feylesof yazdı:Kutup_Kurbasi yazdı:kısa vites oranları ile ilgili yazı düz vitesler için miydi?
Evet düz vites için.
Bence rengi komple değiştirmeyin mavi ve kırmızı renkleri çok güzel, bu renklerden birine cast folyo siyah ile kombinasyon yaparak çift renk haline getirebilirsiniz mini cooper gibi.
üstad.(bir baktım sitedeki arkadaşlara böyle hitap etmeye başlamışım.velakin hem birikimleri hem de paylaşımcı yapıları yüzünden içimden doğaçlama böyle hitap etmek geliyor..) ha ne diyordum:).evet..üstad .renk değişimi başlığına yazdığınız mesajı gördüm.kendi aracınızın tavanını kaplamışsınız.hangi markayı kullandınız( 3M,oracal etc..),kaç mikrondu? kaplama sırasında hangi edavatı kullandınız? sitelerde gördüğüm fotolarda özel bir fön makinası kullanılıyor mesela..ısıtmalı yapıştırılan folyolar da var,ısıtma gerektirmeyen de sanırım.
ses yalıtımı,kaplama vb işlem fiyatları toplama vurduğunuzda epey külliyatlı.zamanım olsa hepsini özene bezene,bir yandan da öğrene öğrene kendim yapmak gibi bir heves içindeyim.şimdilik istek var ama tabiki başıma gelecek zorlukları daha bilmiyorum.kaş yapayım derken göz çıkarmak ta mümkün.denemeden de insan gelişemiyor ki netekim.