasi yapsa beyinekadar birçok zarar verebilir.
feylesof

Önceki

Dön Sirion (1. nesil)

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir