sirion 2 yardım

Daihatsu'nun tutumlu şehir içi aracıdır. Daihatsu Sirion, çeşitli ülkelerde Toyota Passo, Daihatsu Boon, Subaru Justy ve Perodua MyVi adları altında da satılmaktadır.

sirion 2 yardım

Mesajgönderen Dirrtyyy tarih 26 Eki 2010, 10:03

benim bi sorunum var aracımla ilgili ben su anda maslak oto sanayii 2. kısımda calısmaktayım size bazı parcalar hakkında fiyat almak isttiyordum daha onceleri aracımın parcalarını kendim dısardan alıp taktırdım fakat pek memnun kalmadım en azından artık servis bakımlı olmasını istiyorum aracımın yada bi sorunla karsılastıgımda muhattap alınacak biri olmasını istiyorum
ogrenmek istediğim periyodik bakımların (yag,hava,benzin yağfiltresi) değişiminin işçilikle beraber ne kadar olacagını ogrenmek istiyorum
bide aracımın fren aynaları ve balata fiyatları işçilik dahil ne kadar olur onu sormak istiyorum
aracım 2007 model sirion 2 nesil 1.3 sporty 45800 km de saygılar en kısa zamanda cevaplarınızı bekliyorum
tezerler maslak bana en yakın servis eger olursa bi gorusme yapmak istiyorum tezerlerden sanırım rıza beydi bu işlerle ilgilenen telefon numaramı bırakıyorum
0507 340 10 37 saygılar
SiRiOn 1.3 SpOrTyYy
Kullanıcı avatarı
Dirrtyyy

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 2. Nesil

Re: sirion 2 yardım

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 26 Eki 2010, 11:45

Dirrtyyy yazdı:benim bi sorunum var aracımla ilgili ben su anda maslak oto sanayii 2. kısımda calısmaktayım size bazı parcalar hakkında fiyat almak isttiyordum daha onceleri aracımın parcalarını kendim dısardan alıp taktırdım fakat pek memnun kalmadım en azından artık servis bakımlı olmasını istiyorum aracımın yada bi sorunla karsılastıgımda muhattap alınacak biri olmasını istiyorum
ogrenmek istediğim periyodik bakımların (yag,hava,benzin yağfiltresi) değişiminin işçilikle beraber ne kadar olacagını ogrenmek istiyorum
bide aracımın fren aynaları ve balata fiyatları işçilik dahil ne kadar olur onu sormak istiyorum
aracım 2007 model sirion 2 nesil 1.3 sporty 45800 km de saygılar en kısa zamanda cevaplarınızı bekliyorum
tezerler maslak bana en yakın servis eger olursa bi gorusme yapmak istiyorum tezerlerden sanırım rıza beydi bu işlerle ilgilenen telefon numaramı bırakıyorum
0507 340 10 37 saygılar

Kusura bakmayın ama ben bu mesajınızı hiç anlamadım. Servisi arayıp fiyat alabilirsiniz. Servis gelip buradan size fiyat vermez ki...
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Marka: Daihatsu
Model: YRV Turbo

Re: sirion 2 yardım

Mesajgönderen camoka tarih 26 Eki 2010, 14:57

telefon şakası mı yapsak ne? :mrgreen:
SiriOne
Kullanıcı avatarı
camoka