özgürsula kardeşim şimdi eğri oturup doğru konuşmak lazım, ikinci el konusu biraz sorunlu, sorsanız daihatsu bayilerine sirion için cumhuriyet altını gibi derler, külliyen yalan bence sirion reşat altınıdır
ilanı koyarsınız eğer arabanız temiz ve bakımlı ise hemen altınızdan çekiverirler arabayı,
sonra bir sirion daha almaya karar verdiyseniz ilanlara bakar durursunuz, uygun bulduğunuz yeni ilan numarasını aradığınızda "abi satış aşamasındayız, araba satıldı gibi" cevabı alırsınız; yok ilan sahibi biraz yüksek istedi ise birkaç gün bekleyeyim burnu sürtülsün demeye çalışmayın burnu sürtülen siz olursunuz telefon ücreti yanınıza kar kalır. sirion benim için şimdiye kadar hınzır bir yol arkadaşı gibiydi, şu son 1,5 ay bana sirion'un hayli (highly) likit bir yol arkadaşı olduğunu öğretti. bütün bunların yanında bir de hanımdan hergün fırça yiyorum, "sattın gül gibi sirion'u, kaldık böyle, noldu bayram sonrası otomatik sirion getiriyordun evin önüne" gibi ardı arkası kesilmeyen bir kamyon laf.
alj grup 2011'de getireceklerini söyledikleri sirion'ların tamamını altın rengi getirse yeridir hani!
bekliyoruz!