gönderen argyle tarih 26 Kas 2011, 18:24
Kardeşim 2. el alırsan zarar etmezsin pek ama sıfır alırsan da en az 5 yıl binersin çünkü bırakmak istemeyeceksin. Git birinin herhangi bir model Daihatsu aracına bin ya da bir bayii de deneme sürüşüne çık, ne demek istediğimi anlayacaksın. "O ne abi, alma sakın!" diyen arkadaşlarım aracı aldıktan sonra sürdüklerinde "Abi manyak arabaymış!" dediler.
2-3 ay araba satmak için uzun bir süre değildir. Bir haftada satabileceğiniz markalar ancak piyasasının altına verirseniz acil macil diye, o zaman satılır. Daihatsu, markayı bilen meraklılarına satılır, her önüne gelene değil. Ve bu forumda "Ben arabamı satacağım" yazıp da 3 ay bekleyen olmadı. Ama bu forum dahil heryerde aylarca Daihatsu arayan çok oldu, ben de dahil.
Son sözüm; kimsenin ne dediğine bakmayın. Onlar sizden fazla birşey kesinlikle bilmiyorlar.
Tampon konusuna gelince; resim versen daha fazla yardımcı olunabilir ama sis farsız tamponlarda yerleri hazırdır genelde, far takılır. Öyle değil ise de tamponu servisten edinebilirsin ama ucuz olacağını sanmam, tahminim farlarıyla 800 TL'nin üzerindedir, sormak lazım servislere fiyatını.
NOT: Zenon falan olmadıkça sis farının bir b.ka yaradığını da görmedim. Daha ziyade süs benim için.
Billy goat butt in a pepper patch
