AYDİNY yazdı:Sirionumuza ikitelli organize sanayide bir servis buldum.Sağolsun yağını filan değiştirdi.Bujileri değiştirdi.Bujiler 3 tırnak ngk imiş.hava filtresini ,yağ filtresi değiştirdi.Arka balatalara ayar yaptırdım.55 tl castrol yağ,55 tl hava filtresi,yağ filtresi,4 adet 3 tırnaklı ngk buji,40 tl da işçilik aldı.Fiyat iyi fakat dikkatimi çeken bu araçlarda polen filtresi yokmuş.Birde bilgisayara bağlamadı.Bu araçlar da bilgisayar bağlantısı olmadığını söyledi.Doğrumudur arkadaşlar.
Kadir yazdı:İstanbul topkapıdaki Kar daihatsuyu öneririm.. ilgilenen varsa yrdımcı olabilirim.. her konuda.. ( mekanik-şanzıman ve yedek parça )
AYDİNY yazdı:En kısa,müsait bir zamanda aracımızı oraya getireceğim.Kadir bey çok teşekür eder,iyi çalışmalar dilerim.
BlackEdition yazdı:Kadir bey merhaba. Bende de 1. nesil otomatik daihatsu sirion var. Aracı aldığım kişinin bana verdiği muayne raporunda basit kusur olarak şanzuman yağ kaçağı görünüyor. Bunu sizin serviste kaça baktırabiliriz yada maliyeti nedir bilginiz var mı acaba?
Kadir yazdı:BlackEdition yazdı:Kadir bey merhaba. Bende de 1. nesil otomatik daihatsu sirion var. Aracı aldığım kişinin bana verdiği muayne raporunda basit kusur olarak şanzuman yağ kaçağı görünüyor. Bunu sizin serviste kaça baktırabiliriz yada maliyeti nedir bilginiz var mı acaba?
Fiyat olarak size bakmadan net bişey söyleyemiyoruz.. ancak müsait olduğunuz zaman buyrun gelin ,özelliklede forumdan geldiğinizi belirttiğiniz taktirde fiyatta yardımcı oluruz.. zaten normaldede fiyetlar konusunda biz karışmadımız için ( mekanikteyiz.danışmanlar ayarlıyor fiyatları) net bilgi verme şansım yok..
Dön Servis ve Bayi Deneyimleri
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir