camoka yazdı:bordan önce 400. metrede 119 km
bor ile 400. metrede 144 km,
% 20 fark var 400. metredeki hızda. ve bor 0 - 100 km'de 0,2 saniye kazandırmış, gerisi hep negatif etkili. 54 milyonun etkileri bunlar. adamlar daha fazlasını mı vaat ediyorlardı?
feylesof yazdı:Ben öncelikli olarak şanzımana koymayı düşünüyorum ama marka olarak kararsızım motor silk yada bor power
ikisinden birini düşünüyorum, belki motoroda koyarız.
Doorman yazdı:feylesof yazdı:Ben öncelikli olarak şanzımana koymayı düşünüyorum ama marka olarak kararsızım motor silk yada bor power
ikisinden birini düşünüyorum, belki motoroda koyarız.
Şansıman ile alakalı ürünler hakkında daha detaylı bilgi verebilirmisin?
ahmetsenses1 yazdı:aracımın bakımı yapıldıktan sonra bor power ürününü kullanmak ıstedım.araştırdım diğer ürünleride bor power ide ve bor power i kullanmaya karar verdim.ürün oyle etkisini gösterdi ki aracımda vites değişikliğindeki kolaylık sonra motordan gelen seslerin gıtmesı ve en onemlısı yağ ömrünü uzatması. herkese tavsıye ederım ürün gercekten çok güzel. kullanmadan önce bor power müşteri hizmetlerini aradım bilgi almak için ve oradakı ılgılı kısı eger ki ürünü kullanım şekilleri doğrultusunda kullanırsanız tam etkilerini mutlaka göreceksiniz dedi ve gerçektende öyle oldu. teşekkürler nnt böyle bir ürün sundugunuz için.
SinanATASOY yazdı:ahmetsenses1 yazdı:aracımın bakımı yapıldıktan sonra bor power ürününü kullanmak ıstedım.araştırdım diğer ürünleride bor power ide ve bor power i kullanmaya karar verdim.ürün oyle etkisini gösterdi ki aracımda vites değişikliğindeki kolaylık sonra motordan gelen seslerin gıtmesı ve en onemlısı yağ ömrünü uzatması. herkese tavsıye ederım ürün gercekten çok güzel. kullanmadan önce bor power müşteri hizmetlerini aradım bilgi almak için ve oradakı ılgılı kısı eger ki ürünü kullanım şekilleri doğrultusunda kullanırsanız tam etkilerini mutlaka göreceksiniz dedi ve gerçektende öyle oldu. teşekkürler nnt böyle bir ürün sundugunuz için.
Fena reklam koktu bu yau
Dön Motor, Şanzıman, Elektrik, Lastik, Yakıt, Katkı ve Teknik Konular
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir