Sirion 1 Arıyorum..!!

Satılık aracınız veya yedek parçanızı sergileyebileceğiniz alan. İsterseniz ev, arsa vs. farklı ilanlar da verebilirsiniz.

Sirion 1 Arıyorum..!!

Mesajgönderen GsxR 600 tarih 06 Ara 2011, 11:01

Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim tanışma bölümünde tanıttım kendimi burayada bir konu açmak istedim.
Otomatik vites temiz bir sirion 1 arıyorum istanbuldayım araç temizse şehir farketmez bakılabilir şimdiden teşekkürler düşük km tercihimdir iyim forumlar :)
Kullanıcı avatarı
GsxR 600

Marka: Henüz Arabam Yok
Model: Diğer

Re: Sirion 1 Arıyorum..!!

Mesajgönderen argyle tarih 06 Ara 2011, 19:53

Hayır, ben arıyorum :) .
Billy goat butt in a pepper patch
Resim
Kullanıcı avatarı
argyle

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen GsxR 600 tarih 07 Ara 2011, 11:50

argyle yazdı:Hayır, ben arıyorum :) .

Anlaşmayı bozma şimdi burda :D
Kullanıcı avatarı
GsxR 600

Mesajgönderen Regulator tarih 19 Ara 2011, 09:27

Selam, aşağıdaki araç bana ait, fiyat da birşeyler yapabilirim... :wink:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 030/detay/
Kullanıcı avatarı
Regulator

Mesajgönderen GsxR 600 tarih 19 Ara 2011, 10:22

Regulator yazdı:Selam, aşağıdaki araç bana ait, fiyat da birşeyler yapabilirim... :wink:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 030/detay/

Bu hafta sonu istanbulda 2 tane otomatik sirion baktım 14bin tl civarında önden kazası vardı ikisininde bu yüzden almadım aracınız temiz duruyor pm atıcaktım size ama izin veremedi forum bende buradan yazıyım dedim :) Fiyat benim için yüksek geldi aracınız için bir şey demiyorum temiz duruyor gerçekten isterseniz mail adresinizi verin oradan bir irtibata geçelim anlaşırsak alırım aracınızı en azından yabancı bir yere gitmiş olmaz :)
Kullanıcı avatarı
GsxR 600

Mesajgönderen Regulator tarih 20 Ara 2011, 10:40

Selam, benim araçda herhangi bir kaza yok, sol çamurlukta makyaj var, öncesi resimleri elimde mevcut onun dışında kaza ve değişen yok, plaka açık sorulama yaptırabilirsin, istediğin yere de gösterebilirsin. Araç bodrum da bu civarlara gelmeyi düşünürsen görüşelim. Buralarda araç piyasası biraz yüksek hele ki böyle temiz araçlarda, son olarak da 16.500 düşünüyorum onun altına pek inemem çünkü benim de yerine alacağım aracın fiyatı yüksek adam inmiyo... :cry:
Kullanıcı avatarı
Regulator

Mesajgönderen leki tarih 12 Nis 2012, 21:06

herkese selamlar.
ikinci araba olarak otm daihatsu sirion almayı düşünüyoruz. bütçemiz 16bin tl. malum 2. el sitesindeki fiyatlar bütçemizin üstünde gibi görünüyor fakat bu sitedeki fiyatların genelinin ortalamanın üstünde verildiği kanısındayım. bir parça pazarlık payı da katılsın diye yükseliyor gibi geliyor fiyatlar.
kktc'de 2007 model toyota passo adıyla aynı aracın ikinci nesline sahibiz ve geçici bir süreliğine 4 yıl önce aldığımız o araçtan şu anda ayrılmak istemiyoruz.

bu araçla ilgili merak ettiğim şeyler var, ilgilenip cevaplayan olursa sevinirim.
1. 16bin tl'ye çok büyük kaza yapmamış 50-60bin km civarlarında bir sirion bulma ihtimali var mıdır? (küçük kaza tanımım şu: yan tarafını komple duvara çite vs sürtmüş, sadece dıştan müdahale görmüş, direkleri eğilmemiş, ön tampon-çamurluk vs değişmiş ama radyatör, şase ya da ön yürür aksam hasara uğramamış, arka bagaj kapağı tampon vs göçmüş şaseler eğilmemiş)
tramer sorgusu yaptığım bir aracın 3 hasarı çıktı, en yüksek hasar 2009 yılında 2600tl civarlarında. bu ilk bakışta büyük bir hasar gibi görünüyor ancak kaskodan yapılan araçlarda bildiğimiz gibi tampon çatlasa dahi tamiri mümkün olduğu halde direk parça değişim yoluna gidiliyor. bu aracın sahibi sadece ön sağ çamurluk değişti diyor. far, panjur, tampon değişenler kategorisine giremedi henüz bildiğimiz gibi, sizce bu 2600tl'lik hasarda da durum böyle mi yoksa endişelenmeye gerek var mı?

2. bizim kktc'deki aracımız 1.3 16v vvti motora sahip, 90bg. aynı motor mu var 1. nesil sirionlarda ?

3. aracın kasko ücreti astronomik miktarlarda mı yoksa karşılanabilir değerler mi çıkıyor? sattığımız arabanın kaskosunu dondurttuk, aktarım yapacağız, 6 yılda hiç kaza yapmadık. yani hasarsızlık indirimi iyi durumda. plaka sinop olacak, istanbul'la risk kıyaslaması yapınca yarı yarıya civarlarında kasko ve trafik sigortası.

sorularıma cevap verebilecek olursa sevineceğim. bu sevimli arabadan 50-60bin km civarlarında otm vitesli ve dediğim gibi son sürat kafadan girmiş ya da takla atmış ya da yandan çok ağır darbe görmüş araçlar hariç bir araç için bütçem yeterli mi?

teşekkür ederim.
iyi forumlar.
leki

Mesajgönderen ahmet ekinci tarih 13 Nis 2012, 00:03

Eğer istersen 2006 2.nesil Beyaz ve lpg li ruhsata işli, Fiyatta uygun birşey yapabilirim. Sahibinden com da görebilirsiniz. ADANA da oturuyorum.
ahmet ekinci

Model: Sirion 2. Nesil

Mesajgönderen argyle tarih 13 Nis 2012, 20:13

Umut-Gultekin yazdı:Bence bütçeniz yeter. Birinci nesil Sirion'ların motorları 102 bg.

1) Genelde o km'lerde 17 bin TL civarıdır ama çıkabilir 16 bin TL'ye de; sabır ve şans işi. Temiz bulursanız 1-2 bin TL'ye takılmayın.

2) Aynı motorun farklı bir versiyonu var; 102 BG.

3) Firmasına göre 500 ila 800 TL arası teklif verirler.
Resim
Kullanıcı avatarı
argyle

Mesajgönderen argyle tarih 13 Nis 2012, 20:22

Bu arada arkadaşlar, ben de otomatik arıyorum.
Forumdan birisinin arabası olması, 2005 olması, ciddi kazası olmaması, 50 bin km altı olması, sunroof olması, sırasıyla kırmızı, beyaz ya da mavi olması tercihimdir. 2004 olsa, sunroof olmasa da olur ama olursa hepsi bir artıdır. Bütçem şudur demiyorum; abartılı bir fiyat istenmedikçe bedeli ne ise vereceğim, piyasasının altını teklif etmem, hakkı ne ise aracına göre vermeye hazırım.
Ha, misal 30000 bin km'de gri ya da lila renklisi var, hiç sevmesem de bu renkleri bakarım ama fiyat fark eder, aynı araç kırmızı olsa daha fazla eder bence.
İstanbul'dayım, çok uzak diyarlarda olması benim için handikap ama sahibi güven veriyorsa sorunsuz olduğuna atlar giderim. Kısmet olur da aradığımı bulursam bizim düz vitesli uğur böcüsünü de satacağım (çok üzülürüm herhalde ama o kadar zengin değilim maalesef).
Varsa satmayı düşünen arkadaş ÖM bekliyorum.
Sevgiler.
Resim
Kullanıcı avatarı
argyle

Dön İkinci El

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir