selamlar herkese

Sohbet ve tanışma forumu.

selamlar herkese

Mesajgönderen abdilhan tarih 18 Oca 2011, 09:35

arkadaslar merhaba,
daihatsum yok(henuz) ama kismet,
su an edirnedeyim ama ikametim istanbul,
turist rehberligi yapiyorum ingiliz dilinden.
2006 opel combo 1.3 dizelim var ama daihatsu ilgim arabami satmaya itiyor beni.
tabi su son gelen haber herkes gibi benimde moralimi bozdu,ak nasip diyorm.

1.nesil sirion yada yrv en hosuma giden modeller,isim geregi bazen buyuk bagaja ihtiyac duymam daihatsu almakta beni yavaslatan bir diger etken,malum hemen hepsi kucuk arabalar.

ama nasip,bakalim zaman ne gosterir,
bu arada bu siteyi yapan ve devamini saglayan,degerli tecrube ve bilgilerini paylasan herkese tesekkurler

abdilhan
abdilhan

Marka: Diğer Markalardan Herhangi Birisi
Model: Diğer

Re: selamlar herkese

Mesajgönderen teriossx tarih 18 Oca 2011, 10:34

Hoşgeldiniz,inşaalah kısa sürede bir daihatsu sahibi olursunuz.Belkide artık daihatsu sahipleri daha özel insanlar olacaktır....
Kullanıcı avatarı
teriossx

Marka: Daihatsu
Model: Terios 1. Nesil

Mesajgönderen YağmurAdam tarih 18 Oca 2011, 11:26

Kolay kolay servis ihtiyacı olmayan araçlara sahip olduğumuz için(Periyodik kontroller hariç tabi) sanırım yeni araç olmaması bizi etkilemeyecek.

Zaten benim aracımın sıfırı uzun zamandır yok.
YağmurAdam

Model: YRV Turbo

Mesajgönderen abdilhan tarih 18 Oca 2011, 16:39

hosbulduk arkadaslar sagolun,

piyasadan cekilmenin muhakkak avantaj ve dezavantajlari olacaktir.
umarim servislerde daihatsuyu birakmaya baslamaz bikac yil icinde.
abdilhan

Mesajgönderen ozgursula tarih 18 Oca 2011, 16:55

Bagaj hacmi konusunda; geçenlerde bizim komşunun fiat fiorino'su var onunla karşılaştırdığımızda inan sirion'unki daha büyük diyebilirim. :D Arka koltukları tümü, ikili veya tekli yatma yeteneğine sahip olduğundan ben uzun yolda fazla valiz taşıma durumlarında pek bir problem yaşamadım. Daihatsunun servis ve yedek parça sıkıntısı olacağını ilerleyen zamanlarda da tahmin etmiyorum. Zaten şu anda bile servis haricinde parça temin edildiği düşünülürse hiç sorun yok benim açımdan. Biz 1974 model oldsmobille cutlass salon için bile sıfır parça temin etmişken, Daihatsu'da böyle bir sıkıntı yaşamayız zaten. Firma yeni araç satışını durduruyor servis ve parça devam ediyor.
ozgursula

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen abdilhan tarih 18 Oca 2011, 18:58

ozgursula yazdı:Bagaj hacmi konusunda; geçenlerde bizim komşunun fiat fiorino'su var onunla karşılaştırdığımızda inan sirion'unki daha büyük diyebilirim. :D Arka koltukları tümü, ikili veya tekli yatma yeteneğine sahip olduğundan ben uzun yolda fazla valiz taşıma durumlarında pek bir problem yaşamadım. Daihatsunun servis ve yedek parça sıkıntısı olacağını ilerleyen zamanlarda da tahmin etmiyorum.

araclarin ikisinide(sirion ve yrv) combo ve fiorino ile karsilastirdim,combo cok buyuk bi bagaja sahip gercekten,kardesimde de fiorino var,yrv nin boyu fio dan 13 cm kisa,ama yrv nin bagaji siriondan daha kucuk arac bilgilerinde yazdigina gore,koltuklar tam arkaya alindiginda 168 lt bagaj kaliyor yrv de,onde oldugunda da diz mesafesi yetersiz sanirim,,,

umarim servis ve parca problemi yasanmaz hic bir zaman dediginiz gibi..
abdilhan

Dön Sohbet & Tanışma

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir