sıcak haber

Daihatsu'dan Güncel Haberler (Bu bölüm Daihatsu ile ilgili haberler içindir. Modeller ile ilgili haberler için, ilgili modelin kendi sayfasının kullanılması rica olunur)

Re: sıcak haber

Mesajgönderen Sirion gti tarih 19 Oca 2008, 18:23

Gerçekten ben genelde aykırı kalırdım ama epeybi katıldın bana bugün ee sirion seven adam akıllı adamdır fikride benzeyebilir.Şu buluşma olayını çok merak ediyorum ben daha önce denedim millet atıp tutuyo sonra gelmiyo bakalım toplanabilirsek güzel bir anı olur.ben 2 sirionla katılmaya hazırım (birini arkadaşıma yeni aldırdım)

Doorman yazdı:
Sirion gti yazdı:benim japonja su gibi ben yazarım isterseniz arayada iki samuray falan yazarım tırsar bu japonlar ..Getirmesinler kendi keyifleri bilir milletde japon almaz fransız tenekesi alır.

sonuç aynen dediğin gibi oluyor.
Yav bugün ne kadarda aynı fikirde olduk biz? :mrgreen:
Yolların ustasıyız daihatsunun hastasıyız..
Kullanıcı avatarı
Sirion gti

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen Doorman tarih 19 Oca 2008, 18:25

umutgultekin yazdı:
Doorman yazdı:
Sirion gti yazdı:benim japonja su gibi ben yazarım isterseniz arayada iki samuray falan yazarım tırsar bu japonlar ..Getirmesinler kendi keyifleri bilir milletde japon almaz fransız tenekesi alır.

Aklın yolu bir de, o yüzden :mrgreen:

Konya'da bir laf duymuştum, tekrleme gibi birşey herhalde neyse şöyledi,

Hacı hacıyı mekkede
hoca hocayı tekkede
gidi gidiyi dakkada bulurmuş.
:mrgreen: :mrgreen:
Doğustan Fanatik ama arabasına
Kullanıcı avatarı
Doorman

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 19 Oca 2008, 18:27

Sirion gti yazdı:Gerçekten ben genelde aykırı kalırdım ama epeybi katıldın bana bugün ee sirion seven adam akıllı adamdır fikride benzeyebilir.Şu buluşma olayını çok merak ediyorum ben daha önce denedim millet atıp tutuyo sonra gelmiyo bakalım toplanabilirsek güzel bir anı olur.ben 2 sirionla katılmaya hazırım (birini arkadaşıma yeni aldırdım)

Doorman yazdı:

Herşey çok güzel olacak inşallah ama ilkbahara kadar sabredelim derim sitemizin resmi buluşması için. Ama bunun öncesinde Ankara tayfasının yaptığı gibi mikro buluşmalar yapmakta sakınca yok.

Benim iş yerim hava alanı bölgesinde. Evim ise Silivri civarında. Buralara yolunuz düşerse(davetim herkese açık :)) mutlaka uğrayıp bir çayımı için, beklerim :)
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Model: YRV Turbo

Mesajgönderen Doorman tarih 19 Oca 2008, 18:32

Yav ben gene aynı fikirdeyim ama bu sefer Umut'la :D :D
Bu soğukta biraz zor oluyor! Biz fatihle arabalarla fotograf çektiriken donduk. toplam 10-15 dakika içinde hemde.
Kullanıcı avatarı
Doorman

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 19 Oca 2008, 18:38

Doorman yazdı:Yav ben gene aynı fikirdeyim ama bu sefer Umut'la :D :D
Bu soğukta biraz zor oluyor! Biz fatihle arabalarla fotograf çektiriken donduk. toplam 10-15 dakika içinde hemde.

He işte :) Fotoğrafçılık hobim var. Yanyana afilli biçimde 10 tane aracımızın fotoğrafını çekene kadar zaatüre olmak istemiyorum. Hem sonra kapalı bir mekana tıkılı kalıp da buluşmanın pek bir avantajı yok gibi. Yazın olsa süper fikirlerim var. İstanbul katılımcıları ile pikniğe gidebiliriz (Bolu planı haricinde). Çatalca'da harika bir yer biliyorum. Orada bir buluşma yapsak... Yeşillikler içinde, açık havada. Konvoy yapıp dolaşsak, sohbet etsek, yemek yesek. Nasıl olur?

Bolu planını Bolu'yu bilen bir arkadaşımıza yaptırmamız daha uygun düşecek sanki.
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Model: YRV Turbo

Mesajgönderen Sirion gti tarih 19 Oca 2008, 18:43

ben her zaman hazırım haberiniz ola. biz arabamızın sevdalısıyız gönül dostlarıylada buluşmaya varız.benimde yerim fatihte dükkanım var bende herkesi beklerim
Kullanıcı avatarı
Sirion gti

Mesajgönderen Doorman tarih 21 Oca 2008, 18:31

Ankara'ya yolu düşenleri beklerim. İstanbul tarafından gelenler zaten ilk eryaman'ın yanında geçiyorlar. e bende eryamandayım!
yanlış anlaşılmasın davetim sadece istanbuldan gelenlere değil.
Kullanıcı avatarı
Doorman

Mesajgönderen Sirion gti tarih 21 Oca 2008, 21:25

Boluda twona var o yardımcı olur herhalde

umutgultekin yazdı:
Doorman yazdı:Yav ben gene aynı fikirdeyim ama bu sefer Umut'la :D :D

He işte :) Fotoğrafçılık hobim var. Yanyana afilli biçimde 10 tane aracımızın fotoğrafını çekene kadar zaatüre olmak istemiyorum. Hem sonra kapalı bir mekana tıkılı kalıp da buluşmanın pek bir avantajı yok gibi. Yazın olsa süper fikirlerim var. İstanbul katılımcıları ile pikniğe gidebiliriz (Bolu planı haricinde). Çatalca'da harika bir yer biliyorum. Orada bir buluşma yapsak... Yeşillikler içinde, açık havada. Konvoy yapıp dolaşsak, sohbet etsek, yemek yesek. Nasıl olur?

Bolu planını Bolu'yu bilen bir arkadaşımıza yaptırmamız daha uygun düşecek sanki.
Kullanıcı avatarı
Sirion gti

Önceki

Dön Daihatsu'dan Haberler

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir