sirion alıyorum acil yardım

Daihatsu'nun tutumlu ve yüksek performanslı şehir içi aracıdır. Daihatsu Sirion, çeşitli ülkelerde Daihatsu Storia ve Toyota Duet adları altında da satılmıştır.

Re: sirion alıyorum acil yardım

MesajKutup_Kurbasi, 13 Mar 2010, 02:41

feylesof yazdı:
Kutup_Kurbasi yazdı:kısa vites oranları ile ilgili yazı düz vitesler için miydi?

Evet düz vites için.

Bence rengi komple değiştirmeyin mavi ve kırmızı renkleri çok güzel, bu renklerden birine cast folyo siyah ile kombinasyon yaparak çift renk haline getirebilirsiniz mini cooper gibi.

üstad.(bir baktım sitedeki arkadaşlara böyle hitap etmeye başlamışım.velakin hem birikimleri hem de paylaşımcı yapıları yüzünden içimden doğaçlama böyle hitap etmek geliyor..) ha ne diyordum:).evet..üstad .renk değişimi başlığına yazdığınız mesajı gördüm.kendi aracınızın tavanını kaplamışsınız.hangi markayı kullandınız( 3M,oracal etc..),kaç mikrondu? kaplama sırasında hangi edavatı kullandınız? sitelerde gördüğüm fotolarda özel bir fön makinası kullanılıyor mesela..ısıtmalı yapıştırılan folyolar da var,ısıtma gerektirmeyen de sanırım.
ses yalıtımı,kaplama vb işlem fiyatları toplama vurduğunuzda epey külliyatlı.zamanım olsa hepsini özene bezene,bir yandan da öğrene öğrene kendim yapmak gibi bir heves içindeyim.şimdilik istek var ama tabiki başıma gelecek zorlukları daha bilmiyorum.kaş yapayım derken göz çıkarmak ta mümkün.denemeden de insan gelişemiyor ki netekim.
Kullanıcı avatarı
Kutup_Kurbasi

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 1. Nesil

Mesajfeylesof, 14 Mar 2010, 00:20

Kutup_Kurbasi yazdı:
feylesof yazdı:
Kutup_Kurbasi yazdı:kısa vites oranları ile ilgili yazı düz vitesler için miydi?

Evet düz vites için.

Bence rengi komple değiştirmeyin mavi ve kırmızı renkleri çok güzel, bu renklerden birine cast folyo siyah ile kombinasyon yaparak çift renk haline getirebilirsiniz mini cooper gibi.

üstad.(bir baktım sitedeki arkadaşlara böyle hitap etmeye başlamışım.velakin hem birikimleri hem de paylaşımcı yapıları yüzünden içimden doğaçlama böyle hitap etmek geliyor..) ha ne diyordum:).evet..üstad .renk değişimi başlığına yazdığınız mesajı gördüm.kendi aracınızın tavanını kaplamışsınız.hangi markayı kullandınız( 3M,oracal etc..),kaç mikrondu? kaplama sırasında hangi edavatı kullandınız? sitelerde gördüğüm fotolarda özel bir fön makinası kullanılıyor mesela..ısıtmalı yapıştırılan folyolar da var,ısıtma gerektirmeyen de sanırım.
ses yalıtımı,kaplama vb işlem fiyatları toplama vurduğunuzda epey külliyatlı.zamanım olsa hepsini özene bezene,bir yandan da öğrene öğrene kendim yapmak gibi bir heves içindeyim.şimdilik istek var ama tabiki başıma gelecek zorlukları daha bilmiyorum.kaş yapayım derken göz çıkarmak ta mümkün.denemeden de insan gelişemiyor ki netekim.

Merhaba,

Aşağıdaki araç kaplama ile ilgili linkte belirttim.

kaplama-yontemiyle-arac-renk-degisimi-t1214-15.html
feylesof

Mesajanzerli, 07 Nis 2010, 23:20

merhabalar aracı aldıysanız sımdıden hayırlı olsun sıze en buyuk tavsıyem cok ıyı bır ustaya gostermenız. bızım arabaları temızı guldurur ama bakımsız ve sorunlu olanı surundurur dip not olarak bır yere kaydedınız fiyatı anormal geldı otomatıklerın fıyatı okadar dustumu bırde sunroof falan dıyosunuz yoksa ben uykulu gozlerle yanlısmı okudum :)
anzerli

MesajKutup_Kurbasi, 07 Nis 2010, 23:26

anzerli yazdı:merhabalar aracı aldıysanız sımdıden hayırlı olsun sıze en buyuk tavsıyem cok ıyı bır ustaya gostermenız. bızım arabaları temızı guldurur ama bakımsız ve sorunlu olanı surundurur dip not olarak bır yere kaydedınız fiyatı anormal geldı otomatıklerın fıyatı okadar dustumu bırde sunroof falan dıyosunuz yoksa ben uykulu gozlerle yanlısmı okudum :)

aldım aldım üstadım..ve fiyat da doğru:)
27 gün oldu ve ruhsat çıkartma sürem dolmadan( 1 ay) son anda LPG de taktırdım ki tek ruhsat parasıyla hepsini birden halledebileyim dedim.
LPG yi dün taktırdım ve hemen konu başlığı da açtım.okursunuz zaten.
daha denemelerim kabataslak.dönüşüme niyetli olan arkadaşlar için uzun uzun bu sonuçları aktarmaya devam edeceğim.
Kullanıcı avatarı
Kutup_Kurbasi

MesajYağmurAdam, 08 Nis 2010, 21:04

Çok sağolasın Onur, daha yeni gördüm yazıyı. Umut da benle aynı zamanlarda baba olacak inşallah.
Hayırlısı artık..

Siz de taşınıyormuşsun geçen okudum yorum yapamadım. Hayırlı olsun. Okul mu değişiyor?
Görüşmek üzere..

SonCuoreci yazdı:
YağmurAdam yazdı:Bir YRV Turbo sahibi olarak süspansiyon sertliği görecelidir demek istiyorum. Bir süre aracı kullanınca nereden nasıl geçmeniz gerektiğini biliyorsunuz. Sorun olmuyor, rahat rahat kullanıyorsunuz.

Bu aralar birçok aracı test ettim. Fiyat performans hala bir numara. Ama 1 yıl içerisinde veda edeceğim sanırım. Kızımız yolda. Isofix varmı bilmiyorum ama araç dar gelmeye başlayabilir diye korkuyorum.

Biz Cuore'ye sığıyorsak siz YRV Turboya geniş geniş sığarsınız Baran, hiç endişen olmasın...
Bu arada hayırlı uğurlu olsun, çok sevindim, Allah analı babalı büyütsün inşallah :)
YağmurAdam

Model: YRV Turbo

MesajYağmurAdam, 08 Nis 2010, 21:05

Sağolasın Hocam, sizin de yeni araç tekrardan hayırlı olsun.

Kutup_Kurbasi yazdı:
YağmurAdam yazdı:Bir YRV Turbo sahibi olarak süspansiyon sertliği görecelidir demek istiyorum. Bir süre aracı kullanınca nereden nasıl geçmeniz gerektiğini biliyorsunuz. Sorun olmuyor, rahat rahat kullanıyorsunuz.

Bu aralar birçok aracı test ettim. Fiyat performans hala bir numara. Ama 1 yıl içerisinde veda edeceğim sanırım. Kızımız yolda. Isofix varmı bilmiyorum ama araç dar gelmeye başlayabilir diye korkuyorum.

ooooooo:)
mutlu ve sağlıklı ve ailesiyle büyüsün...
YağmurAdam

MesajKutup_Kurbasi, 09 Nis 2010, 14:22

YağmurAdam yazdı:Sağolasın Hocam, sizin de yeni araç tekrardan hayırlı olsun.

Kutup_Kurbasi yazdı:

ooooooo:)
mutlu ve sağlıklı ve ailesiyle büyüsün...

teşekkürler rain man üstad..
Kullanıcı avatarı
Kutup_Kurbasi

MesajSonCuoreci, 12 Nis 2010, 10:50

YağmurAdam yazdı:Çok sağolasın Onur, daha yeni gördüm yazıyı. Umut da benle aynı zamanlarda baba olacak inşallah.
Hayırlısı artık..

Siz de taşınıyormuşsun geçen okudum yorum yapamadım. Hayırlı olsun. Okul mu değişiyor?
Görüşmek üzere..

Evet, cuma günü taşındık nihayet. Taşınma durumu benden kaynaklanmadı. Hanımın işyeri Gebze'ye taşınıyor, Bahçelievler'den gidip gelmesi problem olacağından dolayı karşı yakaya taşınma zorunluluğu hasıl oldu. Artık biz de ordan gidip geleceğiz. Bu sabah yeni evden işe ilk köprü trafiği tecrübemi yaşadım, hayırlı uğurlu olsun :D
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Model: Cuore

MesajYağmurAdam, 12 Nis 2010, 21:18

Çok geçmiş olsun şimdiden. Köprü trafiği her zaman dertli oluyor. Hayırlısı olsun..
YağmurAdam

Önceki

Dön Sirion (1. nesil)

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir