DÜN ARACIMIZA KAVUŞMA İŞİ CİDDİYE BİNİNCE KIDEMLİ ARKADAŞLARDAN GÖZÜME KESTİRDİKLERİMİ ,FEKAT BİLHASSA SİTEDE MAIL ADRESLERİNE ULAŞABİLDİKLERİMİ
KİMSE GERİ DÖNMEDİ
Kutup_Kurbasi yazdı:2005 1.nesil,otomatik vitesli ,sunroof lu,garaj kapısına vurmaktan ön tamponu değişen hafif çizikleri olan,56.000 km de 13.000 TL iyi midir?
ikinci soru : aracın rengi gümüş gri.Rengini değiştirtmek istesem bana gereğinden fazla iş çıkarıp kazıklamayacak ve bu işlerin ehli ,dediğini ustalıkla yapacak,çevik ve ahlaklı bir servis önerebilir misiniz? boyayı dıştan mı yaptırayım yoksa komple mi? komple yaptırmak istersem de motoru da indirmek faydalı olur mu?
hazır bu işe soyunmuşken sanırım fatihin mesajlarından birinde bahsedilen ses izalasyonunu kapılara yaptırmak dışında nerelere yaptırmamı önerirsiniz?
biraz önceki sitemkar mesajlarımı sildiğiniz için de minnet duydum ama hala kırgınım
HBT34 yazdı:Sen bilirsin tabiki sonuçta zevk de parada senin. Bizim yaptığımız yorumlar sadece bizi bağlar elbetteki karar senin istediğin gibi yap. Bizim yazdıklarımızı eminim sende biliyorsundur. Boya konusuna tekrar gelirsek sana tavsiye eğer boyatmaya karar verirsen boyatmadan önceki fotolarını bir kenara koy ileride laazım olursa gösterirsin alıcıya. Anladığım kadarı ile renk şuan gümüş. Sen ne renk yaptırmayı düşünüyorsun arabayı ?
Umut-Gultekin yazdı:13" hiç tavsiye etmem. Kötü görüntüden başlayarak, doğru göstermeyen hız ve kilometre saatlerine kadar gidebiliriz. Fırsatınız varsa 14'e geri çevirin derim.
Ayrıca bence hem komple boya isteyen, hem de 4 jantı değiştirilmiş araba büyük soru işaretidir. Ciddi kazası olabilir diye düşünüyorum. Mutlaka alırken baktırın, sonradan canınız sıkılmasın.
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir