Sirin 1.0 motor sesi

Daihatsu'nun tutumlu şehir içi aracıdır. Daihatsu Sirion, çeşitli ülkelerde Toyota Passo, Daihatsu Boon, Subaru Justy ve Perodua MyVi adları altında da satılmaktadır.

Sirin 1.0 motor sesi

Mesajgönderen codemaster tarih 12 Ara 2011, 14:51

merhaba arkadaşlar,
10 günlük sirion 1.0 2007 model kullanıcısıyım.
araç süper. sadece motor sesi tuhaf. Duyan dizel sanıyor, zaten ses de dizele yakın baya :)
galerinin birinde 2006 model gördüm geçen hafta. sesi merak ettim, sizin burda satılık olan sirion'u deneyebilirmiyim dedim. izin verdiler, 10 metre ileri geri yaptım ses benimkiyle aynıydı.
şimdi diğer sirion 2. nesil kullanıcılarına soruyorum. motor sesi normal mi ?
Kullanıcı avatarı
codemaster

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 2. Nesil

Re: Sirin 1.0 motor sesi

Mesajgönderen FaTiH tarih 12 Ara 2011, 15:55

iceriye verdigi sesin coklugundan bahsediyorsaniz evet,ses yalitimi cok ust duzey degil araclarimizin..Ancak distan dinlediginizde tum diger benzinli motorlar kadar gurultuye sahip;asla bir dizel arac gibi olmaz!Bir de en son yag degisimi ne zaman yapilmis aracin?10000 Km civari olduysa, yag ozelligini kaybetmeye basladigindan da yapiyor olabilir!?
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen stunc tarih 12 Ara 2011, 19:42

kardeş bu konuyu daha önce paylaşmıştım dizel gibi olmasa da motor sesi içeriye biraz geliyor bu gayet doğal aynı ses benim aracımdan da geliyor...şunu da açıkça belirteyim motor sesi olarak clio gets ve punto gibi araçlardan hiç bir farkı yok...
stunc

Model: Sirion 2. Nesil

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 14 Ara 2011, 13:14

3 silindir olanların motor sesinin farklı olması normaldir 4 silindirli motorlara kıyasla.
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Model: YRV Turbo

Dön Sirion (2. nesil)

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir