Sirion 2 Pandizot Taslağı

Daihatsu'nun tutumlu şehir içi aracıdır. Daihatsu Sirion, çeşitli ülkelerde Toyota Passo, Daihatsu Boon, Subaru Justy ve Perodua MyVi adları altında da satılmaktadır.

Sirion 2 Pandizot Taslağı

Mesajgönderen mirzacik tarih 04 Ara 2011, 11:49

Aracında pandizot olan yeni nesil sirion sahipleri sizlerden ricam o pandizotlardan bir kumaş yada başka birşeye kalıp çıkartıp bana yollayabilirmisiniz?
mirzacik

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 2. Nesil

Re: Sirion 2 Pandizot Taslağı

Mesajgönderen mirzacik tarih 04 Ara 2011, 19:56

Neyse arkadaşlar bunada cevap verilmesin.Ben forumu aktif sanıyodum ama inanın günlük 2-3 mesajı geçmiyor forumdakiler.onlarda sadece çözümü ucuz olsun diye sorulan sorulardan ibaret..neyse artık bende sormuyorum cevaplamıyorum.herkese iyi forumlar.
mirzacik

Mesajgönderen serdarsword tarih 04 Ara 2011, 21:08

mirzacik yazdı:Neyse arkadaşlar bunada cevap verilmesin.Ben forumu aktif sanıyodum ama inanın günlük 2-3 mesajı geçmiyor forumdakiler.onlarda sadece çözümü ucuz olsun diye sorulan sorulardan ibaret..neyse artık bende sormuyorum cevaplamıyorum.herkese iyi forumlar.

Ya arkadaş,hiç düşündünmü acaba milletin aracında pandizot denen şeyin olmama ihtimalini yada sorulan soruya hemen değil de belki 1-2 gün sonra cevap gelebilme ihtimalinin olduğunu.Ben yaklaşık 3 senedir takip ediyorum bu forumu aktif olarak yeri geldi bende sorduğum sorulara cevap alamadım ama duygusala bağlayıp kimseye de suçlama da bulunmadım.
He şunu da itiraf edeyim pandizotun ne olduğunu bende bilmiyordum,google sağolsun öğrendim.
Kullanıcı avatarı
serdarsword

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen mirzacik tarih 04 Ara 2011, 21:12

serdarsword yazdı:
mirzacik yazdı:Neyse arkadaşlar bunada cevap verilmesin.Ben forumu aktif sanıyodum ama inanın günlük 2-3 mesajı geçmiyor forumdakiler.onlarda sadece çözümü ucuz olsun diye sorulan sorulardan ibaret..neyse artık bende sormuyorum cevaplamıyorum.herkese iyi forumlar.

Ya arkadaş,hiç düşündünmü acaba milletin aracında pandizot denen şeyin olmama ihtimalini yada sorulan soruya hemen değil de belki 1-2 gün sonra cevap gelebilme ihtimalinin olduğunu.Ben yaklaşık 3 senedir takip ediyorum bu forumu aktif olarak yeri geldi bende sorduğum sorulara cevap alamadım ama duygusala bağlayıp kimseye de suçlama da bulunmadım.
He şunu da itiraf edeyim pandizotun ne olduğunu bende bilmiyordum,google sağolsun öğrendim.

yok arkadaşım duygusala bağladığımdan değilde sanki forumda bir aktif olunmama sorunu olduğumdan üzüldüm.
mirzacik

Mesajgönderen argyle tarih 04 Ara 2011, 21:32

Hacı cavcav,
aktif-konular.html
buradan aktif mevzuları takip edebilirsin, hergün 8-10 mesaj yazılıyor ortalama. Genelde Cuma akşamı coşuyor aktiflik :) . Haftaiçi millet işinde gücünde sanırım.
Billy goat butt in a pepper patch
Resim
Kullanıcı avatarı
argyle

Mesajgönderen mirzacik tarih 04 Ara 2011, 23:47

2008-2009 ve 2010 daki aktiflik yok ama ne yazıkki hacıcığım :) keşke o zamanlar daihatsum olsaydı ama ne yazıkki ben o zaman ford ka sı olan bir adamdım :D ve onun için ayrı bir forum vardı.günlük 15 kişiden az olmuyordu.
mirzacik

Mesajgönderen argyle tarih 05 Ara 2011, 17:01

Yok maalesef. O zamanlar aktif olan arkadaşların önemli bölümü satmış.
Keşke 2005'te param olsaydı ve o zaman sıfır Sirion 1 alabilseydim, haberim bile yoktu :) .
Billy goat butt in a pepper patch
Resim
Kullanıcı avatarı
argyle

Mesajgönderen mirzacik tarih 05 Ara 2011, 23:50

ben aracı tanıyordum ama alacak kadar değil..
mirzacik

Mesajgönderen pishkin tarih 21 Şub 2012, 16:45

aracım sirion 2 , pandizotu aldığımda yoktu. servise sordum 385-400 gibi rakam verdi. şaka gibi
pishkin

Mesajgönderen mirzacik tarih 21 Şub 2012, 22:25

ben herhangi bir marangoza ince mdf den yaptırıp üzerini kaplıycam.sonrada wooferın üstüne iki tane sony component taktımı olay bitmiştir.
mirzacik

Dön Sirion (2. nesil)

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir