mirzacik yazdı:Neyse arkadaşlar bunada cevap verilmesin.Ben forumu aktif sanıyodum ama inanın günlük 2-3 mesajı geçmiyor forumdakiler.onlarda sadece çözümü ucuz olsun diye sorulan sorulardan ibaret..neyse artık bende sormuyorum cevaplamıyorum.herkese iyi forumlar.
serdarsword yazdı:mirzacik yazdı:Neyse arkadaşlar bunada cevap verilmesin.Ben forumu aktif sanıyodum ama inanın günlük 2-3 mesajı geçmiyor forumdakiler.onlarda sadece çözümü ucuz olsun diye sorulan sorulardan ibaret..neyse artık bende sormuyorum cevaplamıyorum.herkese iyi forumlar.
Ya arkadaş,hiç düşündünmü acaba milletin aracında pandizot denen şeyin olmama ihtimalini yada sorulan soruya hemen değil de belki 1-2 gün sonra cevap gelebilme ihtimalinin olduğunu.Ben yaklaşık 3 senedir takip ediyorum bu forumu aktif olarak yeri geldi bende sorduğum sorulara cevap alamadım ama duygusala bağlayıp kimseye de suçlama da bulunmadım.
He şunu da itiraf edeyim pandizotun ne olduğunu bende bilmiyordum,google sağolsun öğrendim.


Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir