Maltepe Özay Otomotiv'den Daihatsu Aşkına üyelerine özel kampanya!
%10 yedek parça indirimi ve %10 işçilik indirimi birlikte. Telefon: 0 (216) 417 25 24

Sirion alırken dikkat edilmesi gerekenler

Daihatsu'nun tutumlu ve yüksek performanslı şehir içi aracıdır. Daihatsu Sirion, çeşitli ülkelerde Daihatsu Storia ve Toyota Duet adları altında da satılmıştır.

Re: Sirion alırken dikkat edilmesi gerekenler

MesajFaTiH, 02 Eyl 2010, 23:58

Simdi dediginiz ilani el yordamiyla bulup on konsolu gosteren fotografa dikkatle baktim&sahsim adina ilk defa bi klimasiz Sirion gordum!Gercekten o aracta klima yok!O tusun bulundugu yer bos!ki bence sirf bu nedenden oturu de alinmaz!Bilginize..
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 1. Nesil

Mesajbayan sirionist, 03 Eyl 2010, 00:16

FaTiH yazdı:Simdi dediginiz ilani el yordamiyla bulup on konsolu gosteren fotografa dikkatle baktim&sahsim adina ilk defa bi klimasiz Sirion gordum!Gercekten o aracta klima yok!O tusun bulundugu yer bos!ki bence sirf bu nedenden oturu de alinmaz!Bilginize..

Gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum... 2 haftadır sabahlara kdr nette sirion arıyorum tam evet budur dedim onda da klima yok.. Siriona aşık olmasam şansıma küserdim çoktan ... teşekkür ederim vakit ayırdığınız için...
Yalnızlık; onu dinlemeyi bildiğinizde, hoş bir senfoni olabilir.
Zirâ hayat, solo da güzeldir..
Sol'a binen yük, akord'u bozmuyorsa...
bayan sirionist

Mesajmedi, 21 Eyl 2010, 15:48

kısmetse yarın benimde bir 2005 model sirionum olacak...nette 2.el araç ararken karşıma çıktı...bende hep bilindik markalara bakıyordum ama bu aracı görünce çok beğendim...tereddütlerim vardı fakat yazdıklarınızı okuduktan sonra içim rahatladı...yarın aracı servise götüreceğiz ve fiyatta anlaşırsak bende sirionlu olacağım...bundan sonrada görüşmek ümidiyle...
Kullanıcı avatarı
medi

Mesajozgursula, 22 Eyl 2010, 17:07

Ne markası be kardeşim yaa. Altında taş gibi toyota tabanlı motor, yürüyeni canavar, bir çok markanın tonlarca para istiyerek opsiyon olar koyduğu özellikler bedava. Herşeyden önemlisi böyle çekici bir araba sahibi olacaksın. Parmakla gösterilmek çok güzel :D Ben hep şunu söylüyorum asla ve asla önyargılı olmayın, düz mantık kurmayın. Yok piyasası şöyle olur satamam demeyin. Nasıl ben, siz ve diğer birçok arkadaş araçlarını ikinci el aldıysa o şekilde de satılır bu konuda bir çekincem de yok. Bende herkes gibi çok ama çok memnunum alınır ve problemsiz bilinir :D .
ozgursula

Mesajcamoka, 23 Eyl 2010, 09:32

özgürsula kardeşim şimdi eğri oturup doğru konuşmak lazım, ikinci el konusu biraz sorunlu, sorsanız daihatsu bayilerine sirion için cumhuriyet altını gibi derler, külliyen yalan bence sirion reşat altınıdır :mrgreen:
ilanı koyarsınız eğer arabanız temiz ve bakımlı ise hemen altınızdan çekiverirler arabayı,
sonra bir sirion daha almaya karar verdiyseniz ilanlara bakar durursunuz, uygun bulduğunuz yeni ilan numarasını aradığınızda "abi satış aşamasındayız, araba satıldı gibi" cevabı alırsınız; yok ilan sahibi biraz yüksek istedi ise birkaç gün bekleyeyim burnu sürtülsün demeye çalışmayın burnu sürtülen siz olursunuz telefon ücreti yanınıza kar kalır. sirion benim için şimdiye kadar hınzır bir yol arkadaşı gibiydi, şu son 1,5 ay bana sirion'un hayli (highly) likit bir yol arkadaşı olduğunu öğretti. bütün bunların yanında bir de hanımdan hergün fırça yiyorum, "sattın gül gibi sirion'u, kaldık böyle, noldu bayram sonrası otomatik sirion getiriyordun evin önüne" gibi ardı arkası kesilmeyen bir kamyon laf. :?
alj grup 2011'de getireceklerini söyledikleri sirion'ların tamamını altın rengi getirse yeridir hani!
bekliyoruz!
SiriOne
Kullanıcı avatarı
camoka

MesajUmut-Gultekin, 23 Eyl 2010, 11:31

:) camoka alemsin ve çok haklısın.
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Marka: Diğer Markalardan Herhangi Birisi
Model: Diğer

Mesajozgursula, 24 Eyl 2010, 09:55

Hakkaten alemsin adamım. Ben de eşimden çok fırça yiyorum :D bazen, bunu satalım şunu alalım hayatta sattırmam diyor diğer arabalar görüntüsü boş geliyor anlaşılan :D. Genelde arabayı eşim kullanıyor. Bazen daire'ye araba ile gitmem gerektiğinde otoparkta herkes arabanın yanında sürekli gülen suratlar ve dahası arabaya aşık oluryor. Yanında cep telefonu ile görüntü alanları dahi gördüm. Bazen stajyer kız öğrenciler abi ne olur bir gün bizi gezdir diye yalvarıyorlar. Allah'tan bir mani çıkmaz ise satmayı dahi düşünmüyorum. Ama öyle bir düşünce bile insanı üzüyor hem vallahi hem billahi.
ozgursula

Mesajmedi, 24 Eyl 2010, 12:00

veeee sonunda aldım sirionu...herkes çok beğendi...tabi en önemlisi ben çok beğendim...hepinize teşekkürler... :D
Kullanıcı avatarı
medi

Mesajfeylesof, 26 Eyl 2010, 17:24

Güle güle kazasız belesın kullanın işallah, Sirion sahibi olmak her türke nasip olmuyor buda güzel bir ayrıcalık.
Aktif olmanız dileğiyle.
feylesof

Mesajozgursula, 27 Eyl 2010, 10:14

Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin
ozgursula

Mesajmedi, 27 Eyl 2010, 15:27

teşekkür ederim arkadaşlar...hepimize kazasız sürüşler...:))
Kullanıcı avatarı
medi

Önceki

Dön Sirion (1. nesil)

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir