black rock yazdı:28 görüntüleme 1 cevap
zannedersem tek cevabı veren arkadaşa herkes katılıyor.yada araçlarınızı pek tanımıyor veya bu konu pek ilginizi çekmedi
bana hondayla ilgili böyle bir soru gelmiş olsa en az 30 tane seçenek sunabilirdim..
genede teşekkürler..özellikle umut arkadaşıma.
cccengiz yazdı:2. El Araç alırken dikat edilmesi gereken herşey, Sirion alırkende geçerli. 2.el Sirion alırken diğer tüm araçlardan farklı olarak, ve sadece Siriona özel dikkat edilmesi gereken bir konu yok. Umut'un dediği gibi, otomatik cam açma düğmelerini kontroll edebilirsiniz.
Düşünüyorum, ne söyleyebilirim, ne açıklayabailirim diye ama aklıma aktarılmasını istemediğiniz şeyler haricinde başka bir şey gelmiyor. Düşük km, expertiz, boya vs. vs. Bunla her araç için geçerli.
Evet Umut zaten açıklamış LS diye bi model uzantısı yok Sirion'da. Comfort vat Torung var. TR deki araçların çoğu Touring. Şimdi Comfort ile Touringin farkı ne diye sorarsanız sitede bu sorunun cevabını bulabilirsiniz.
28 görüntüleme 1 yanıt konusunda biraz sitemkar gördüm sizi ama umarız sizde bir üyelik ve 1 mesaj olarak kalmazsınız. Gönlünüzdeki Siriona kavuştuğunuzda paylaşmak istediğiniz her konuyu burada paylaşıp aktif bir üyemiz olursunuz.
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir