SİRİON AİLESİNE BENDE KATILMIŞ BULUNMAKTAYIM..

Daihatsu'nun tutumlu şehir içi aracıdır. Daihatsu Sirion, çeşitli ülkelerde Toyota Passo, Daihatsu Boon, Subaru Justy ve Perodua MyVi adları altında da satılmaktadır.

SİRİON AİLESİNE BENDE KATILMIŞ BULUNMAKTAYIM..

Mesajgönderen cnkylfdnlr tarih 18 Eyl 2011, 03:06

ARKADASLAR MERHABA BEN BURSADAN ARANIZA KATILMIS BULUNMAKTAYIM DAHA ÖNCE HİÇ DAİHATSU MARKA ARACIM OLMAMISTI 2 GÜNDÜR SİRİON2 KULLANMAKTAYIM COKTA MEMNUNUM YANLIZ KULLANICI ARKADASLARA BAZI SORULARIM OLUCAK YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİR.
1. Atiker Marka sıralı otogaz taktırmayı düşünüyorum. Yakıt ne oranda değişir, performansta herhangi bir olumsuzluk yaşanır mı?
2. Araç için aksesuar bulabilme imkanım varmı?
cnkylfdnlr

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 2. Nesil

Re: SİRİON AİLESİNE BENDE KATILMIŞ BULUNMAKTAYIM..

Mesajgönderen serdarsword tarih 18 Eyl 2011, 23:05

Merhaba aramıza hoş geldiniz.Size nasıl hitap edeyim bilemedim nickiniz alfabe gibi,Cem Yılmaz a da benzemiş cmylmz :D neyse allah kaza bela vermesin.
Sohbet tanışma bölümünde aracınızı ve kendinizi tanıtırsanız seviniriz.Sorularınıza gelince
1-Ben lpg kullanmıyorum ama atiker kullanan arkadaşlarımız var yanlış hatırlamıyorsam aramızda,yakıt olarak muhakkak düşüş olacaktır bence önemli olan lpg yi taktırdığınız yer.Hatta bu bile performansı etkileyebilir.Bir ara ben de düşündüm ama çok sık kullanmadığım için aracımı vazgeçtim teleflex gfi isimli bir marka var bir de onu araştırın isterseniz.
2-Aksesuardan kastınız modifiye ise bulabilirsiniz.Sirion 2 ye uygun spor amortisör egsoz ve hava filtresi gibi aksesuarlar var.
Ben de 1.5 sporty bulursam almayı düşünüyorum hatta,sırf bu aksesuar derdi yüzünden. Sirion 1 için aksesuar bulmak imkansız gibi şahsen ben bulamadım ne sorduysam 2. nesil için var dediler. :)
Görüşmek üzere...
Kullanıcı avatarı
serdarsword

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen cnkylfdnlr tarih 26 Eyl 2011, 13:18

Hoşbulduk :)Ben Cenkay Lafdinler memnun oldum:)
Bu arada yakıttan inanılmaz derecede şikayetçiyim cok fazla yakıyor onun için tüp taktırmak istiyorum ama bu halde de yürüyüşü çok hoşuma gitti bilmiyorum ne yapsam:))
Ben Cam Yağmur Çıtası arıyorum ama malesef bulamadım.
Aracımda egzos ve 185-65-R14 lastik var bunlarda yakıtı olumsuz etkilermi die düşünmekteyim acıkcası.. Herkeze kazasız belasız sirionlu dünler diliyorum:)
cnkylfdnlr

Mesajgönderen rover_420si tarih 03 Eki 2011, 03:01

ben atiker sıralı sıstem kulanıyorum memnunum tavsıyede ederim..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 397/detay/
Kullanıcı avatarı
rover_420si

Mesajgönderen mirzacik tarih 08 Eki 2011, 09:35

Merhaba, öncelikle ikimizde hoşgeldik diyelim:) aracınız 1.3 sanırım değilmi?yakıt değerlerini ne ara ölçtünüzde çok yakıyor dediniz :) aracı aldıktan sonra bakım yaptırdınızmı?mesela değişmesi lazım olmasa bile hava filtresi,yağ filtresi ve aracın yağını değiştirdinizmi?buji değerlerine baktırdınızmı?ya araç az yakıyorsa ve bujilerde bir porblem varsa?bunları diyorum çünkü yaklaşık 2 haftadır sporty 1.3. kullanıyorum şehir içinde ful depoyla 650 km yaptım ışık daha yeni yandı..ayrıca istersen atikeri bilmem ama eski aracımdan çıkan brc marka sıralı sistem tüpüm var.daha 6-7 aylıktır ve en fazla 4-5000 km yapmışımdır.ilan aşağıdadır.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-y ... 135/detay/
mirzacik

Dön Sirion (2. nesil)

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir